Home Horoscopen Horoscoop Vissen: dit kan jij het komende jaar verwachten

Horoscoop Vissen: dit kan jij het komende jaar verwachten

Door Irma van der Wijk
vissen

Wat een bijzonder jaar is het voor de Vissen die op 29 februari geboren zijn! Eén keer in de vier jaar jarig, dat ben je als je op 29 februari geboren bent. En dat is eigenlijk best bijzonder. Geniet deze maand extra van je verjaardag en maak er een groot feest van. Benieuwd naar wat de horoscoop Vissen 2020 jou te vertellen heeft?

Neptunus

Neptunus staat al jaren in jouw teken en dat zal het nog wel een aantal jaren blijven doen. Maar specifiek de Vissen die jarig zijn tussen 5 en 14 maart, gaan de kracht van Neptunus heel duidelijk voelen dit jaar. Daarom zal jouw spirituele leven nog meer uitgesproken zijn dan normaal.

Je hebt al veel met spiritualiteit, maar nu kan je een mooie diepere ontwikkeling doormaken. Je voelt een sterke behoefte om iets voor anderen of dieren te doen. Neptunus in jouw teken Vissen wil handelen met liefde zonder daarvoor iets terug te krijgen. Je straalt liefde, zachtheid en meegaandheid uit, maar pas wel op dat je je hierin niet “verliest”. Laat je niet teveel beïnvloeden door anderen en luister naar jouw eigen innerlijke stem.

Positieve flow

Velen van jullie hebben vorig jaar een carrière-switch gemaakt of een promotie gehad. Daar kun je nu mooi van profiteren. Je zit in de positieve flow om ook dit jaar misschien een carrièrestap te maken en de doelen die jij je gesteld hebt, kun je ook dit jaar bereiken. Dus op dit gebied loopt het allemaal soepel en voorspoedig. Je ontmoet hierdoor interessante mensen met wie jij een prettig contact of samenwerking zult hebben. Deze interessante contacten kunnen voor jou ook inspireren om een succesvolle business op te starten. Je hebt al lang hierover nagedacht en dit jaar krijg je de kans om het ook echt te doen. Belangrijk is wel dat je met beide benen op de grond blijft staan. Je kunt hoge idealen hebben, maar wees je ervan bewust dat dit niet altijd een reëel ideaal is.

Niet alleen de aanwezigheid van Neptunus, maar ook de conjunctie van Saturnus en Pluto begin januari heeft nog steeds invloed op je innerlijke kracht en wijsheid. Het is bekend dat Vissen langer “op zoek zijn” wie ze zijn en wat ze kunnen. Deze sterke astrologische verbinding geeft jou inzicht hoe “waardevol” jij bent en niet alleen voor je familie, maar ook voor je werk en je vrienden.

Nieuwe Maan uitwerking

Op 23 februari stond de Nieuwe Maan in jouw teken. De Maan en de Zon staan samen in het dromerige teken Vissen en de Maan staat samen met Neptunus, de heerser van Vissen, die de Vissen-invloed nog sterker maakt. Deze maanfase geeft jou een nieuw begin om alle intenties en nieuwe doelen neer te zetten en de energie van deze nieuwe maan kun je de komende 29 dagen nog voelen. Het oude maakt plaats voor het nieuwe. Alle nieuwe initiatieven die je de gaat nemen, leveren mooie resultaten op.

Wat vind je het meest opvallend aan de horoscoop Vissen 2020?

Een persoonlijke Horoscoop 2020

Een gelukkig leven begint met jezelf te accepteren en te weten dat je jouw keuzes niet altijd hoeft uit te leggen! Het is jouw keuze en jouw leven. Aan de hand van niet alleen jouw geboorte-/verjaardagshoroscoop maar ook jouw persoonlijke jaarhoroscoop, gaan we diep in op jouw persoonlijke kracht en talenten. Met de astrologie kan ik aangeven wat de oorzaak is, in welke periode deze innerlijke ontwikkeling plaatsvindt en welk thema er speelt. Een consult duurt ruim 90 minuten en je bent welkom in mijn praktijk in Laren. Het consult kan ook via Skype. Ik heb jouw geboortedatum, -plaats en -tijd nodig om zowel je geboortehoroscoop als je jaarhoroscoop te maken.

Mijn achtergrond is niet alleen psychologische astrologie, maar ik ben ook ruim 30 jaar actief geweest als managementtrainer en loopbaanbegeleider.

irmavanderwijk@gmail.com

Boekentip: Leven met de sterren

leven met de sterrenIn het moment van je geboorte, in combinatie met de stand van de planeten, ligt verbazingwekkend veel informatie besloten. Yasmin Boland helpt je stap-voor-stap het mysterie van het leven te ontrafelen en de mensen om je heen beter te begrijpen. In dit prachtig vormgegeven boek laat ze zien hoe alles in het universum met elkaar samenhangt en hoe astrologie kan helpen betekenis te geven aan het leven. Je krijgt er een gratis online geboortehoroscoop bij!

Ga aan de slag en bestel jouw exemplaar in onze webshop Boekenwereld.com voor € 20,99

Lees ook deze artikelen:

Leave a Comment