Home Geen categorie Ervaringen op de grens van leven en dood

Ervaringen op de grens van leven en dood

Door Ineke Koedam

Dag lieve mensen, Op mijn eigen auteurspagina zal ik jullie van tijd tot tijd verleiden tot het lezen van mijn blogs over ervaringen op de grens van leven en dood. Ik ben bijzonder blij dat mijn boek In het licht van sterven, ervaringen op de grens van leven en dood eind juli bij AnkhHermes het licht zag. Heb je het al gezien? Het ziet er prachtig uit! De zogenaamde ‘levenseinde-ervaringen’ waarover ik schrijf zijn wonderbaarlijk. Ze zijn niet alleen troostrijk en geruststellend voor de stervende, maar tevens een kostbaar geschenk voor wie hier getuige van is. Ik nodig je van harte uit te reageren op mijn blogs en jouw ervaringen te delen. Zijn ze jou te kostbaar om er hier over te vertellen en wil je toch uiting geven aan jouw ervaringen, weet dan dat jouw verhaal veilig is bij mij via info@weerschijn.nl. Moge jij je in licht, liefde en vreugde weten, in de herinnering aan jouw overleden dierbaren. Ineke Koedam  

Leave a Comment