Home Astrologie Dromerige Volle Maan in Vissen 26-08-2018: Versterkte werking Leeuwenpoort

Dromerige Volle Maan in Vissen 26-08-2018: Versterkte werking Leeuwenpoort

Door Karin en Danique Vergeer

In de periode rond de Volle Maan, kan je weer veel last hebben van ascensiesymptomen, zoals onrustig voelen en veel willen slapen, veel dromen krijgen en last hebben van hartkloppingen, vermoeidheid en duizeligheid. Je kunt ook gevoeliger zijn voor prikkels van buitenaf. Je kunt je makkelijk emotioneel voelen en als er een tweelingziel in je leven is, kan je zijn/haar emoties sterker voelen, doordat jouw chakra’s meer openstaan. Deze Volle Maan heeft een sterke invloed op tweelingzielen. Door de getallen 8-8 (2+6 en 8) in de datum is deze Volle Maan een vervolg op de opening van de Leeuwenpoort van afgelopen 8 augustus. En ook de Zonsverduistering van 11 augustus heeft nog een lange nasleep, waarin je het komende half jaar gaat overwegen wat je werkelijk wilt. Misschien wil jij een andere richting op en wordt het steeds duidelijker welke richting dat zal zijn. Ook tweelingzielen hebben een sterke invloed hierin op elkaar. De Volle Maan maakt onderdeel uit van een vlieger-aspect met Saturnus en Uranus. Daar gaan we in dit artikel meer over uitleggen.

Volle Maan in Vissen

Door de Vissen-invloed kan jij makkelijk in een fantasiewereldje verblijven en je daarin terugtrekken. Hierdoor kan jij je veilig voelen en niet beïnvloed worden door de emoties van anderen. Want je bent sterk intuïtief. Vissen kunnen emoties diep beleven en hebben een groot inlevingsvermogen. Door de invloed van Vissen kun jij je snel verliezen in fantasie of in ergere gevallen in een verslaving. Je bent ook creatief en heb je interesse in de mystieke kant van het leven. Heb je veel Vissen-invloed, dan kan je jouw rijke fantasie omzetten in film, fotografie, schilderen, muziek en dans. Vissen zetten zich graag in voor een goed doel en hebben de neiging om zich voor anderen op te offeren. Maar ze moeten wel oppassen, om niet te veel de dingen door een roze bril te zien, te idealistisch te zijn, in een slachtofferrol te kruipen of zich te snel laten misleiden. Deze eigenschappen van de Vissen worden nu versterkt tijdens de Volle Maan- periode.

Uitwerking van de volle maan

De Zon in Maagd staat recht tegenover de Maan in Vissen. De Maagd is aardser dan de Vissen. En is doorgaans praktisch, geordend, nuchter en wil zich graag dienstbaar opstellen. Een Maagd heeft graag alles onder controle en kan kritisch en perfectionistisch zijn. Gezondheid en hygiëne is belangrijk voor de Maagd. Er is nu een spanningsveld tussen de eigenschappen van de Maagd en die van de Vissen.

Werk, relaties en thuissituaties komen in deze periode onder druk te staan. Er is een conflict tussen weg willen dromen, je willen terugtrekken en in hogere sferen verkeren (Vissen), maar ook praktisch bezig moeten zijn en bezig zijn met je administratie, werk, huishouden, gezondheid enz. (Maagd). Het is even makkelijker om te vluchten van de dagelijkse bezigheden, want in je eigen wereldje kan het fijn zijn en dat is weer de invloed van de Vissen. Misschien vind je het soms moeilijk om op de aarde te zijn, door jouw gevoeligheid. Vooral in deze periode is jouw gevoeligheid sterker.

