Home Spiritualiteit Januari laat je shinen!

Januari laat je shinen!

Door Lenny Vaessen

Er zijn vele wegen die naar Rome leiden. Het is belangrijk dat jij je eigen weg vindt. En die is niet beter, slechter, rechter of hobbeliger dan die van een ander. Het is de jouwe. Alles wat je meemaakt op die weg kan anderen helpen in hun ervaringen en vice versa. Jij vaart het beste op de route die voor jou is.

Verwonderen

Het kan soms eenzaam voelen, toch ben je nooit alleen. Kijk maar eens omhoog. De zon, maan en sterren zijn er altijd. Het klinkt als een kinderverhaaltje en misschien is dat ook wel de oplossing; te kijken met de ogen van een kind. Het doet je verwonderen, inzoomen op ogenschijnlijk nutteloze details. Het zijn precies die details die het verschil kunnen maken op een dag. Een dag die een stukje van jouw route is. 

Januari biedt je de mogelijkheid iets van die kleine sprankeltjes te ervaren. Hoe meer je de sensaties gaat voelen, des te meer je je hart opent en daarmee die frequentie versterkt. Doordat je het uitzendt, trek je het ook aan. Het kan dus nog weleens druk worden op die weg van jou…

Shine, you crazy diamond!

Aan de hand van een intuïtieve schildering maak ik deze maandbeschrijving. 

Benieuwd naar de maandbeschrijving van vorige maand? Lees hier Lenny’s flow van december. 

Beeld: Photo by Allef Vinicius on Unsplash

 

Leave a Comment