Home Astrologie Horoscoop Ram: dit kan jij het komende jaar verwachten

Horoscoop Ram: dit kan jij het komende jaar verwachten

Door Irma van der Wijk
ram

Lieve Rammen het is 21 maart (en tot 20 april) wil ik jullie allemaal van harte feliciteren  met jullie verjaardag! Er zijn dit jaar veel astrologische activiteiten die ons allen beïnvloeden. We hebben niet alleen 6 eclipsen dit jaar, maar ook 3 belangrijke verbindingen van astrologische planeten. Bijna alle planeten lopen dit jaar retrograde. Al deze intense astrologische gebeurtenissen zorgen ervoor dat je op een aantal levensgebieden plotselinge en uitdagende veranderingen kunt verwachten.

Astrologische gebeurtenissen

In de loop van het jaar zijn er vele intensieve astrologische gebeurtenissen:

  • Begin april, eind juni en half november staat Jupiter conjunct Pluto
  • Van 1 mei tot 5 oktober loopt de intense planeet Pluto retrograde
  • Vanaf 11 mei tot 29 september loopt Saturnus retrograde
  • Dan krijgen we dat tussen 13 mei en 25 juni Venus retrograde loopt
  • Gelijk daarna op 15 mei tot 13 september Jupiter retrograde
  • Dan hebben wij dit jaar ook nog 3 lunar eclipsen, begin juni, begin juli en eind november
  • Twee solar eclipsen eind juni en half december
  • Ook Mars loopt nog retrograde van 10 september tot 14 november
  • En aan het eind van 2020 de belangrijke verbinding tussen Jupiter en Saturnus

We zeggen niet voor niets dat 2020 een heel intensief jaar gaat worden voor ons allemaal.

Maaneclipsen

Je wilt natuurlijk weten: Wat zijn de belangrijkste thema’s voor jou in 2020 en wat kun je verwachten? Waar ligt de positieve energie voor jou? Zo ben je erop voorbereid waar jij de energie in kunt stoppen, die voor jou in 2020 op een natuurlijke manier succesvol is. Hierdoor kun jij je energie beter verdelen tussen zaken die wel in een flow verlopen en welke beperkend  voor je zijn.

De maaneclipsen dit jaar doen jou ervan bewust worden dat werk en carrière centraal staan in je leven. Je wilde en moest hard werken, maar dit betekende dat jouw focus niet op thuis, je relatie of je gezin lag, en deze maaneclipsen vragen de komende maanden van je, dat je meer balans tussen werk en privé te vindt. Er kunnen dit jaar een aantal veranderingen plaats vinden op het gebied van je thuis, huis, gezin of familie. Dit kan betekenen dat je er binnen jouw gezin of familie een verhuizing is of dat er een probleem is dat jou eraan herinnert dat jij je familie niet moet “verwaarlozen”.

Jupiter conjunct Pluto

De eerste Jupiter conjunct Pluto verbinding in april lijkt het of al jouw harde werken van de laatste tijd beloond gaat worden en je gaat de vruchten plukken van al jouw inspanningen van de afgelopen jaren, het zit je nu op vele fronten mee. De veranderingen zijn ook dat je op een andere manier naar je werk en werkomgeving gaat kijken. Je voelt steeds meer een grotere behoefte om dat te doen wat JIJ wilt, zonder steeds rekening te moeten houden met leidinggevenden.

Ram

Jouw geboortemaand 21 maart-20 april wordt voor jou een gelukkige en welvarende maand voor je. Dus geniet ervan en ga zoveel mogelijke erop uit om ook te profiteren van de eerste zonnestralen. Niet alleen straal je aan alle kanten jouw Ram energie uit, maar men ervaart ook jouw power, charisma en jouw daadkracht en moed.

Andere mensen zijn zeker ook belangrijk voor je, maar het is nu echt een heerlijk tijd om te doen wat JIJ wilt en wat Jij voor ogen hebt. Ga nu echt niet meer rekening houden met wat je allemaal “moet” maar wat je zelf “wilt”. Je voelt je levenskracht, vitaliteit, meer zelfvertrouwen en zelfbewustzijn.

Ik vind het altijd leuk om een mooie edelsteen bij een teken te zoeken en voor mij is dat de Agaat. Agaat geeft de enthousiaste en soms wat te impulsieve Ram rust en stabiliteit.

En ik geef je graag een persoonlijke tip lieve Ram:
De komende periodes worden emoties intenser ervaren. Je kunt dan ook tijdens deze periode veel nadenken over beslissingen die jij wilt gaan nemen voor 2020-2021.  Wees je ervan bewust dat jouw bewustzijn aan het veranderen is en dat je deze mooie spirituele ervaring jou wat dromeriger en mystieker kan maken.

Een persoonlijke Horoscoop 2020

Een gelukkig leven begint met jezelf te accepteren en te weten dat je jouw keuzes niet altijd hoeft uit te leggen! Het is jouw keuze en jouw leven. Aan de hand van niet alleen jouw geboorte-/verjaardagshoroscoop maar ook jouw persoonlijke jaarhoroscoop, gaan we diep in op jouw persoonlijke kracht en talenten. Met de astrologie kan ik aangeven wat de oorzaak is, in welke periode deze innerlijke ontwikkeling plaatsvindt en welk thema er speelt. Een consult duurt ruim 90 minuten en je bent welkom in mijn praktijk in Laren. Het consult kan ook via Skype. Ik heb jouw geboortedatum, -plaats en -tijd nodig om zowel je geboortehoroscoop als je jaarhoroscoop te maken.

Mijn achtergrond is niet alleen psychologische astrologie, maar ik ben ook ruim 30 jaar actief geweest als managementtrainer en loopbaanbegeleider.

irmavanderwijk@gmail.com

Boekentip: Leven met de sterren

leven met de sterrenIn het moment van je geboorte, in combinatie met de stand van de planeten, ligt verbazingwekkend veel informatie besloten. Yasmin Boland helpt je stap-voor-stap het mysterie van het leven te ontrafelen en de mensen om je heen beter te begrijpen. In dit prachtig vormgegeven boek laat ze zien hoe alles in het universum met elkaar samenhangt en hoe astrologie kan helpen betekenis te geven aan het leven. Je krijgt er een gratis online geboortehoroscoop bij!

Ga aan de slag en bestel jouw exemplaar in onze webshop Boekenwereld.com voor € 20,99

Lees ook deze artikelen:

Leave a Comment