Home Gratis leesfragmenten Leesfragment: Verandering van Anselm Grün

Leesfragment: Verandering van Anselm Grün

Door Anouschka van Wettum
verandering leesfragment

In Verandering legt Anselm Grün concreet en begrijpelijk uit je hoe je leert negatieve emoties te aanvaarden en ze te beschouwen als een bron van krachtige energie. Iedereen ervaart weleens lastige emoties als frustratie, jaloezie en woede. Deze emoties kunnen zo heftig zijn dat ze onze relaties en levensvreugde in de weg zitten. Volgens Grün is het beter deze emoties niet te negeren of te onderdrukken.

Verandering

Iedereen ervaart weleens lastige emoties als frustratie, jaloezie en woede. Deze kunnen zo heftig zijn dat ze onze relaties en levensvreugde in de weg zitten. Volgens Anselm Grün is het beter deze emoties niet te negeren of te onderdrukken. In plaats daarvan kun je leren je emoties te aanvaarden en ze te transformeren naar een bron van krachtige energie. Nadenken over emoties is daarnaast een ideale mogelijkheid om jezelf te leren kennen.

In dit boek legt Grün concreet en begrijpelijk uit hoe je die hevige emoties kunt hanteren. Ook beschrijft hij bij ieder van die emoties een eenvoudig ritueel dat je kan helpen ermee om te gaan.

Over Anselm Grün

Anselm Grün is een monnik van de benedictijnenabdij van Münsterschwarzach. Zijn boeken over geloof en hedendaagse spiritualiteit zijn internationale bestsellers.

Lees hier alvast een fragment uit Verandering

Wil je meer lezen? Bestel hier jouw exemplaar van ‘Verandering‘ van Anselm Grün. 

Leave a Comment