Home Informatie voor bloggers

Informatie voor bloggers

Als je een bericht of evenement wilt plaatsen, moet je geregistreerd zijn als ‘blogger’ of ‘auteur’. Als je je profiel hebt ingevuld kun je de benodigde publicatierechten krijgen via redactie@inspirerendleven.nl (je kunt dus niet meteen een item plaatsen).

Heb jij publicatierechten ontvangen? Dan kun je aan de slag. Als je bent ingelogd als ‘blogger’ heb je toegang tot de beheerkant van de website. Je kunt dan artikelen plaatsen. Om hier te komen ga je in de zwarte werkbalk helemaal bovenin je scherm naar de tab Inspirerend Leven. Hiermee kom je terecht op de beheerpagina. Bekijk hier onder de drie handleidingen die je nodig hebt om te bloggen op Inspirerend Leven.

Happy Blogging

Handleiding: Stap voor stap – bloggen en schrijven voor Inspirerend Leven

StapvoorStap.

In deze handleiding vind je meer informatie over de blogregels, de thema’s, inloggen, de beheerkant van de website, publicatierechten,  een blog schrijven, afbeeldingen uploaden, een evenement aanmaken, wijzigen en publiceren en de 7 gulden regels van een blog schrijven.

Download hier de handleiding Stap voor stap – Bloggen en schrijven voor Inspirerend Leven.

Handleiding: Tijd om te schrijven met de WordPress Tekstverwerker – een rondleiding langs de knoppen

Tekstverwerker

In deze handleiding vind je meer informatie over de tekstverwerker van WordPress, teksten plaatsen, de knoppen in de menubalk en de afleidingsvrije-modus.

Download hier de handleiding Tijd om te schrijven met de WordPress tekstverwerken – een rondleiding langs de knoppen.

Handleiding: SEO & Google – bloggen en schrijven voor Inspirerend Leven

SEO&Google

In deze handleiding vind je meer informatie over SEO, vindbaarheid, slim bloggen, sleutelwoorden, zoekmachine, en kwaliteit.

Download hier de handleiding SEO & Google – bloggen en schrijven voor Inspirerend Leven.

Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Stuur een mail naar redactie@inspirerendleven.nl