Je kunt je ook steeds op andere dimensies afgestemd voelen of in andere werkelijkheden verkeren en daardoor veel willen slapen of je terug willen trekken uit de wereld. Je bent dan bezig met het integreren van nieuwe energiefrequenties en je aan het afstemmen zijn op je nieuwe taak. Ziektes en burn-out klachten kunnen ook dit voorgaande doel hebben. Jouw mediamieke gaven zijn nu sterk en je kunt veel creatieve impulsen en heldere ingevingen krijgen en daarmee praktisch aan de slag willen gaan. Maar je kunt je ook gevangen voelen in een situatie en kunnen er creatieve ingevingen komen om uit deze situatie te komen.

Energie van de Leeuwenpoort

Door de energie van de Leeuwenpoort kan je al gestimuleerd zijn om nieuwe stappen te zetten richting jouw doel en kan je in een stroomversnelling gekomen zijn. De energie van deze Volle Maan geeft je nog een extra zetje, om praktisch aan de slag te gaan met het uitvoeren van je ideeën en plannen, die ontstaan zijn tijdens de Leeuwenpoort. Er gaan knopen doorgehakt worden. Je wilt je dromen waar maken, waardoor je ook tegen praktische problemen kunt stuiten en voor nieuwe keuzes komt te staan.

Ga je kiezen voor een gezond leven of blijf je kiezen voor verkeerde gewoontes? Blijf je je opofferen voor een ander of kies je voor jezelf en geef jij gezonde grenzen aan? Er kan ook een conflict ontstaan in jezelf en je kunt je afvragen of je niet te veel aan het dromen bent, zie je de dingen niet te veel door een roze bril en is het geen illusie, wat jij wilt? Zijn jouw ideeën wel praktisch te realiseren? Je gaat alles eens goed in kaart brengen en analyseren om een harmonie te brengen in droom en werkelijkheid.

Mars direct 27 augustus

Gelukkig zorgt Mars ervoor, die op 27 augustus direct gaat lopen, dat je weer meer in actie gaat komen en je weer serieus aan de slag gaat met jouw carrière. Door Mars in Steenbok kan jij hard willen werken aan jouw carrière. Al zal je nog wel even opstartproblemen hebben. Misschien ben je net terug van een vakantie en moet je weer aan de slag!

Venus vierkant Pluto en Uranus vierkant Zwarte Maan- Lilith

Venus in Weegschaal maakt een vierkant met Pluto in Steenbok en kan voor de nodige spanning in relaties en samenwerkingsverbanden zorgen of voor spanning en angsten over geldzaken en bezit. Er kunnen emoties verborgen gehouden worden. En onderdrukte jaloezie, boosheid en angsten uit jouw onderbewustzijn kunnen naar de oppervlakte komen. Pluto gaat ook over controle willen hebben en over macht. Dit kan ook in relaties ook een rol spelen. Er kan een transformatie in gang gezet worden of het einde betekenen van relaties. Harmonie is even ver te zoeken.

Uranus maakt een vierkant met de Zwarte Maan-Lilith, die jouw schaduwkant aangeeft. Schaduwkanten worden duidelijker en jouw intuïtie hierover kan sterk zijn. Maar kan ook betekenen dat er een eventuele derde persoon boos is of jaloers is en probeert roet in het eten te gooien, als jij iets nieuws wilt. Zo zullen ook relaties een transformatie ondergaan, met de bedoeling dat er meer vrijheid en gelijkwaardigheid komt in relaties.

Groot driehoek Zon-Saturnus-Uranus

Een groot driehoek brengt altijd een zekere mate van geluk en deze driehoek staat in de aardetekens Maagd, Steenbok en Stier en werkt daardoor aards, realistisch en praktisch. Je kunt vorm gaan geven aan jouw vernieuwende ideeën en je kunt veel ingevingen krijgen. Je wilt serieuze veranderingen gaan doorzetten en uitbreken uit situaties, die niet meer werken voor jou. Je kunt je plannen stap voor stap en weloverwogen door gaan zetten. En deze plannen zijn nu ook praktisch uitvoerbaar en kunnen succesvol uit gaan pakken. Jouw intuïtie zal jou de weg wijzen. Het loskomen van ouders of karmische situaties zorgen ervoor dat jij je eigen weg kunt volgen.

