Home Astrologie Jaarhoroscoop 2020: wat betekent dit voor jou?

Jaarhoroscoop 2020: wat betekent dit voor jou?

Door Irma van der Wijk
jaarhoroscoop 2020

Het nieuwe jaar 2020 staat voor de deur en 2020 wordt een spannend en intensief jaar voor ons allemaal. Er zijn dit jaar veel astrologische activiteiten die ons allen beïnvloeden. We hebben niet alleen 6 eclipsen dit jaar maar ook 3 belangrijke verbindingen van astrologische planeten, die ervoor zorgen dat je op een aantal levensgebieden plotselinge en uitdagende veranderingen kunt verwachten.

Een belangrijke verbinding

We beginnen op 10 januari met een sterke maaneclips en op 12 januari een belangrijke verbinding tussen Saturnus en Pluto. De kern van deze astrologische verbinding is een diepe persoonlijke verandering. In de loop van het jaar zal ik hier dieper op ingaan. De beschrijving per teken is heel beknopt voor 2020 maar als je nu al alles wilt weten wat jou in 2020 te wachten staat, geef jezelf dan een mooi cadeau. Een persoonlijke jaarhoroscoop geeft een prachtig inzicht wat jou in 2020 te wachten staat! Ik wens iedereen prachtige en gelukkige feestdagen en een sprankelend Nieuwjaar.

Jaarhoroscoop 2020

Ram

De maaneclips van 10 januari, die de komende 6 maanden met jou meeloopt, ziet er sterk uit voor jou. Emoties worden intenser ervaren. Je kunt dan ook tijdens deze periode veel nadenken over beslissingen die jij wilt gaan nemen voor 2020. In de maanden juni, juli en december voel jij je gestimuleerd door 3 eclipsen, Je voelt dat je vol energie de wereld instapt. En in de maanden april, juni, juli en november gaat al jouw harde werken beloond worden. Dan ga je de vruchten plukken van al jouw inspanningen van de afgelopen jaren, het zit je nu op vele fronten mee.

Stier

Naast de 6 eclipsen en 3 belangrijke planetaire verbindingen loopt de planeet Uranus door jouw teken. Uranus kan jou uit je “comfortzone” halen. Jullie zijn juist op zoek naar evenwicht, stabiliteit en rust, maar deze planeet trekt zich hier weinig van aan. Het leven wordt onrustiger, maar ook uitdagender en dat is wel even wennen. Uranus kan voor de vroege Stieren soms turbulent zijn, maar wees ook blij dat dit voor jou mooie nieuwe veranderingen betekent.

Vanaf eind maart t/m half juli ben je bezig om meer verantwoordelijkheden op je te nemen en je voelt een sterke behoefte om de “beste” te zijn in datgene wat je doet.

Tweeling

2020 wordt voor jou een heel interessant en intensief jaar. Er staat veel te gebeuren, niet alleen persoonlijk maar ook maatschappelijk. Een prachtig jaar om een mooie persoonlijke transformatie te ervaren, echt een jaar om een aantal zaken definitief te veranderen en naar een hoger niveau te tillen. In de loop van het jaar kom ik hier veel uitgebreider op terug, maar verheug jij je er maar vast op! Als je een relatie hebt, dan kunnen er dit jaar wel een aantal stress momenten zijn waarin jullie elkaar niet helemaal vinden.

Kreeft

Op 10 januari, 5 juni, 5 juli en 30 november vinden er maaneclipsen plaats en tijdens deze periodes ben je extra gevoelig voor alles en iedereen om je heen en je kunt dan gespannen en gekwetst reageren. Een maaneclips heeft een veel grotere uitwerking dan een “normale” volle of nieuwe maan dus dit betekent voor jou dat de maanden januari, juni, juli en augustus behoorlijk intensief kunnen zijn. Je voelt je heel verbonden met je gezin, familie maar ook je moeder. De band met je moeder is belangrijk voor je, dus ga eens heerlijk samen op stap, maar besteed ook de komende maanden aandacht aan je thuis. Zo kom je het beste die donkere maanden door.

