Home Hoe kan ik inloggen?

Hoe kan ik inloggen?

Door Melissa Oltmans

Je moet geregistreerd zijn, een gebruikersnaam hebben en een wachtwoord om in te kunnen loggen.

Registreren

Je kunt je hier registreren voor de website van Inspirerend Leven.

  • Je ontvangt dan een e-mail: Je gebruikersnaam en wachtwoord
  • Er staat al een lang en ingewikkeld wachtwoord ingevuld, maar als je die weghaalt kun je je eigen wachtwoord invullen.
  • Klik dan op je wachtwoord opnieuw instellen. Je krijgt daarna een melding dat je wachtwoord opnieuw is ingesteld.
  • Vervolgens klik je op inloggen en kun je hier je gebruikersnaam en wachtwoord invoeren. Zodra je dit gedaan hebt ben je ingelogd en heb je toegang tot WordPress.

Inloggen

Heb je een gebruikersnaam en wachtwoord,  ga dan linksboven in het scherm naar Inloggen. Vul hier je gebruikersnaam en je wachtwoord in en druk op inloggen. Wanneer je bent ingelogd (en de juiste rol hebt) heb je toegang tot de beheerkant van de website. Om hier te komen ga je bovenin de WordPress balk naar de knop ‘Inspirerend Leven’. Hiermee kom je terecht op de beheer pagina aan de “achterkant”

In de WordPress balk bovenaan de website staan een aantal knoppen welke je kunt gebruiken. De knop ‘Inspirerend Leven’ brengt je naar de beheerkant van de pagina waar je jouw berichten kunt beheren. Met de knop ‘Inspirerend Leven’ ga je vervolgens weer terug naar de voorkant van de website.

Wachtwoord (opnieuw) opvragen?

Wil je je wachtwoord opnieuw opvragen? Ga dan linksboven naar Inloggen. Je komt nu op de inlogpagina. Klik vervolgens op wachtwoord vergeten. Vul je gebruikersnaam of e-mailadres in en klik op nieuw wachtwoord aanmaken. Je ontvangt dan het volgende bericht:

Iemand heeft verzocht om het wachtwoord van het volgende account opnieuw in te stellen:

https://www.inspirerendleven.nl/
Gebruikersnaam: ….

Als dit een vergissing was, kun je deze e-mail negeren en zal er niets gebeuren.
Ga naar dit adres om je wachtwoord opnieuw in te stellen:
<https://www.inspirerendleven.nl/wp-login.php?action=rp&key=4tf2UHAAZqDqG2jnUjEX&login=Test>

Als je klikt op de link van wachtwoord opnieuw instellen dan wordt je doorgestuurd naar de inlogpagina. Er verschijnt nu een heel lang wachtwoord met cijfers en tekens. Als je dit wachtwoord weghaalt kun je zelf een wachtwoord invoeren. Klik vervolgens op wachtwoord opnieuw instellen.

Als het inloggen niet lukt, stuur dan een mailtje naar info@inspirerendleven.nl