Home Geen categorie Gods energetische altijd aanwezige verbinding met ons

Gods energetische altijd aanwezige verbinding met ons

Door Sander Viergever

Ik heb de roep van je hart gehoord. Ik heb het zoeken van je ziel gezien. Ik weet hoe diep je verlangen naar waarheid is. In pijn en vreugde heb je dat uitgeschreeuwd. Eindeloos heb je me gesmeekt: toon mijzelf, verklaar mijzelf, onthul mijzelf. Dat doe ik nu, hier, in zulke eenvoudige bewoordingen, dat je het niet kunt misverstaan. In zulke gewone taal, dat je je niet kunt verliezen in de woordenstroom. Ga verder. Vraag me alles. Ik zal er in slagen het antwoord tot je te laten komen. Ik zal het hele universum gebruiken om dat te doen. Wees dus waakzaam. Dit boek is verre van mijn enige middel. Je kunt een vraag stellen, leg dan dit boek neer. Kijk en luister. De woorden van het eerste lied, dat je hoort. De informatie in het eerstvolgende artikel dat je leest. Het plot in de eerstvolgende film die je ziet. De begroeting van de eerstvolgende persoon, die je ontmoet. Of de fluistering van de eerste rivier, oceaan, windvlaag, die je oor streelt – al deze middelen staan tot Mijn beschikking; al deze wegen staan Mij open. Ik spreek tegen je als je wilt luisteren. Ik kom tot je als jij mij uitnodigt. Ik zal je dan laten zien dat ik er altijd ben geweest. Op alle mogelijke manieren.” *Een fragment uit Gesprekken met God, een spirituele boekenserie

Leave a Comment