Home Bewustzijn Het is nog niet te laat. Jezelf én de wereld in harmonie

Het is nog niet te laat. Jezelf én de wereld in harmonie

Door Robert Bridgeman

Deze blog start met een Podcast.

Het is nog niet te laat, jezelf én de wereld in harmonie

Gelukkig worden steeds meer mensen wakker, net als jij… Steeds meer mensen realiseren zich op een dag, dat de werkelijkheid anders is dan ze altijd hebben gedacht.

De wereld is prachtig, maar het kan nog zoveel mooier. Er is zoveel onnodig lijden op aarde. Als we daar toch iets aan zouden kunnen doen?

Stel je eens voor…
Wat?
Een onwerkelijk plaatje?

Het is het oude bewustzijn dat een achterhoede gevecht voert. Het bijt nog flink van zich af en probeert de status quo van angst en macht vast te houden. Heel veel mensen zitten nog gevangen in dat oude bewustzijn. Althans, dat denken ze.

Wij hebben een taak, jij en ik. We mogen zoveel mogelijk mensen helpen ontwaken in het nieuwe bewustzijn. Hoe meer ontwakers er zijn, hoe eerder we het zogenaamde tipping point bereiken. Dit is het omslagpunt waarna de mensheid in een soort kwantum sprong het nieuwe bewustzijn van liefde, wijsheid en compassie ingeschoten wordt.

Dit is mijn levensmissie. Het tipping point dichterbij brengen. Daarom doe ik wat ik doe. Dat doe ik niet alleen, maar samen met duizenden leraren en miljoenen lichtwerkers over de hele wereld.

Of je nu een lichtwerker bent of een ontwaakte aardeziel: je bent van harte welkom bij Bridgeman. We zijn een social entrepreneurship dat opgericht is For the good of all.

Het is gelukkig nog niet te laat! We kunnen nog steeds een verschil maken. Wij! Samen! Als we ons verbinden en verenigen. Samen staan we sterk. Als de muizen zich verenigen, laat de kat dan maar oppassen!

Om meer mensen samen te brengen beginnen we 1 maart 2018 met het allereerste JAARPROGRAMMA van Bridgeman. Genaamd: LEEF! Je Zielsmissie.

Stel je voor… een grote groep gelijkgestemden die:

  • Online elke maand een nieuwe module volgen, waarmee ze zichzelf steeds verder optimaliseren, steeds bewuster gaan leven en steeds intenser van hun leven genieten. Door video’s, podcasts en werkboeken leren ze zichzelf kennen en het hoe en waarom van spiritueel leven.
  • Vier keer in dat jaar komen ze samen in tweedaagse events waarin ze de diepte ingaan, zichzelf ontwikkelen. Blokkades en trauma’s loslaten, angsten overwinnen, vorige levens leren kennen, hun essentie ervaren, in trance raken en hele fijne staten van ‘zijn’ leren kennen. De bijeenkomsten worden gegeven door mij, samen met andere leraren en ze worden begeleid door transformatie coaches.
  • Tussen de bijeenkomsten door werken ze samen met hun buddy en in hun tribe van gelijkgestemden. Aan zichzelf, aan elkaar en…aan de wereld! Want samen werken ze aan projecten die de mensheid, de natuur en de planeet helpen.

Het krachtveld van zo’n groep mensen is enorm! Iedereen is diep van binnen al een meester. Stel je voor, een heel jaar lang 200 meesters bij elkaar! Die energie wordt een enorm veld van mogelijkheden en liefde!

De drie stappen van Bridgeman:

1. Het begint bij jezelf. Bij je eigen bewustzijnsontwikkeling. Hoe meer jij in wijsheid, liefde en compassie leeft, hoe meer je het nieuwe bewustzijn vormgeeft in onze wereld.

2. Van daaruit kun je je verbinden met anderen die hetzelfde doen. Samen leren, samen genieten, samen spelen, samen lachen, samen groeien. Samen het nieuwe bewustzijn betreden. Het veld van liefde en wijsheid vergroten, het tipping point dichterbij brengen.

3. Samen kunnen we vervolgens projecten opstarten om het lijden te verkleinen voor al die mensen die nog in het oude bewustzijn leven. Voor alle levende wezens op aarde. Voor Moeder Aarde…

Ga je mee op reis? Ik ben graag je gids, coach en begeleider. Met liefde deel ik mijn ervaring van de afgelopen tien jaar met je op het gebied van bewustwording. Ik hoop dat je de diepte niet schuwt? Dat je niet bang bent voor de nieuwe werkelijkheid waarin reïncarnatie, je ziel, chakra’s en energie normaal zijn?

Natuurlijk vraag ik daar een vergoeding voor. Sommige mensen vinden dat vreemd. Het gaat mij niet om het geld, geld is alleen een belangrijk onderdeel van de operatie.

Wat ik voor me zie zijn samenkomsten op een hoog kwaliteitsniveau. Mooie ruimte, lekker eten, goed geluid en goede belichting. Spektakel en Zen hand in hand. Alles voor de meest optimale ervaring voor jou.

We samen op reis, jij en ik.
Samen met al die mooie anderen.
Samen op reis naar een authentiek en bewust leven…
Samen op reis naar een wereld zonder lijden…
Samen op reis naar een WERELD IN HARMONIE.

Ik kijk er naar uit en verheug me. For the good of all!

Live your own nature.

Robert Bridgeman

Leave a Comment