Home Geen categorie Elk verschil maakt een verschil voor wie je dat doet

Elk verschil maakt een verschil voor wie je dat doet

Door redacteur

‘Elk verschil maakt een verschil voor wie je dat doet! Of je je nu inzet voor het redden van een onbekende vlinder, je (slechts) een paar teenslippers meeneemt voor dat kind in een ontwikkelingsland, eenmalig een praatje maakt met een onbekende op straat of goed voor je eigen welzijn zorgt en je  agenda vaker leeg laat. In het nu van dat moment telt wat je doet. Voor jou en voor de ander! Koester dat je uit mag reiken en deze prachtige wereld leefbaarder kan maken . Over Claudia Brugman

Mijn beste leerschool is het leven. Jarenlang werden mijn keuzes bepaald door relaties of omstandigheden van buitenaf. Na ziekte en onder ander een studie danstherapie kwam er definitieve en positieve ommekeer. Nu maak ik de beweging van binnenuit. Ik weet wie ik ben en wat ik wil. Ik hoef niets meer te worden alleen te zijn.

Geïnteresseerd in wat mensen beweegt en bewustwording. Liefde voor dieren, de natuur, theater, dans, schrijven  en dichten. Mijn motto is dat elk verschil is verschil maakt voor wie  we dat doen en dat we in essentie een zijn. ‘Een betekent niet je bent alleen, wel we zijn allen één’. www.alsbrugmanpraten.nl

Leave a Comment