Home Astrologie Energetisch uitwerking Egyptische Nieuwjaar 26 juli 2020

Energetisch uitwerking Egyptische Nieuwjaar 26 juli 2020

Door Karin en Danique Vergeer
Egyptisch nieuwjaar

Duizenden jaren geleden, rond 26 juli, begon het nieuwe planetaire jaar in het oude Egypte. Sirius, de Blauwe Ster, verscheen dan weer aan de horizon samen met de Zon na een tijdje niet zichtbaar te zijn geweest. Dit was voor de Egyptenaren een ijkpunt voor het begin van het nieuwe jaar. En dat werd gevierd door feesten en ceremonies. De beelden van de goden werden uit de tempels naar buiten gedragen om de verjongende en vernieuwende energie van Sirius in combinatie met de Zon te ontvangen.

Iedere tempel had zijn eigen god. Alle goden werden aanbeden en werden gevraagd om voorspoed te brengen voor het komende jaar. Een heel populaire godin was Hathor die een grote rol speelde in die tijd. Zij was namelijk de godin van vruchtbaarheid, moederschap, erotiek, muziek en dans. Ze was nauw verbonden met de godin Isis. Later versmolten zij samen. In deze periode trad ook het water van de Nijl buiten zijn oevers en dat betekende dat het land weer vruchtbaar werd.

Velen kunnen nu nog de verbinding met het oude Egypte voelen, omdat ze o.a. werkzaam waren in de tempels en omdat ze in die tijd bij deze ceremonies aanwezig geweest zijn. Ook tweelingzielen werkten in die tijd nauw samen.

Door het in verval geraken van Atlantis en het oude Egypte ontstond er een disbalans in de samenleving. Veel oude karmische situaties, ontstaan in die tijd, worden tijdens het Egyptische nieuwjaar en de opening van de Leeuwenpoort op 8 augustus steeds meer afgerond. Tegenwoordig kunnen we dan ook deze dag vieren als symbool voor een nieuw begin van spirituele groei.

Hathors

Wij channelen veel berichten door de verbinding met o.a. de Hathors, die duizenden jaren geleden in Egypte woonden. Zij waren een vreedzaam volk en liefde en compassie waren hun sleutelwoorden. Het was een overwegend vrouwelijke cultuur. Toen de Farao’s aan de macht kwamen, namen voornamelijk de mannen de macht over. De Hathors waren hoog geëvolueerde wezens en werden niet gewaardeerd en begrepen. Inmiddels zijn zij de opgestegen Lichtwezens die nu onder andere op Venus verblijven.

Zij helpen ons nu met de ascensie van de aarde en leren ons meer liefde te voelen, liefde uit te dragen en met energiefrequenties van liefde te genezen. Ook helpen zij tweelingzielen hun obstakels te overkomen en oude pijn tussen hen te helen zodat zij in liefde kunnen verbinden.

Activatie DNA

In het oude Egypte stonden velen van jullie in directe verbinding met de Sirianen. Zij hielpen onder andere met de ontwikkeling van de mensheid. Bovendien leerden zij ons hoe we in eenheid met elkaar konden leven en onszelf en anderen konden genezen. In die tijd was de technologie ver ontwikkeld en waren de Sirianen kundig op het gebied van astronomie, astrologie en het maken van wiskundige berekeningen. Zij hielpen ook met het bouwen van de Piramides.

Deze verbinding is verloren gegaan en wordt nu door de activatie van ons DNA langzaam weer hersteld. Zij communiceren bijvoorbeeld met ons via getallen. Dat is ook de reden waarom wij astrologie met numerologie combineren en jullie regelmatig veel dubbele getallen zien.

Tweelingzielen

Ook voor tweelingzielen is het Egyptische nieuwjaar het begin van een nieuwe fase waarin veel veranderingen plaatsvinden. Waar tweelingzielen het afgelopen jaar veel aan zichzelf hebben gewerkt, en ook vaak los van elkaar hun eigen proces hebben doorlopen, gaan veel tweelingzielen het komende jaar meer samen komen. Zij zullen veel onverwerkte karmische stukken uit vorige levens samen uitwerken.