Leeuw

Op 10 januari vindt er een belangrijke maaneclips plaats op het gebied van jouw intuïtieve ontwikkeling. Deze eclips loopt 6 maanden met je mee en dit zorgt ervoor dat je behoefte hebt om met je innerlijk bezig te zijn. Je bent op zoek naar de innerlijke rust, hoe doe ik dat om meer die innerlijke vrede te vinden. Het is heel belangrijk om tijd voor jezelf te nemen, alleen. Niet voor anderen zorgen maar op een dieper niveau voor jezelf te zorgen. Luister hiernaar, want ook jouw carrière en werkomstandigheden staan zowel in januari als april, juni en november centraal.

2020 is een jaar van veel activiteiten en ondernemen, het is dus belangrijk dat je op je gezondheid blijft letten en er een gezonde leefstijl op na houdt. Ook dit zal anderen inspireren om met jou mee te doen want je bent en blijft een leeuw die vaak de leidersrol met een soepel gemak op zich neemt.

Maagd

Niet alleen in 2019, maar ook in 2020 mag je vertrouwen op jezelf en je talenten. Je was in 2019 begonnen met een mooie persoonlijke groei en ontwikkeling en dat zet zich dit jaar door. Je leert ook dit jaar weer veel over jezelf en het leven dat je leidt. Dit jaar merk je ook dat er rust is in jouw gezinsleven, misschien dat een aantal Maagden zijn verhuisd en nu langzaam aan gesetteld zijn in hun nieuwe huis. Je bent tevreden over de dingen zoals ze zijn en hebt weinig behoefte om dit te veranderen.

Weegschaal

Voor een groot deel staat dit jaar jouw huis, thuis, familie en gezinsleven centraal, vooral de maanden januari, april, juni en november ervaar jij dit als een enorme rijkdom in het leven. Maar er zijn ook periodes dat jij je juist beperkt voelt door thuis en je gezin. De maaneclips op 10 januari heeft impact op jou, want deze maaneclips heeft invloed op jouw werk. Doe het rustig aan in deze periode (ongeveer 6 maanden) en maak je niet te druk. Er zijn vorig jaar voldoende kansen langs gekomen, maar ook dit jaar zijn er in januari, en februari en later in mei, juni mooie kansen op promotie of verandering van baan.

Schorpioen

Op 10 januari is er een belangrijke maaneclips en deze energie loopt een half jaar met je mee. Dit is een sterke eclips en geeft jou de komende maanden de energie om in de loop van het jaar te werken aan je persoonlijke ambitie en carrière. Je gaat in de loop van de komende maanden jouw doelstellingen op je carrierpad helder voor jezelf formuleren en daar leg jij nu de basis voor. Ook in de maanden april, juni en november ben je bezig met het leggen van contacten die voor de toekomst succesvol kunnen zijn.

Boogschutter

Jouw drijfveer om je niet alleen op studie gebied maar ook op het geestelijke vlak je horizon te verbreden zal jou met de 4 eclipsen, vooral de eclipsen in januari en juni, in deze periode meer doen verdiepen in het onderwerp “de Dood” en alle onderwerpen die hier mee te maken hebben. Dit is niet letterlijk bedoeld, maar meer op het psychologische vlak. In december is jouw huisplaneet Jupiter vertrokken uit jouw teken Boogschutter. En dat merk je ook nog de komende maanden. Je hebt minder energie en je voelt je sneller wat lusteloos en moe.

Steenbok

Vanaf december 2019 loopt de planeet Jupiter door jouw teken en dat geeft jou de “boost” om bezig te zijn met de vraag: waarom zijn we hier, wat is het doel van het leven? Jupiter stimuleert jou om inzicht te krijgen in deze levensvragen. Maar je wordt niet alleen geholpen door Jupiter, maar ook door de astrologische verbinding op 12 januari ( Saturnus conjunct Pluto) die ook een grote invloed op jou heeft. Je staat aan het begin van een nieuwe “performance”naar de buitenwereld. Een beetje een nieuwe JIJ. Sta in je kracht, trek je grenzen en raak niet in de stress wanneer niet alles goed georganiseerd en gestructureerd is.

