Home Bewustzijn Groeifactor week 3 – Talent ontdekken en laten groeien

Groeifactor week 3 – Talent ontdekken en laten groeien

Door Redactie

Het is een zoektocht waar je misschien wel je hele leven mee bezig zal zijn. Het ontdekken waar je krachten, passie en talenten liggen is een proces dat je niet kunt overhaasten, maar waar je wel bewust mee om kunt gaan. Dit draagt bij aan het ontdekken wat je goed kunt en waar je je prettig bij voelt, maar ook vergroot het de kansen om het talent dat in je zit te laten groeien. En ik weet het zeker: jij beschikt over geweldige eigenschappen! Groei je mee?

Dagmar Valerie: Ik neem de tijd voor persoonlijke groei, neem mijn gedrag onder de loep, pak mijn bucket list erbij en maak vrolijke plannen en geniet. Zin om mee te doen? Dan gaan we samen aan de slag en kunnen we elkaar inspireren!

Hoe doe je mee?

Door een mooi notitieboekje erbij te pakken en een fijn schrijvende pen (of je gebruikt je mobiele kladblok) en vijf minuten vrij te maken om de artikelen van deze rubriek Groeifactor te lezen. Is dat alles? Eigenlijk wel, maar je zult merken dat je met jouw gedachtes er wellicht langer mee bezig zult zijn. Het fijne aan deze rubriek? Je kunt er zelf uithalen wat jij graag wilt, afhankelijk van de tijd, moeite en energie die je erin wilt steken. Mijn tip: hard werken wordt beloond en als je heel graag wilt groeien dan ga je dat bereiken, als je maar wilskracht toont. Je staat er niet alleen voor, we kunnen elkaar volgen middels de hashtag #Groeifactor op Twitter, maar je kunt ook motiverende en inspirerende quotes delen op Instagram met #Groeifactor! En als je tips en tricks in de comments achterlaat, kan je andere lezeressen ook helpen door jouw ervaringen, dankjewel alvast!

Maar wat is Groeifactor eigenlijk?

groeifactorJe kunt Groeifactor zien als een zomerse challenge met daarin 10 workshops die je helpen om jezelf op persoonlijk vlak te detoxen. Je laat de hectiek van het dagelijkse even los en gaat aan de slag met verschillende onderwerpen die een bijdrage zullen leveren aan jouw geluk en persoonlijke groei. Het is gratis en je kunt de artikelen lezen ter inspiratie voor je eigen groei op het gebied dat jij voor ogen hebt. Er komen 10 onderwerpen met daarbij 10 uitdagingen voorbij die jij kleur kunt geven op de manier die je aanspreekt. Voel je vrij, pak de lessen eruit die jij van toepassing vindt en die bij je aansluiten. Deze onderwerpen brengen we extra onder de aandacht: Week 1 – Terug naar de basis – Balans, detox, fit en gezondheid (Bekijk hier week 1) Week 2 – Verbinding – Van jezelf houden en luisteren naar je gevoel Week 3 – Talent – Ontdekken en laten groeien (Vandaag online) Week 4 – Comfortzone – Lef, moed en dapper zijn Week 5 – Energie – Opladen, positiviteit, loslaten en stralen Week 6 – Spread the love – Familie en vriendschap Week 7 – Plezier – Lachen, gezelligheid en gek doen Week 8 – Dankbaarheid – Geluk, voelen en ervaren Week 9 – Gewoontes – Patronen, gedrag en ritme Week 10 – Groei – Oud versus nieuw, doelen en ambities Don’t go through life, grow through life! Deze 10 weken staan op de  Facebookpagina By Dagmar Valerie in het teken van Groeifactor, like de pagina voor extra inspiratie, motivatie en tips! 10 weken, 10 uitdagingen, 10 keer gelukkiger.Wil jij meedoen met Groeifactor? Ga dan naar By Dagmar Valerie.nl 

Leave a Comment