Home Author
Author

Esselien

 • Geen categorie

  Voluit leven

  Door Esselien
  Door Esselien

  kracht.jpgWil je jezelf beter leren kennen, wil je het leven anders gaan bekijken, wil je veranderen, wil je aan je eigen denkproces werken, wil je eerlijk naar jezelf toe zijn en zelf je leven veranderen?

  Dan moet je Voluit leven lezen. Het is wel knokken om je leven een andere wending te geven, maar als je dat wilt, dan is dit boek een aanrader voor jou.
  Prachtige hulpbronnen van voluit leven, acceptatie, ervaren wat er werkelijk is en je daarvan bewust te zijn; jezelf leren wat voor jou waardevol en authentiek is, wat voor jou het leven de moeite waard maakt, richting aan je leven geven.

  0 FacebookTwitterPinterestEmail
 • nieuwe aarde.jpgEen nieuwe aarde, van Eckhart Tolle, is een boeiend boek dat je ogen opent zodat je op een heel andere manier naar het leven gaat kijken. Naar jezelf, maar ook naar onze planeet en de hele kosmos. Je gaat zien dat we (bijna) allemaal leven vanuit ons ego, ons denken. Het denken dat het hele leven beheerst en dat de echte ik, het bewustzijn ondersneeuwt.

  0 FacebookTwitterPinterestEmail
 • Neale Donald Walsch.jpgVorige week was er bij mij in de buurt een PRACHTIGE boek(en)bespreking. Op een fijne en boeiende manier vertelde Geert Klein Bruinink het een en ander over de boeken van Neale Donald Walsch. Over handelingen en gedachten die door veel mensen als door God verboden worden bestempeld. Over de humoristische en inteligente manier waarop God met ons praat.

  0 FacebookTwitterPinterestEmail
 • Neale.jpgDE STRIP
  van Neale Donald Walsch

  Het eerste wat er bij mij boven kwam toen ik zag dat Walsch een nieuw boek had uitgebracht was hoi, hoi! Ik heb veel van zijn boeken en vooral mijn eerste, Een ongewoon gesprek met God, is een grote favoriet van mij. Nadat ik het boek meerdere malen gelezen heb ligt het nu op mijn nachtkastje. Regelmatig sla ik het open en… ik ben precies in een passage wat op dat moment voor mij van toepassing is. Ik hoef het niet te zoeken, het valt me toe. Een geweldig boek waar ik erg door gegroeid ben en waardoor ik me nog steeds bijf ont-wikkelen.

  0 FacebookTwitterPinterestEmail
 • fout.jpgEr is niets of niemand perfect. Dat zou ook niet goed zijn, dan is er niets meer te leren, niets meer te be-leven.
  Wij zouden saaie wezens zijn, allemaal hetzelfde en toch niet gelukkig.
  Geluk is om te leren, leren van elkaar, van het leven, leren om te leren wat voor jou op dit moment belangrijk is.

  0 FacebookTwitterPinterestEmail
 • kracht.jpgBij het lezen van Innerlijke kracht van Anselm Grün kwam ik veel tegen wat herkenbaar en toepasbaar is voor mezelf en voor de mensen die mijn Reiki Praktijk bezoeken. Het her-erkennen van ervaringen uit de kinderjaren waar veel mensen in vast blijven zitten. Wat zit er achter de huidige problemen, hoe kan ik er anders naar kijken, er anders mee omgaan zodat de scherpe kantjes eraf gaan?
  Vele handvatten worden aangereikt waardoor je beter bij de innerlijke bron kunt komen. De Bron om te ervaren en gebruiken voor jezelf en anderen.

  0 FacebookTwitterPinterestEmail