Home Horoscopen Horoscoop Waterman: dit kan jij het komende jaar verwachten

Horoscoop Waterman: dit kan jij het komende jaar verwachten

Door Irma van der Wijk
waterman

Lieve Waterman, van harte gefeliciteerd met jouw verjaardag! Er zijn dit jaar veel astrologische activiteiten die ons allen beïnvloeden. We hebben niet alleen 6 eclipsen dit jaar, maar ook 2 belangrijke verbindingen van astrologische planeten, die ervoor zorgen dat je op een aantal levensgebieden plotselinge en uitdagende veranderingen kunt verwachten.

Astrologische gebeurtenissen

In de loop van het jaar zijn er vele intensieve astrologische gebeurtenissen:

  • vanaf 17 februari gaat Mercurius Retrograde lopen
  • 26 maart Saturnus Retrograde
  • April, juni en november staat Jupiter conjunt Pluto
  • Dan gaat op 13 mei Venus Retrogrde lopen
  • De maand juni kent zowel een Maaneclips als een Solareclips
  • Dan loopt Mars tussen september en november Retrograde
  • Eind november vindt er weer een Maaneclips plaats
  • Half december een Solaareclips en de zeer belangrijke Jupiter Saturnus conjunctie

Men zegt niet voor niets dat 2020 een bijzonder en intensief jaar voor ons gaat worden. Het kan jou dus richting geven wat je kunt verwachten als Waterman dit jaar.

Waterman horoscoop 2020

Wat zijn de belangrijkste thema’s voor jou in 2020 en wat kun je verwachten? Waar ligt de positieve energie voor jou? Zo ben je erop voorbereid waar jij je energie in kunt stoppen, die voor jou in 2020 op een natuurlijke manier succesvol is. Hierdoor kun jij je energie beter verdelen tussen zaken die wel als een “flow” gaan lopen en welke voor je beperkend zijn.

Lieve Waterman je begint dit jaar zeer krachtig, veel problemen uit het verleden liggen achter jou. 2020 gaat jou veel geluk opleveren op alle fronten. Je hebt je geluk in de hand en ga doen wat je moet doen. Andere mensen zijn heel belangrijk voor je en jij zult altijd iedereen respecteren in hun mening, maar dit jaar weet je gewoon wat het beste voor jou is. Je bent niet afhankelijk van anderen, je kunt het zelf. Zorg voor je eigen geluk!

De Maaneclips 10 januari en de zware astrologische verbinding Saturnus conjunt Pluto op 12 januari

Dit zijn 2 zeer krachtige astrologische verbinding en deze energieën voel je in ieder geval tot eind mei. Je zult een mooie verandering merken op spirituele- en intuïtieve gebied. Je werkt, leeft en beleeft veel dingen op een andere manier. Je luistert meer naar je eigenwijze gedachten en originele ideeën. Je laat je minder beïnvloeden door anderen.

De maaneclips van 10 januari ziet er sterk uit voor jou, emoties worden intenser ervaren. Je kunt dan ook tijdens deze periode veel nadenken over beslissingen die jij wilt gaan nemen voor 2020.  Wees je ervan bewust dat jouw bewustzijn aan het veranderen is en dat je deze mooie spirituele ervaring jou wat dromeriger en mystieker kan maken.

Het lijkt wel alsof er een nieuwe dimensie bij komt. Je geeft echt aandacht aan jouw innerlijk weten en wijsheid. Je volgt niet alleen je gezonde verstand maar luistert steeds meer naar je intuïtie en innerlijke stem. Je ervaart steeds meer dat niet alleen de wetenschap jou mooie inzichten kan geven maar ook een heel andere richting zoals bv de astrologie.

Geluk

Geluk is wat ik alle Watermannen gun dit jaar. Jullie hebben het de afgelopen jaren niet altijd gemakkelijk gehad, maar daar is eind 2019 verandering in gekomen! Geluk is niet van externe factoren afhankelijk. Het is de basis voor elke goede relatie. Alles begint bij jezelf  en je kunt niet iets geven wat je niet hebt. Eerst moet je gelukkig zijn met jezelf en dan pas kun je gelukkig zijn met een ander.

Persoonlijke horoscoop

Aan de hand van niet alleen jouw geboorte/verjaardagshoroscoop maar ook jouw persoonlijke jaarhoroscoop gaan we diep in op jouw persoonlijke kracht en talenten en een astrologisch consult geeft ook antwoorden op jouw vragen en persoonlijke inzichten. Een consult duurt ruim 90 minuten en mijn praktijk is gevestigd in Laren maar het consult kan ook via Skype. Ik heb jouw geboortedatum-plaats-en tijd nodig om jouw horoscoop te maken.

Naast de Psychologische Astrologie (3 jarige opleiding) ben ik ook ruim 30 jaar actief geweest als management trainer en loopbaanbegeleider. Tijdens dit werk heb ik ook assessments gedaan en psychologische testen afgenomen. Het fijne hiervan is dat ik op vele gebieden terreinen ervaring heb. Heb je nu vragen over je werk, je persoonlijke ontwikkeling, stress of privé omstandigheden dan ben je bij mij aan het juiste adres. Het is heel belangrijk dat jij jezelf de rust en de ruimte gunt om weer je eigen kracht, passie en innerlijke vrede te voelen. Astrologie is een prachtig middel om jou hiermee verder te helpen. Astrologie laat zien wie we zijn en welke keuzes bij ons passen.

Irma van der Wijk,
irmavanderwijk@gmail.com

Boekentip: Leven met de sterren

leven met de sterrenIn het moment van je geboorte, in combinatie met de stand van de planeten, ligt verbazingwekkend veel informatie besloten. Yasmin Boland helpt je stap-voor-stap het mysterie van het leven te ontrafelen en de mensen om je heen beter te begrijpen. In dit prachtig vormgegeven boek laat ze zien hoe alles in het universum met elkaar samenhangt en hoe astrologie kan helpen betekenis te geven aan het leven. Je krijgt er een gratis online geboortehoroscoop bij!

Ga aan de slag en bestel jouw exemplaar in onze webshop Boekenwereld.com voor € 20,99

Lees ook deze artikelen:

Leave a Comment