Home Boekentips Inspirerend Leven Stationarylijn

Inspirerend Leven Stationarylijn

Door Redactie

Ben jij ook zo dol op notitieboekjes en agenda’s? In samenwerking met Uitgeverij AnkhHermes hebben we een geweldige stationarylijn opgezet. Ben je op zoek naar een fantastisch cadeautje voor iemand die je dierbaar is? Bekijk hieronder het aanbod van de Inspirerend Leven Stationarylijn!


Inspirerend Leven Agenda 2021 (verschijnt 4 augustus 2020)Inspirerend Leven agenda 2021

De Inspirerend Leven agenda staat geheel in het teken van innerlijke groei. Naast de weekkalender voor afspraken is er veel schrijfruimte voor herinneringen, dromen, gedachten en inzichten. Vol inspirerende quotes en wijsheden, praktische tips, magische beelden en zachte kleuren. 365 dagen, een onbeschreven jaar vol met nieuwe mogelijkheden.

Wat kun je van de Inspirerend leven Agenda 2021 verwachten?

– Het formaat is 14,8 x 21 cm
– De agenda bevat 12 maanden, dus de 365 dagen van 2021
– De indeling is per week verspreid over twee pagina’s
– Verder zit er een overzicht met feestdagen en vakanties in
– Een jaaroverzicht
– Een maankalender!
– En voldoende notitiepagina’s
– De agenda heeft een elastiek en leeslint

Reserveer nu alvast jouw agenda voor 2021 in onze webshop Boekenwereld.com voor € 15,- (voor verschijning nog te bestellen met gratis verzending)


Inspirerend Leven Journal

Inspirerend Leven JournalMet het Inspirerend leven Journal schrijf, teken en plak je jouw persoonlijke bron van inspiratie bij elkaar. In dit prachtige en unieke blanco journal verzamel je je dromen en herinneringen, zodat je ze altijd bij je draagt. Schrijf er je gedachten, intenties en doelen in of maak er je self-care journal van en gebruik het voor je dagelijkse affirmaties, meditaties of persoonlijke rituelen. Dit journal is helemaal voor jou, met elastiek om alles bij elkaar te houden.

Formaat: A5
Uitvoering: stevig kaft met elastiek
Inhoud: blanco pagina’s

Bestel jouw exemplaar in onze webshop Boekenwereld.com voor € 10,-


Self-care & Rituelen 

Self-care en rituelenTijd voor jezelf nemen is niet makkelijk in een wereld die altijd ‘aan’ staat. Echte self-care begint bij de moed om tijd af te bakenen in je overvolle agenda, stilte toe te laten en ruimte te scheppen voor wat belangrijk is. Rituelen helpen je om dit in jouw leven bewust te markeren. In Selfcare & Rituelen vind je alle inspiratie om van je huis een oplaadplek te maken, met ruimte voor je verlangen naar balans, een gezond lichaam, meer zachtheid en schoonheid. je vindt er ook een persoonlijk self-care plan in, zodat je bewust aan de slag kunt.

Bestel jouw exemplaar in onze webshop Boekenwereld.com voor € 17,50


Inspirerend Leven Winterboek

Je leest onder andere tips voor HSP’s om de winter te overleven, hoe je je huis winterproof maakt volgens de principes van Feng Shui, welke voeding goed voor je is tijdens de koude dagen en de betekenis van winterse kleuren. Voor een extra warme winter hebben we wijsheden, recepten, DIY-tips, verhalen en inspiratie voor je verzameld. Ook zijn er fijne long reads voor een winterse avond. Ideaal voor op vakantielkdfg, of voor een momentje voor jezelf.

Bestel nu jouw exemplaar in onze webshop Boekenwereld.com voor € 17,50


 Inspirerend Leven Nachtboek

Inspirenend leven Nachtboek 3d

Slaap jij slecht met volle maan? Met het Inspirerend Leven Nachtboek hou je je eigen nachtboekje bij: schrijf je gedachten op voor je gaat slapen of gebruik hem om je dromen in op te schrijven. We hebben er ook nog eens super leuke tips en weetjes in gezet met natuurlijk de mooie vormgeving die je van ons gewend bent.

