Home Bewustzijn Ervaar de helende kracht van woorden (gratis scientific prayers voor jou)

Ervaar de helende kracht van woorden (gratis scientific prayers voor jou)

Door Gast auteur
kracht van woorden

Scientific prayers. Het klinkt een tikkeltje mysterieus, maar het zijn ‘gewoon’ gebeden en affirmaties waarvan bewezen is dat ze werken. Helende woorden dus, die de levens van miljoenen mensen positief hebben veranderd. Wil je ervaren wat ze met jou doen? Doe mee en pray: je ontvangt gratis een 32-daagse online reeks.

Hoe meer de helende woorden voor jou als ‘waar’ voelen, hoe sneller het effect ervan zich toont in je denken, voelen en handelen.

Over de Law of Life

Wat je denkt en wat je uitspreekt, heeft impact op het leven. Dat kun jij je waarschijnlijk wel voorstellen. Maar hoe groot deze invloed wérkelijk is, is misschien toch een verrassing voor je. Wat gebeurt er als je woorden uitspreekt die bewust afgestemd zijn op de zogenaamde Law of Life? De spirituele wet die zegt: energie volgt aandacht.

Het gaat om woorden in de vorm van een ‘gebed’, waarvan bewezen is dat ze werken. Daarom staan ze ook wel bekend als scientific prayers. Ze worden over de hele wereld door miljoenen mensen gebruikt om hun leven te verbeteren.

Het vervullen van hartsverlangens

In het boek I AM, Woorden met helende kracht van spiritueel leraar Susan Shumsky staan maar liefst 243 van deze prayers en affirmaties. Stuk voor stuk pareltjes, onderverdeeld in verschillende thema’s. Binnen de I AM Academy speelt de oorspronkelijke versie van het boek, Instant Healing, al jarenlang een hoofdrol. Vandaar dat het vertalen ervan hoog op het wensenlijstje stond van Marjolijn Loderichs, hoofdtrainer en oprichter van de Academy.

En laat dit hele boek nou draaien om het vervullen van je hartsverlangens! Marjolijn heeft heel gericht de prayers gedaan die ondersteunend waren om haar wens te verwezenlijken. En het werkte: de vertaling is inmiddels een bestseller.

Meedoen: gratis online prayer-reeks

I AM leent zich uitstekend als zelfhulp, omdat het zo gemakkelijk te gebruiken is. Iedereen die het verlangen heeft om zich goed te voelen, kan de gebeden en affirmaties doen. Ook in de huidige tijd is het boek een uitkomst. Marjolein: “Je hoeft je nooit meer rot te voelen. Sla het boek open, zeg de prayer en herhaal deze tot jij je beter voelt. Hoe makkelijk kan het zijn!”

En het kan nóg makkelijker. Als jij je nu aanmeldt bij de I AM Academy, kun je gratis meedoen aan een online prayer-reeks: 32 dagen lang krijg je elke dag een specifieke prayer. Je ontvangt onder meer prayers voor Zelfaffirmatie, Bescherming, Volmaakte fysieke gezondheid en Volmaakte materiële gezondheid.

Je krijgt er downloads van, zodat je de woorden niet hoeft op te lezen, maar kunt nazeggen. Zo kun jij ze dieper doorvoelen. En hoe meer de helende woorden voor jou als ‘waar’ voelen, hoe sneller het effect ervan zich toont in je denken, voelen, handelen én in je omgeving.

Doe mee en pray: helende woorden voor jou
Wil je meedoen aan de gratis 32-daagse prayer-reeks van de I AM Academy? Meld je hier aan.

Boekentip: I AM, woorden met helende kracht

I AM I AM van Susan Shumsky biedt op een laagdrempelige manier en voor iedereen die dat wil directe en onmiddellijke heling. De prayers en affirmaties zijn niet ingewikkeld of moeilijk en hebben grote universele zeggingskracht. Zeg ze hardop, laat het los en de woorden doen hun werking. Door hun kracht zal je leven verbeteren!

Bestel nu jouw exemplaar in onze webshop Boekenwereld.com voor € 22,50 met gratis verzending.

Laat een bericht achter