Onverwachte wendingen zullen ervoor zorgen dat emoties hoog kunnen oplopen. Veel tweelingzielen kunnen dit jaar op zoek zijn naar een balans in hoe zij hun gezamenlijke proces zo soepel mogelijk kunnen doorlopen. Er zal ook een beroep worden gedaan op hun communicatievaardigheden. Eerlijke, transparante communicatie zal erg belangrijk zijn om beschadigd vertrouwen uit het verleden te herstellen. Ook is het belangrijk dat je je je kwetsbaar durft op te stellen naar elkaar en je durft te verbinden vanuit het hart. Hierdoor kunnen er ook veel angsten naar boven komen. Maar wanneer tweelingzielen elkaar goed kunnen steunen, zullen zij een hele transformatie doormaken.

Voor degene die nog niet hun tweelingziel heeft ontmoet, is er een grote kans dat hij/zij in je leven komt dit jaar. Je kunt hierop voorbereid worden en er bijvoorbeeld dromen over krijgen.

Om jullie voor te bereiden op deze start van een nieuwe fase in je spirituele ontwikkeling geven wij een webinar met geleide meditatie en afstandshealing.

Webinar Egyptisch Nieuwjaar 26 juli 2020

Tijdens het Egyptische nieuwjaar op 26 juli 2020 geven wij een bijzondere geleide meditatie en afstandshealing via een webinar. Voor velen is dit het begin van een nieuwe fase, en dat geldt vooral in situaties rondom tweelingzielen. Veel veranderingen die jij wilt doorvoeren in jouw leven kunnen in een stroomversnelling komen. Het Egyptisch nieuwjaar kondigt dan ook het begin aan van een nieuwe fase, een begin van spirituele groei.

Tijdens de meditatie nemen we je mee op een innerlijke reis door de woestijn van Egypte, waar je bij een oase tot rust kunt komen en een boodschap en getal ontvangt voor het komende jaar. Van de Lichtwezens van Sirius ontvang je een healing, waarbij ze gebruik maken van een diamant. De energie van deze diamant zorgt ervoor dat je alles van een hoger perspectief kunt zien, cellen geactiveerd worden om de hoogste vorm van liefde in jezelf te kunnen voelen en vasthouden en je helderziende gaven en het telepathisch communiceren versterkt wordt. Ook gaat deze energie inwerken op je pijnappelklier, zodat contact mogelijk is met wezens van andere dimensies. Deze krachtige diamant-energie gaat je helpen om de overgang naar een nieuwe fase te versoepelen.

Na een boottocht over de Nijl word je naar een tempel op een eilandje genaamd Philae gebracht. Deze tempel is gewijd aan de Godin Isis, de godin van vruchtbaarheid, magie, mysterie en liefde. Daar ontmoet je ook jouw tweelingziel en ontvangen jullie samen van Godin Isis een inwijding en maken samen een ceremonie mee om het Egyptische Nieuwjaar te vieren.

Lichtwezens van Sirius komen ons helpen met de healing, waarin je DNA geactiveerd wordt en de pijnappelklier gestimuleerd wordt en je voorbereid wordt op de nieuwe fase van je leven. Er wordt ingewerkt op negatieve overtuigingen, angsten, verdriet, schuldgevoelens, frustraties en kan je helpen bij het loslaten van oude situaties. Deze healing kan ook positief doorwerken op jouw tweelingziel, omdat jullie energetisch sterk met elkaar verbonden zijn.

We nodigen je van harte uit om mee te doen aan deze helende reis. Meld je dan aan via: Healingcentrum Isis evenementen of direct via: Webinar Egyptisch Nieuwjaar

 

Praktische informatie

Datum: 26-07-2020
Tijd: 20:00 tot 20:45 uur
Plaats: Vanuit je eigen woonkamer
Kosten: € 15,-

Deze webinar is tot 24 uur erna terug te zien en de healing heeft dan nog net zo’n sterke uitwerking.

LET OP: Je hoort 2 mailtjes te ontvangen bij aanmelding. De eerste mail is jouw betalingsbewijs en in de tweede mail vind jij de link naar de webinar en jouw unieke wachtwoord. Als je voor een eerste keer meedoet, lees dan ook de begeleidende tekst bovenaan onze evenementen-pagina goed door op onze website.

Meld je ook op tijd aan, vóór 20.00 uur van de dag van de webinar. We hebben helaas te weinig tijd om achteraf nog aanmeldingen te accepteren! Voor vragen over het webinar kun je contact opnemen met Karin & Danique Vergeer van Healingcentrum Isis: Contact

2 reacties

Avatar
Diana Marges 25 juli 2020 - 19:56

Ik kijk er naar uit❤️

Reply
Avatar
Maaike 26 juli 2020 - 20:43

Hallo kan ik mij nog aanmelden? Isis healing

Reply

Laat een bericht achter