Home Boekentips Januari: veel voordeel op deze e-books van AnkhHermes

Januari: veel voordeel op deze e-books van AnkhHermes

Door redacteur
e-book januari

Alle boeken en e-books met korting van Uitgeverij AnkhHermes op een rijtje. Bekijk hier de tijdelijke acties en scherpe prijzen van dit moment. Bestel jouw exemplaar bij onze betrouwbare webshop Boekenwereld.com. Onder de e-books vind je deze maand bovendien twee papieren boeken met korting: Weg van de pijn en Ontwaken in 5D. 

Hoge korting: veel voordeel op deze e-books van AnkhHermes

In de maand januari zijn deze e-books met korting te bestellen. De actie loopt t/m 31 januari 2021. 

Innerlijke ontwikkeling behoort tot de mogelijkheden van ons allemaal en Linda Keen laat zien wat intuïtieve vermogens betekenen in het leven van alledag.

Van € 9,99
voor € 4,99

bestel nu


Vind je ware spirituele partner met behulp van ‘Tweelingzielen’. Als we ervoor zorgen dat we er klaar voor zijn, kunnen we onze ‘tweelingziel’ echt tegenkomen en herkennen.

Van € 9,99
voor € 4,99

bestel nu

Yasmin Boland maakt in Leven met de maan inzichtelijk hoe maancycli werken en hoe je de energie van de maan in jouw leven kunt inzetten.

Van € 9,99
voor € 4,99

bestel nu


E-book Liefdesbang

Liefdesbang van Hannah Cuppen laat zien hoe je je hart kunt openen voor jezelf en daarna voor de ander, hoe liefde zo een eerlijke kans krijgt, zonder verlatings- of bindingsangst.

Van € 12,99
voor € 6,49

bestel nu


Sharon Blackie biedt met Het betoverende leven het antigif tegen de vervreemding van onszelf in een wereld die steeds sneller, materialistischer en virtueler wordt.

Van € 12,99
voor € 6,99

bestel nu

Als je steeds voor anderen zorgt en het altijd goed wilt doen, hoe kom je dan nog aan jezelf toe? Stop met pleasen helpt je met helende inzichten, zodat je leven weer van jou wordt.

Van € 12,99
voor € 6,50

bestel nu

In Mind Body Spirit van Alberto Villoldo combineert hij de levensprincipes van de sjamanen uit de Amazone met moderne wetenschap en past dit toe op gezondheid.

Van € 12,99
voor € 6,99

bestel nu


Een diepgaande gids vol inzichten en oefeningen als waardevolle steun op het pad van spiritueel ontwaken

Van € 12,99
voor € 6,99

bestel nu

Lees de teksten van Susan Shumsky hardop voor en laat de woorden werken voor directe en onmiddellijke heling. Haal nu nog meer uit I AM met de bijbehorende gratis cursus van de I AM Academy!

Van € 12,99
voor € 6,49

bestel nu


Ontwaken in 5D: nu voor € 20 in plaats van € 25

“Het is een liefdevolle handreiking om je verder te helpen, als je daaraan behoefte hebt. Het boek geeft aan dat het allerbelangrijkste wat je nodig hebt om te transformeren naar 5D, en om je oude pijnen en angsten op te laten lossen, jouw diepgevoelde wens daartoe is. Spreek die wens uit, stuur haar de kosmos in, en de kosmos zal je zeker helpen om deze wens te realiseren.” – Willeke Heidemann, recensent.

bestel nu


Weg van de pijn nu voor € 15 in plaats van €20

“Alleen het inzicht (hoofd) zal je klachten niet oplossen. In het boek word je geholpen om je bewust te worden van alle gedachten, gevoelens en emoties die onder je klachten verborgen liggen. Daarbij geeft Saskia ook diverse oefeningen om te ontspannen, zodat je vanuit die staat gewaar kunt worden wat er in je lichaam en hoofd gaande is. Uiteraard worden de ademhaling en beweging daar ook bij betrokken. En vanuit dat totale proces geef je je klachten een kans om te verdwijnen.” – René Kars, recensent

bestel nu

Laat een bericht achter