Waterman

De eerste maanden word jij beïnvloedt door de krachtige conjunctie tussen Saturnus en Pluto die op 12 januari plaats vindt. Dit is een krachtige astrologische verbinding en deze energie verbinding voel je in ieder geval tot eind mei. Je zult een mooie verandering merken op het spirituele en intuïtieve gebied. Je werkt, leeft en beleeft veel dingen op een andere manier. Ook luister je meer naar jouw eigen wijze gedachten en originele ideeën en laat je minder beïnvloeden door anderen. Heel januari en februari staan in het teken van jouw spirituele ontwikkeling. Het is een mooie maand om je hierin nog meer te verdiepen.

Vissen

Het begint heel goed voor jou dit jaar. Op 10 januari is er een maaneclips in het huis van romantiek en deze eclips loopt ongeveer 6 maanden met jou mee. Als je een vaste relatie hebt dan is er veel romantiek en verbinding tussen jullie en voor singles ben je voor de ander heel aantrekkelijk en als je een relatie wilt, dan is het geen probleem. Het kan zomaar op je pad komen.

Neptunus staat al een aantal jaren in jouw teken en dat zal het nog wel een aantal jaren blijven doen. Maar specifiek voor de Vissen die jarig zijn tussen 5 en 14 maart gaan de kracht van Neptunus heel duidelijk voelen dit jaar. Daarom zal jouw spirituele leven dit jaar nog meer uitgesproken zijn als normaal.

Astroloog Irma van der Wijk

Een persoonlijke Jaarhoroscoop 2020

Een gelukkig leven begint met jezelf te accepteren en dat je jouw keuzes niet altijd hoeft uit te leggen! Het is jouw keuze en jouw leven. Aan de hand van niet alleen jouw geboorte/verjaardagshoroscoop maar ook jouw persoonlijke jaarhoroscoop gaan we diep in op jouw persoonlijke kracht en talenten en een astrologisch consult geeft ook antwoorden op jouw vragen en persoonlijke inzichten. Een consult duurt ruim 90 minuten en mijn praktijk is gevestigd in Laren maar het consult kan ook via Skype. Ik heb jouw geboortedatum-plaats-en tijd nodig om jouw horoscoop te maken.

Mijn achtergrond is niet alleen psychologische astrologie maar ik ben ook ruim 30 jaar actief geweest als management trainer en loopbaanbegeleider. irmavanderwijk@gmail.com

Boekentip: Leven met de sterren

leven met de sterrenIn het moment van je geboorte, in combinatie met de stand van de planeten, ligt verbazingwekkend veel informatie besloten. Yasmin Boland helpt je stap-voor-stap het mysterie van het leven te ontrafelen en de mensen om je heen beter te begrijpen. In dit prachtig vormgegeven boek laat ze zien hoe alles in het universum met elkaar samenhangt en hoe astrologie kan helpen betekenis te geven aan het leven. Je krijgt er een gratis online geboortehoroscoop bij!

Ga aan de slag en bestel jouw exemplaar in onze webshop Boekenwereld.com voor € 20,99

Lees ook deze artikelen:

6 reacties

Avatar
Marie-josé colbers 3 januari 2020 - 16:33

Hallo ik heb interesse in een jaarhoroscoop maar kan de prijs hiervan niet vinden

Mvg Mj colbers

Reply
Avatar
Dominique Salamon 5 januari 2020 - 10:34

Niet juist u horoscope

Reply
Avatar
Dicky 5 januari 2020 - 11:51

Goedemorgen

Kunt u mij zeggen wat de kosten van een jaarhoroscoop zijn?

Reply
Avatar
Marianne van Druten 6 januari 2020 - 17:34

ik zou ook graag de prijs willen weten van een jaarhoroscoop.

Reply
Avatar
Melanie 7 januari 2020 - 12:03

Ik wil graag contact voor afspraak persoonlijke horoscoop, maar niet via deze website als bericht achterlatend.

Reply
Avatar
Ylonka 7 oktober 2020 - 06:18

Ik zou graag de prijs willen weten van een geboorte jaarhoroscoop.

Reply

Laat een bericht achter