Home Boekentips Je liefdesroep leven

Je liefdesroep leven

Door Hannah Cuppen

Je liefdesroep leven. Het klinkt misschien romantisch, maar het is alles behalve dat. Het is het moeilijkste wat ik ooit heb gedaan, maar dat ben ik pas achteraf gaan zien. Jarenlang voelde ik een intens verlangen dat diep van binnen schreeuwde en dat naar buiten wilde, onmiskenbaar, maar ik had geen idee hoe.

Transformatie van dag en nacht

Ik moest mijn kleine ikje voorbij, de Hanneke in mij, die geleerd had klein te blijven, zich aan te passen, geen risico’s te nemen. Als ik dat diepe verlangen wilde volgen moest ik uit deze oude huid kruipen en mijn volle potentie gaan leven. Het was Hannah in mij die riep. Hannah wilde geboren worden. Hannah wilde leven waar ze echt voor gekomen was. Maar daarin kwam ze alle doodsangst én levensangst van Hanneke tegen.

De transformatie van Hanneke naar Hannah was een transformatie van dag en nacht. Alsof ik een jas aantrok die veel te groot was en die pas na jaren lekker ging zitten.

Mijn liefdesroep

Zonder deze transformatie had ik Liefdesbang niet kunnen schrijven. Het schrijven van Liefdesbang heeft mijn liefdesroep geboren doen worden. Mijn missie om anderen te begeleiden in hun transformatie van angst naar liefde, van hun kleine ikje naar hun ware grootte, van doods- en levensangst naar levensvrij.

Vrij om te kunnen doen waar je écht voor bent gekomen, waarin jij alleen het verschil kunt maken. Vrij om je talent te leven, om autonome keuzes te maken, om emotioneel volwassen te zijn. Je liefdesroep leven is niet vrijblijvend. Het is misschien wel het grootste appel dat het leven op je doet. Het appel van je ziel.

Ben je bereid om te luisteren? Ben je bereid om trouw te zijn aan de roep van je ziel? Ben je bereid de oude huid los te laten en het nieuwe te verwelkomen? De wereld wacht op jouw liefdesroep. Het vervult in een belangrijke behoefte.

Een liefdesroep laat zich niet afdwingen door ons hoofd of onze wil. Het vraagt overgave en bereidheid om een vruchtbare voedingsbodem te creëren waarin jouw liefdesroep zaadje kan groeien. Als je leert leven vanuit de universele wetten en principes ondersteun je het proces van jouw liefdesroep.

Tip van Hannah: Liefdesroep in Peru

Het zaadje van mijn tweede boek liefdesroep werd geplant in Peru, op de plek die mij tot tranen toe raakte, omdat ik hier de impact voelde van een vrouw die haar liefdesroep had gevolgd: Helena van Engelen. Op deze bijzondere plek geven Marc Bouwmeester en ik van 12-22 oktober onze Liefdesroep training. Voel jij jouw roep, dan ben je welkom om mee te gaan. Er zijn nog maar een paar plekken vrij.

Klik hier voor meer informatie.

Boekentip: Liefdesroep

liefdesroepLiefdesroep is het (logische) vervolg op de bestseller Liefdesbang van Hannah Cuppen. Op haar eigen, aansprekende wijze geeft ze praktische adviezen en voorbeelden om dit universele thema ‘luisteren naar de roep van je hart’ toegankelijk te maken. Als je voor jezelf en je passies durft te kiezen wordt je nu eenmaal een gelukkiger mens!

Bestel jouw exemplaar op onze webshop Boekenwereld.com voor €20,00 met gratis verzending.

Leave a Comment