Home Boekentips Inspirerend Leven Stationarylijn

Inspirerend Leven Stationarylijn

Door Redactie

Ben jij ook zo dol op notitieboekjes en agenda’s? In samenwerking met Uitgeverij AnkhHermes hebben we een geweldige stationarylijn opgezet. Ben je op zoek naar een fantastisch cadeautje voor iemand die je dierbaar is? Bekijk hieronder het aanbod van de Inspirerend Leven Stationarylijn!

NIEUW! Self-care & Rituelen 

Self-care en rituelen

Tijd voor jezelf nemen is niet makkelijk in een wereld die altijd ‘aan’ staat. Echte self-care begint bij de moed om tijd af te bakenen in je overvolle agenda, stilte toe te laten en ruimte te scheppen voor wat belangrijk is. Rituelen helpen je om dit in jouw leven bewust te markeren. In Selfcare & Rituelen vind je alle inspiratie om van je huis een oplaadplek te maken, met ruimte voor je verlangen naar balans, een gezond lichaam, meer zachtheid en schoonheid. je vindt er ook een persoonlijk self-care plan in, zodat je bewust aan de slag kunt.


Inspirerend Leven Winterboek

Je leest onder andere tips voor HSP’s om de winter te overleven, hoe je je huis winterproof maakt volgens de principes van Feng Shui, welke voeding goed voor je is tijdens de koude dagen en de betekenis van winterse kleuren. Voor een extra warme winter hebben we wijsheden, recepten, DIY-tips, verhalen en inspiratie voor je verzameld. Ook zijn er fijne long reads voor een winterse avond. Ideaal voor op vakantielkdfg, of voor een momentje voor jezelf.

Bestel nu jouw exemplaar in onze webshop Boekenwereld.com voor € 17,50


Inspirerend Leven NotebookInspirerend leven notebook 3d

Op zoek naar een cadeautje voor een vriendin of voor jezelf? Zoek niet verder!  Ons Inspirerend Leven Notebook is niet alleen een fijn opschrijfboekje, maar staat ook nog eens vol wijsheden, lijstjes en prachtig vormgegeven bladzijdes met ruimte voor jouw gedachtes.

Bestel nu jouw exemplaar in onze webshop Boekenwereld.com voor € 12,50

 


 Inspirenend leven Nachtboek 3dInspirerend Leven Nachtboek

Slaap jij slecht met volle maan? Met het Inspirerend Leven Nachtboek hou je je eigen nachtboekje bij: schrijf je gedachten op voor je gaat slapen of gebruik hem om je dromen in op te schrijven. We hebben er ook nog eens super leuke tips en weetjes in gezet met natuurlijk de mooie vormgeving die je van ons gewend bent.

Bestel nu jouw exemplaar in onze webshop Boekenwereld.com voor € 12,50


Inspirerend Leven Bullet JournalInspirerend Leven Bullet Journal

Heb jij er al een? We zijn op de redactie dol op notitieboekjes en dit is toch wel een favorietje: we hebben een prachtige bullet journal gemaakt waar we zelf ook een beetje verliefd op zijn! Hoe het werkt? We hebben een tutorial voor je gemaakt, zodat je kunt zien hoe het werkt. Klik hier om hem te kijken.

Bestel nu jouw exemplaar in onze webshop Boekenwereld.com voor € 12,50


 Ik ben er even niet_3d_nieuwIk ben er even niet – offline & unplugged

Heb jij er soms ook wel eens genoeg van om altijd aan te staan? We hebben een boekje gemaakt met tips en wijsheden voor als je even weg wil van alle drukte: telefoon uit en met een kopje thee op de bank. Zoals je van ons gewend bent, ziet het er prachtig uit èn hebben we er leuke opdrachten in gezet om alles uit je me-time te halen. Geef jezelf een momentje cadeau om op te laden!

Bestel nu jouw exemplaar in onze webshop Boekenwereld.com voor € 10,00

 


Pluk een roos – lekker klagen en dan loslatenInspirerend leven Pluk een roos 3d

Word jij soms ook wel eens gek van al die positiviteit en shiny happy people om je heen? We maakten een ‘baaldagboek’ om lekker mee op de bank te kruipen. Schrijf je zorgen van je af en laat je inspireren door bijdragen van bekende auteurs:

Hannah Cuppen, Robert Bridgeman, Nina Elshof, Mai Flesseman, Maria Grijpma en Inge Jager, Mieke Lannoey, Jolijn Hendriks, Mjon van Oers, Jan Prins, Paul Loomans, Geertje Couwenbergh, Els Thissen, Hans Stolp, Helen Puperhart, Merel Boogaard, Ineke Koedam en Ellen Duim!

Bestel nu jouw exemplaar in onze webshop Boekenwereld.com voor € 12,50


inspiratie agendaInspiratie Agenda

Een agenda & planner zonder datum, zodat je precies kunt beginnen wanneer je zelf wil! We hebben op iedere bladzijde een inspirerend cadeautje voor je: prachtige wijsheden en overheerlijke recepten, makkelijke meditaties en praktische tips. Je kunt erin schrijven, tekenen en plakken. Leef van dag tot dag, leef in het nu. Maak van iedere bladzijde een feestje!

Bestel nu jouw exemplaar in onze webshop Boekenwereld.com voor € 12,50


Heb jij nog een leuk idee voor de stationarylijn van Inspirerend Leven? Stuur een mail naar info@inspirerendleven.nl en wie weet wordt jouw idee wel werkelijkheid.

5 comments

Avatar
ikbeniris 20 juli 2017 - 13:02

Wat mij fijn lijkt om te hebben in de Stationarylijn van Inspirerend Leven: zo’n magnetische boekenlegger.

Reply
Avatar
Gerie Emons 13 mei 2018 - 22:10

Mij lijkt het mooi om een bundeling van alle blogs in een boekwerk samen te vatten!

Reply
Avatar
Linda 17 november 2018 - 22:00

De inspirerend leven agenda 2018 is bijna vol. Komt er een voor 2019? De 2018 versie bevalt me uitstekend.

Reply
Avatar
Paula 4 juni 2019 - 04:56

Ik zou zo graag van al die mooie teksten geplastificeerde kaartjes hebben zodat ik zelf iedere dag een ander kaartje kan trekken en dit dan kan lezen
Ik volg jullie op Facebook en word altijd blij van de inspirerende teksten die soms ook erg ontroerend zijn

Hoor graag of er al zoiets is en ik deze dan bij jullie kan bestellen…

Reply
Avatar
Berny 20 september 2019 - 18:48

Bij alle boeken/boekjes/agenda’s mis ik meer info. Alleen al de maten ervan zou fijn zijn.
En de agenda bv 7 dagen per bladzijde, of anders?
De info is erg summier

Reply

Leave a Comment