Home Geen categorie Kijk- en weekeindtips Maand van de Spiritualiteit

Kijk- en weekeindtips Maand van de Spiritualiteit

Door redacteur

Tot 9 februari is het Maand van de Spiritualiteit en worden er in het hele land vele verschillende activiteiten georganiseerd. Hieronder lichtten we twee activiteiten uit en geven we je een kijktip, maar staan nog veel meer leuke, inspirerende en bijzondere activiteiten voor de komende dagen gepland.

Voor meer informatie kun je kijken op de site van de Maand van de Spiritualiteit.

Graag wijzen we je ook op een televisieuitzending, namelijk de uitzending van De Wandeling van de KRO. Zaterdag 25 januari is auteur René van Collem te gast in het KRO programma de Wandeling. Al wandelend met Sander de Kramer vertelt René zijn levensverhaal, als zoon van Simon van Collem, drummer van Doe Maar en hoe hij na 30-jarige verslaving aan heroïne clean is geworden. René van Collem schreef het boek Heroïne godverdomme, dat deze week verschenen is. Voor meer informatie kijk op de site van De Wandeling.

Zaterdag 25 januari: Rooise Informatiemarkt ‘Lichter leven’

In Sint-Oedenrode wonen / werken verschillende professionals die met spiritualiteit, zingeving en levenskunst bezig zijn, daar veel over weten en hiermee andere mensen in hun spirituele ontwikkeling ondersteunen. De informatiemarkt, die op zaterdag 25 januari 2014 van 13.00 tot 16.00 uur te bezoeken is, wordt verdeeld over de Bibliotheek de Meierij en De Borgmolen. Bezoekers kunnen informatie krijgen over o.a. reiki, systemisch werk, NEI en NLP, numerologie, healing, chakra’s, lichaamswerk, spirituele coaching, enzovoorts. Ook worden er workshops gegeven. Voor meer informatie klik hier.

Zondag 26 januari: Klank-ontspanning voor slechthorenden

Geluiden zijn verbindingen met het leven en vormen ook een verbinding met je eigen levensenergie. Hoe regel jij als slechthorende jouw vitaliteit nu dit natuurlijk mechanisme onvoldoende functioneert? Klankontspanning nodigt je uit de trillingen van het geluid te ervaren. De voelbare trillingen maken een verbinding met je essentie. Voor meer informatie klik hier. Heb je zelf nog een leuke WeekendTip, laat het ons weten!    

Leave a Comment