Home Author
Author

schildersdoek61

 • Het uitgangspunt van Wayne Dyer is dat alles wat er is, ooit een droom was. En alles wat er ooit zal zijn, moet eerst gefantaseerd worden. Als je het gevoel aanneemt alsof je wensen al vervuld zijn – en je je niet laat afleiden door de buitenwereld – dan zul je ontdekken dat het mogelijk is, door spiritueel bewustzijn, te worden wie je moet zijn. Het gaat hier om synergie en gelijktijdigheid. Het boek biedt een programma aan om alles wat je wenst in je leven zich manifesteert zolang datgene wat je wilt harmoniseert met je bron. Dit verlangt een hartstochtelijk voelen van je verlangen met je hoogste zelf en hier is geen plaats voor een ego en dualiteit.

  0 FacebookTwitterPinterestEmail
 • verlies.jpgAan de slag met verlies is een inzichtelijk en praktisch boek met tips een adviezen die iedere leidinggevende, coach en hrm’er zou moeten weten om productiviteit verlies en uitval door ziekte te voorkomen.

  Impact van verlies op het werk

  Aan de slag met verlies gaat onder meer over het verlies op alle levensterreinen dat mensen kunnen ervaren op de werkplek. Dit verlies kan het gevolg zijn van overlijden, reorganisatie op het werk, ontslag of arbeidsongeschiktheid. In dit boek wordt helder en deskundig ingegaan op wat verlies voor impact heeft op het werk, vooral als er geen aandacht aan wordt besteed. Er wordt ingegaan op het belang van afscheid nemen, rouwen, veranderingen op de werkplek en dergelijke. Verder wordt uitgebreid ingegaan op wat het verlies voor een persoon kan betekenen voor het functioneren van anderen in een organisatie.

  0 FacebookTwitterPinterestEmail
 • Deze titel sprak me erg aan en deed me besluiten er een recensie over te schrijven. Niet alleen voor mezelf, want ik ben altijd in om moeitelozer te leven, maar zeker ook voor al die mensen die ik coach, voor wie dit altijd een item is.

  Train je brein en verander stress in vertrouwen

  zorgen.jpgWist je dat wij mensen de enige dieren zijn die met hun geest voor stress zorgen?
  Veel mensen (vooral vrouwen) blijven gebeurtenissen herkauwen waar ze niets meer aan kunnen doen. Dat toont aan dat zorgen maken een belangrijke geestelijke functie is die vervelende resultaten kan hebben als die met ons aan de haal gaat. In het boek wordt uitgelegd hoe wij ons bewustzijn kunnen gebruiken om nuttige van niet-nuttige zorgen te scheiden, onbeduidende zorgen in positieve gedachten kunnen omzetten en verborgen wijsheid van onze voldoende voelende/intuïtieve hersenen kunnen aanboren om onze creativiteit en ons probleemoplossend vermogen te vergroten.

  0 FacebookTwitterPinterestEmail
 • epigenetica.gifDe biologie van de overtuiging

  Mijn keuze voor De biologie van de overtuiging van Bruce Lipton: ik ben al 20 jaar werkzaam als loopbaan- en livecoach. Wat me nog steeds verbaast is dat een vergelijkbaar probleem voor de ene persoon een “eitje” is en voor de ander onoverkoombaar. Natuurlijk zijn er verschillen in karakter, afkomst, cultuur en opvoeding, maar dan nog. Ik heb 20 jaar geleden kennis gemaakt met de Alfa-training van Silva mind. Hier heb ik voor het eerst gemerkt hoe je door het veranderen van gedachten ook je perspectieven kunt veranderen en letterlijk je toekomst. Ik heb hier waanzinnige ervaringen mee opgedaan. Maar: hoe werkt het dan, bleef mijn vraag… Om deze reden wilde ik dit boek lezen.

  0 FacebookTwitterPinterestEmail