Home Boekentips Genieten! Lezen in de zon met deze 12 boeken

Genieten! Lezen in de zon met deze 12 boeken

Door redacteur

De lente is volop aan de gang en de zon begint al flink te schijnen. Heerlijk weer om lekker in de tuin, op het terras of bij het zwembad een goed boek te lezen. Geen inspiratie voor een boek? Inspirerend Leven heeft 12 heerlijke boeken op een rijtje gezet om te lezen in dit heerlijke weer!

1. Dingen die je alleen ziet als je er de tijd voor neemt
van Haemin Sunim

Heb jij het ook altijd te druk? Neem je nooit of te weinig tijd om echt te genieten van het moment? Dan is Dingen die je alleen ziet als je er de tijd voor neemt iets voor jou! Leer rust te vinden in een drukke wereld. Nieuwsgierig naar het boek? Bestel het dan in onze webshop Boekenwereld.com voor €15,-.


2. Leva van Mats Billmark en Susan Billmark

Minder stress en meer genieten? Mats & Susan Billmark laten in Leva zien hoe je stress en spanning in je dagelijkse leven kunt overwinnen door een bewust leven in het nu te leiden. Benieuwd naar het boek? Bestel het dan direct in onze webshop Boekenwereld.com voor €14,99.


3. Troostrijke tranen van Marianne Williamson

We zijn meer dan ooit geneigd om pijn en verdriet te vermijden of misschien wel te snel te verdoven met medicijnen. In plaats van ons verdriet te omarmen en te accepteren. Marianne laat in Troostrijke tranen zien dat als we verdriet omarmen, we echt verder komen in het leven. Nieuwsgierig naar het boek? Bestel het dan direct in onze webshop Boekenwereld.com voor €20,- met gratis verzending.


4. Je kunt je leven helen van Louise Hay

Een gezonder en gelukkiger leven? Louise Hay kan je daarbij helpen. In Je kunt je leven helen laat Hay je op een eenvoudige en begrijpelijke manier kennismaken met de verbinding tussen lichaam en geest.Als je leert om van jezelf te houden en jezelf en anderen te vergeven, zet je stappen om je leven te verbeteren. Leren hoe? Bestel het boek in onze webshop Boekenwereld.com voor €20,- met gratis verzending.


5. De kracht van betekenis van Emily Esfahani Smith

We zijn bijna geobsedeerd door geluk. Maar vaak voelen we ons toch vervreemd of doelloos. Emily laat in De kracht van betekenis zien dat niet geluk het leven de moeite waard maakt maar betekenis. Hier heeft Smith vier pijlers voor. Benieuwd naar wat die vier pijlers zijn? Bestel het boek dan direct in onze webshop Boekenwereld.com voor €19,99 met gratis verzending.


6. Stilte van Thich Nhat Hanh

Wanneer ben jij voor het laatst echt stil geweest? En heb je toen ook bewust geluisterd naar wat je toen hoorde? Thich Nhat Hanh legt in Stilte uit hoe belangrijk het is om te luisteren naar de stilte. Daardoor wordt ons leven rijker en harmonieuzer. Een eigen exemplaar van Stilte in huis hebben? Bestel het dan direct in onze webshop Boekenwereld.com voor €17,99.7. Smûk van Wimke Tolsma

Ontdek het Friese geluk! In Friesland weten ze wel waar je gelukkig van wordt; uitwaaien op de dijk bij Hindeloopen en een Frysk dumke bij een kop koffie. Het zijn de kleine geluksmomentjes die je leven smûk maken.Erachter komen hoe jij jouw leven smûk kan maken? Blogster Wimke Tolsma vertelt je hoe. Nieuwsgierig naar het boek? Bestel het dan direct in onze webshop Boekenwereld.com voor €24,99 met grartis verzending.


8. Doe en denk als een kat van Stephane Garnier

Vrij, kalm, wijs, elegant, trots en onafhankelijk, dat zijn katten. In Doe en denk als een kat laat Stéphane Garnier op een vrolijke manier zien wat wij van katten kunnen leren. Hoe we stress de kop kunnen indrukken, ons charisma kunnen vergroten en belangrijke zaken naar onze hand kunnen zetten. Ook leren denken als een kat? Bestel het boek dan direct in onze webshop Boekenwereld.com voor €12,50.


9. The Traveling Yoga Family van Jeroen en Linda van Kooij

Benieuwd naar de inspiratiebronnen van de familie van kooij? Of hoe het is om zo lang en zo ver op reis te zijn. Is het mogelijk om ver van je vaderland een nieuw bestaan op te bouwen? En hoe ervaren de kinderen dat? The Traveling Yoga Family geeft antwoord op deze en nog veel meer vragen. Benieuwd? Bestel het boek dan direct in onze webshop Boekenwereld.com voor €17,50.


10. Tiny Houses van Monique van Orden

Steeds meer mensen willen anders wonen en leven. Een tiny house is een mooi en slim ontworpen, vaak duurzaam gebouwd huisje dat stukken goedkoper is dan een traditioneel huis. Minder woonoppervlakte, maar meer vrijheid. Benieuwd hoe het is om kleiner te wonen? Bestel dan Tiny Houses in onze webshop Boekenwered.com voor €20,- met gratis verzending.


11. Leef Lagom van Anna Brones

Ben jij nieuwsgierig naar het Zweedse geheim voor een gelukkig leven? Dan is Leef Lagom het boek dat je moet lezen. Leef Lagom is een levensstijl die laat zien hoe je meer geluk vindt in je dagelijkse leven door evenwicht. Je hebt minder stress, meer tijd voor de dingen die je echt leuk vindt en voldoende geld. Meer weten over het Zweedse geheim? Bestel het boek in onze webshop Boekenwereld.com voor €15,-


12. Hoe word je alles? van Emilie Wapnick

Wat wil je later worden als je groot bent? Het lijkt een onschuldige vraag, maar je kunt het gevoel krijgen dat je moet kiezen voor die ene baan, die ene passie, dat ene doel. Maar niets is minder waar. In Hoe word je alles? laat Emilie Wapnick zien dat je al je talenten en passies kunt gebruiken in jouw voordeel. Benieuwd hoe? Bestel het boek dan direct in onze webshop Boekenwereld.com voor €20,- met gratis verzending.


Welk boek ga jij lezen deze zomer?

Deel het met ons in de reacties hieronder.

Deze artikelen vind je vast ook leuk

Laat een bericht achter