Bestel nu jouw exemplaar in onze webshop Boekenwereld.com voor € 12,50

 


 Ik ben er even niet – offline & unplugged

Ik ben er even niet_3d_nieuw

Heb jij er soms ook wel eens genoeg van om altijd aan te staan? We hebben een boekje gemaakt met tips en wijsheden voor als je even weg wil van alle drukte: telefoon uit en met een kopje thee op de bank. Zoals je van ons gewend bent, ziet het er prachtig uit èn hebben we er leuke opdrachten in gezet om alles uit je me-time te halen. Geef jezelf een momentje cadeau om op te laden!

Bestel nu jouw exemplaar in onze webshop Boekenwereld.com voor € 10,00

 


Inspiratie Agenda

inspiratie agenda

Een agenda & planner zonder datum, zodat je precies kunt beginnen wanneer je zelf wil! We hebben op iedere bladzijde een inspirerend cadeautje voor je: prachtige wijsheden en overheerlijke recepten, makkelijke meditaties en praktische tips. Je kunt erin schrijven, tekenen en plakken. Leef van dag tot dag, leef in het nu. Maak van iedere bladzijde een feestje!

Bestel nu jouw exemplaar in onze webshop Boekenwereld.com voor € 12,50


Heb jij nog een leuk idee voor de stationarylijn van Inspirerend Leven? Stuur een mail naar info@inspirerendleven.nl en wie weet wordt jouw idee wel werkelijkheid.

Deze artikelen vind je vast ook leuk

9 reacties

ikbeniris 20 juli 2017 - 13:02

Wat mij fijn lijkt om te hebben in de Stationarylijn van Inspirerend Leven: zo’n magnetische boekenlegger.

Reply
Gerie Emons 13 mei 2018 - 22:10

Mij lijkt het mooi om een bundeling van alle blogs in een boekwerk samen te vatten!

Reply
Linda 17 november 2018 - 22:00

De inspirerend leven agenda 2018 is bijna vol. Komt er een voor 2019? De 2018 versie bevalt me uitstekend.

Reply
Paula 4 juni 2019 - 04:56

Ik zou zo graag van al die mooie teksten geplastificeerde kaartjes hebben zodat ik zelf iedere dag een ander kaartje kan trekken en dit dan kan lezen
Ik volg jullie op Facebook en word altijd blij van de inspirerende teksten die soms ook erg ontroerend zijn

Hoor graag of er al zoiets is en ik deze dan bij jullie kan bestellen…

Reply
Berny 20 september 2019 - 18:48

Bij alle boeken/boekjes/agenda’s mis ik meer info. Alleen al de maten ervan zou fijn zijn.
En de agenda bv 7 dagen per bladzijde, of anders?
De info is erg summier

Reply
Mascha 24 juli 2020 - 15:39

Ik zou heel graag een echt dagboek zien in jullie stationary lijn, eentje met lijntjes. Ik vind de journal leuk, maar ik heb graag iets waarin ik elke dag kan schrijven met lijntjes. Het zou geweldig zijn als zoiets wordt toegevoegd.

Reply
Marianne 5 januari 2021 - 07:08

Komt de agenda 2021 nog op voorraad wan zou deze graag bestellen?

Reply
Sonja Van Huffel 16 maart 2021 - 15:46

een agenda of schrift met slotje aan, zodat het echt van mezelf is, waar ik mijn gedachten en gevoelens kan neerschrijven zonder dat kinderen of partner dit allemaal kunnen lezen.

Reply
Anneke Frolich 28 mei 2021 - 13:07

Goedemiddag,
Enkele maanden geleden bestelde ik 1 exemplaar van het boek ‘Troostrijke Tranen’ van Marianne Williamson voor Euro 12,50.
Zou ik nog een exemplaar kunnen bestellen alstublieft?
Alvast dank voor uw reactie en hartelijke groet,
Anneke Frolich

Reply

Laat een bericht achter