Spiritualiteit

De energie-shift op 11-11: de uitwerking hiervan voor tweelingzielen

Door Karin en Danique Vergeer
De energie-shift op 11-11: de uitwerking hiervan voor tweelingzielen

Op 11 november a.s. vinden er weer trillingsverhogingen plaats en komen er nieuwe energiefrequenties naar de aarde, die inwerken op jouw celgeheugen en waarin je afgestemd wordt op nieuwe codes, die het DNA gaan activeren. Hierdoor kan je weer veel last krijgen van de volgende ascensiesyntomen:

  • duizelingen
  • hoofdpijn en griepachtige verschijnselen
  • vermoeidheid
  • slecht slapen
  • gevoeliger voor prikkels van buitenaf
  • onverwerkte emoties komen naar boven
  • chakra’s staan meer open, zodat je meer open staat voor energieën van anderen

Sterke uitwerking op tweelingzielen

Door de dubbele getallen, die in de datum voorkomen, nl. 11-11, heeft deze dag een sterke uitwerking op tweelingzielen. Velen van jullie, die een tweelingziel hebben ontmoet, zien veel dubbele getallen. Veel tweelingzielen voelen zich afgescheiden van elkaar, omdat ze vaak ieder een proces moeten afleggen. Vaak is een van de tweelingzielen er nog niet aan toe, om een relatie aan te kunnen en wordt geconfronteerd met nog ongeheelde stukken van zichzelf. Dit kan veel verdriet geven, bij de andere tweelingziel. Angst kan een rol spelen en vooral bindings- en verlatingsangst kan er voor zorgen, dat het samenkomen van tweelingzielen moeizaam kan verlopen. Maar ook bij tweelingzielen die al wel bij elkaar gekomen zijn, kan momenteel bindings- en verlatingsangst een rol spelen. Boosheid en verdriet kan in de weg staan, als jouw tweelingziel jou vaak in de steek gelaten heeft of omdat jullie om een andere reden niet bij elkaar konden zijn in vorige levens. Deze ongeheelde stukken gaan op deze speciale dagen naar boven komen, zodat jij een transformatie door kan maken. Ook negatieve overtuigingen, zoals jezelf niet goed genoeg vinden of de overtuiging iets niet te kunnen, kunnen tijdens deze speciale dagen naar voren komen en jouw aandacht vragen.

Schorpioen

Omdat het Astrologische teken Schorpioen nog een rol speelt, komen er nog veel verborgen zaken aan het licht en kunnen er ook verrassende wendingen komen. Door de Schorpioen-invloed kan de schaduwzijde, de verborgen kant van iemand aan het licht komen. Ook van jouw tweelingziel. Je kunt kanten van iemand gaan zien, waarvoor je voordien blind was. De schaduwkant van iemand kan nu duidelijk worden. En dat kan voor een shockeffect zorgen. En ervoor zorgen, dat je misschien het contact met iemand wilt gaan verbreken. Het kan ook zijn dat je last krijgt van “steken onder water” van iemand, waar jij in het verleden een conflict mee hebt gehad. En deze persoon nog last heeft van onverwerkte boosheid. Ook kan iemand gehandeld hebben uit jaloezie en daar spijt van hebben. Of te snel geoordeeld hebben over een situatie en daardoor verkeerde beslissingen hebben gemaakt.

Tweelingzielen

Het thema, dat rond deze dag sterk gevoeld gaat worden, is eenzaamheid. Er kunnen veel sombere gevoelens naar boven komen. Je kunt je verdrietig voelen, als jullie niet samen zijn en elkaar missen. Ook kan je angst voelen, de angst dat de relatie niet gaat lukken of dat jullie niet voor lang bij elkaar zullen blijven. Je kunt ook spijt hebben van dingen die gebeurd zijn of dingen die gezegd zijn, waardoor je misschien een geliefd persoon kwijt bent geraakt. Misschien heb je verkeerde keuzes gemaakt in je verleden. Ook vinden er weer veel “toevallige” ontmoetingen plaats, tussen tweelingzielen die nog niet samen zijn. Of krijg je een berichtje, een droom of een teken van hem of haar. Tekens kunnen zijn; een naam, die steeds tegenkomt; dubbele getallen; een liedje, dat in je hoofd komt; je komt de auto tegen, waar jouw tweelingziel in rijdt; enz.

Er kunnen rond deze dag ook plotseling oplossingen komen voor problemen of moeilijkheden, waarvan jij dacht dat er geen uitweg mogelijk was. Nieuwe mogelijkheden dienen zich aan. Dus de komende tijd gaan er, ondanks deze moeilijke periode, toch wat positieve wendingen komen in uitzichtloze situaties.

Om het proces tussen tweelingzielen te ondersteunen, geven wij Tweelingziel Groepshealingen. Mocht je hierbij aanwezig willen zijn, kijk dan op onze website www.healingcentrumisis.com en stuur ons een mail: Healingcentrumisis@hotmail.com

Fijne dag,
Karin en Danique Vergeer

Boekentip: De drie grote liefdes in je leven

de drie grote liefdes in je levenWil je meer lezen over de rol van je zielsverwant in jouw leven? Ben je benieuwd naar de rol van karmische partners en tweelingzielen? Dan is dit boek voor liefdevolle inzichten een waardevolle partner op je reis naar je liefhebbende, authentieke zelf.

Bestel nu jouw exemplaar in onze webshop Boekenwereld.com met gratis verzending.

bestel nu

Lees ook deze artikelen:

Boekentip van de redactie
Het verstrooide brein
€ 20,-

Het verstrooide brein

Gabor Maté

Het verstrooide brein van Gabor Maté is een must-read voor wie ADD (Attention Deficit Disorder) heeft, en voor wie iemand kent met ADD. Veel is geschreven over kinderen maar ook volwassenen kunnen met ADD worstelen, zeker als zij dit pas op latere leeftijd...

€ 20,-

Bestel nu

Deel dit artikel online
Karin en Danique Vergeer
Karin en Danique Vergeer

Karin en Danique Vergeer van Healingcentrum Atlantis bieden ondersteuning in jouw persoonlijk ontwikkelingsproces d.m.v. paranormale readingen, waarin zij antwoorden channelen op al je vragen en inzicht kunnen geven in blokkades uit jouw verleden en vorige levens. Zij zijn gespecialiseerd op het gebied van Tweelingzielen en begeleiden tweelingzielen zowel individueel als samen. Verder bieden ze met de Volle en Nieuwe maan en Engelenpoorten online Lichtreizen aan: lezing met geleide meditatie en afstandshealing, waarin je zelf veel inzichten kunt krijgen over jouw proces. En schrijven ze o.a. astrologische over de volle en nieuwe maan en nieuwetijds-artikelen. Www.healingcentrumatlantis.com

Reageer op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Boekentip van de redactie
Het verstrooide brein
€ 20,-

Het verstrooide brein

Gabor Maté

Het verstrooide brein van Gabor Maté is een must-read voor wie ADD (Attention Deficit Disorder) heeft, en voor wie iemand kent met ADD. Veel is geschreven over kinderen maar ook volwassenen kunnen met ADD worstelen, zeker als zij dit pas op latere leeftijd...

€ 20,-

Bestel nu