Home Nieuws Gezocht: (content) marketing stagiair

Gezocht: (content) marketing stagiair

Door redacteur
stagaire

Inspirerend leven is een online magazine voor iedereen die behoefte heeft aan bewustwording, kracht en verbinding. Maandelijks bereiken wij honderdduizenden lezers met onze artikelen. Samen met Uitgeverij AnkhHermes, de grootste uitgeverij op het gebied van spiritualiteit, bewustwording en persoonlijke groei, willen we lezers inspireren om te groeien. Kom jij ons team versterken?

Werkzaamheden

Bij Uitgeverij AnkhHermes en Inspirerend leven hebben we plek voor een (content) marketing stagiair die actief deel uit maakt van het uitgeefproces. Je denkt mee over en werkt mee aan marketingcampagnes met challenges, cursussen en de boekenclub. We regelen interviews voor auteurs en zoeken recensenten. Daarnaast werk je mee aan het platform inspirerendleven.nl door het maken en redigeren van content, de nieuwsbrief, het verzorgen van beeldmateriaal, en de promotie via social media kanalen. Het is een veelzijdige stage in een warm team waarbij je de unieke mogelijkheid hebt om dicht bij het maken van een boek te staan en je enthousiasme voor boeken te delen met een dankbare doelgroep.

We helpen je graag om te groeien!

Je kwaliteiten

  • Je volgt een opleiding op HBO of universiteit niveau (of hebt deze net afgerond)
  • Je maakt graag plannen en denkt out-of-the-box mee over marketing
  • Je bent online-minded en kent de ins en outs van Facebook en Instagram
  • Je schrijft graag en foutloos
  • Je hebt interesse in persoonlijke groei en spiritualiteit

Wat wij bieden

Een leerzame ervaring in een unieke werkomgeving. Tijdens je stage ben je bij het hele uitgeefproces betrokken en maak je connecties in het boekenvak. Je krijgt een bovengemiddelde stagevergoeding van € 400 per maand.

We zoeken een stagiair(e) per juni/juli of september 2020.

Locatie

Ons kantoor staat in Utrecht, Herculesplein 96 en is goed bereikbaar met het OV.

Periode

Je stage kan in juni beginnen, maar later starten kan ook. De stage is het liefst voor 6 maanden. Je werkt 32 uur op kantoor en thuis 4 uur aan je afstudeeropdracht.

Interesse?

Mail je CV en motivatie naar Uitgeverij AnkhHermes, t.a.v. Anouschka van Wettum: avanwettum@ankh-hermes.nl

Laat een bericht achter