Home FAQ voor wie meer wil dan rondkijken

FAQ voor wie meer wil dan rondkijken

Door Melissa Oltmans

Hoe kan ik reageren op een item?

Onder elk blog, evenement of lezersrecensie staat een vakje waarin je je reactie kunt plaatsen. Om een reactie te kunnen plaatsen hoef je niet ingelogd te zijn. Vul je reactie, naam en je e-mailadres in. Je kunt er ook voor kiezen om de link van je website in te vullen. Om de reacties te filteren op spam maken wij gebruik van WP Captcha. Dat is een plugin waarbij je een rekensom krijgt om aan te tonen dat je geen robot bent. Als je bent ingelogd hoef je geen gegevens in te vullen en hoef je alleen je reactie te posten.

Hoe kan ik me aan- of afmelden voor de nieuwsbrief?

Je kan je hier aanmelden voor de Nieuwsbrief van Inspirerend Leven. Iedere zondagochtend ontvang je een mail vol met inspiratie, boekentips, handige tips, winacties en nog veel meer. Nog niet aangemeld? Meld je hier aan voor de nieuwsbrief van Inspirerend Leven en blijf op de hoogte. Afmelden kan via de nieuwsbrief.

Hoe kan ik items voor de agenda aanleveren of een activiteit aankondigen op de site?

Als je workshops, lezingen, spirituele reizen of een andere activiteit wilt aankondigen, moet je je aanmelden als ‘blogger’. Stuur een mail naar redactie@inspirerendleven.nl met als onderwerpregel: aanmelden blogger. Je ontvangt dan een uitgebreide e-mail met informatie over schrijven voor Inspirerend Leven. Er wordt je dan gevraagd een volledig profiel in te vullen, mét foto en iets van persoonlijke informatie voor de lezers van je blogs of evenementen. Je krijgt na aanmelding publicatierechten en ziet dan na inloggen bovenin je scherm een extra werkbalkje met de keuze Inspirerend Leven. Zie dan verder Informatie voor bloggers.

Wat moet ik doen om te kunnen bloggen of berichten te plaatsen op de site?

Als je wilt bloggen, artikelen of berichten wilt plaatsen, moet je je aanmelden als ‘blogger’. Stuur een mail naar redactie@inspirerendleven.nl met als onderwerpregel: aanmelden blogger.

Ik zou ook graag boeken lezen en een recensie schrijven. Wat moet ik daarvoor doen?

Je kunt in een vast artikel ‘Lees een boek en inspireer anderen’ zien welke boeken je kunt aanvragen en wat de spelregels zijn. Als redactie kiezen we maandelijks een thema. Elke eerste van de maand verschijnt een lijstje boeken dat de redactie rond het thema van de maand geselecteerd heeft en waaruit je een keuze kan maken. Je kan het boek aanvragen via redactie@inspirerendleven.nl en maakt dan een afspraak met de redactie over de datum waarop je je bespreking op de site plaatst. De redactie kan je ook tips geven voor het schrijven van een recensie.

Om een boekbespreking te kunnen plaatsen moet je geregistreerd zijn als ‘blogger’. Zie verder bij Hoe kan ik me registreren? Je krijgt na aanmelding publicatierechten en ziet dan na het inloggen bovenin je scherm een extra werkbalkje met de keuze Inspirerend Leven Menu. Zie dan verder de informatie onder Informatie voor bloggers.

Kunnen we links uitwisselen?

Dat kan nu nog niet, maar wordt binnenkort mogelijk.

Misschien kunnen we meer voor elkaar betekenen en partners worden?

Voor inspirerende partners zijn wij altijd in. We zijn benieuwd naar je voorstel. Informeer ons via info@inspirerendleven.nl

Hoe kan ik in contact komen met de redactie?

Stuur een mailtje naar redactie@inspirerendleven.nl

Overige vragen of opmerkingen: info@inspirerendleven.nl