Je kunt naar nieuwe, alternatieve manieren voor een inkomen zoeken. Door bijvoorbeeld diepte-investeringen te doen kan jij je verzekeren van een inkomen. Of door te investeren in duurzame energie, kunnen woonlasten verlaagd worden. Maar ook op je werk kunnen er veranderingen komen en zal er meer gebruik gemaakt gaan worden van nieuwe technologieën. Het is ook een ideale tijd om een carrièreswitch te maken en kan je jouw interesses in astrologie of alternatieve geneeswijzen, yoga, meditatie meer vorm gaan geven en er jouw beroep van maken. Misschien zie jij veel beren op de weg of voel jij je ergens door beperkt, maar je zult zien dat er vanzelf oplossingen komen.

Vlieger-aspect

De Maan staat tegenover de Zon en vormt samen met deze driehoek een vlieger. De Maan in het dromerige teken Vissen heeft veel invloed op deze driehoek. Het kan je creativiteit en mediamieke gaven vergroten. Door de Maan-invloed op deze driehoek kan nu twee kanten op gaan; of je gaat praktisch aan de slag en je plannen uitvoeren, durf je je gevoel te vertrouwen, heb je de moed om je los te breken uit jouw situatie en stop je met destructief gedrag. Of je voelt je gevangen in een situatie waar je nu geen uitweg uit weet en blijft je in een slachtofferrol zitten. Je kunt je nu even geen raad weten met alle veranderingen die er plaatsvinden.

Tweelingzielen

Tweelingzielen kunnen nu hard aan de slag gaan om hun eigen plannen te gaan uitvoeren. Voor de buitenwereld kan het de schijn hebben dat tweelingzielen geen/weinig contact hebben en hard aan het werk zijn met hun eigen ontwikkelingsproces. Maar ondertussen zenden ze geheime boodschappen naar elkaar uit en zijn tweelingzielen telepathisch sterk verbonden met elkaar en kunnen zij heel helder de gevoelens en gedachten van elkaar waarnemen. Het kan voelen alsof ze al een relatie hebben met elkaar, terwijl in de fysieke wereld dit (nog) niet zo hoeft te zijn. Ook kunnen zij veel over elkaar dromen en kunnen dit dromen zijn, waarin een boodschap verborgen zit. Tweelingzielen kunnen hierdoor een diep vertrouwen voelen, dat zij aan hetzelfde doel werken en in de toekomst gaan samenkomen en samenwerken.

Door de invloed van Vissen kun je nu het gevoel hebben gevangen te zitten in een situatie, waardoor het moeilijk is om in contact te komen met je twin of de volgende stap te maken binnen jullie relatie. Je kunt je bijvoorbeeld gevangen voelen door je gezin, je partner, door beperkte financiën, een baan die teveel tijd van je vraagt en deze omstandigheden kunnen een afstand creëren tussen jouw en je twin. Hierdoor kun je geconfronteerd worden met depressieve gevoelens die al snel kunnen verdwijnen wanneer je naar je intuïtie luistert en de stappen neemt die jouw gevoel je aangeeft. Je kunt tot het besef komen, dat je de kracht hebt, om zelf uit deze situatie te komen en een “beter” leven te creëren. Je kunt dan ook plots willen loskomen van je beperkende situatie en dit kan gepaard gaan met veel onrust en spanningen. Twins gaan een positieve invloed hebben op elkaar, zodat ze positieve veranderingen door gaan zetten.

Tweelingzielen kunnen in deze periode ook veel over elkaar dagdromen. Er kunnen situaties ontstaan, die voor onverwachte wendingen zorgen. Je kunt je ook misleid voelen door je twin, je twin doet zich anders voor en intuïtief aanvoelen wat er daadwerkelijk speelt. Maar de (onverwachte) gesprekken/ontmoetingen, die er plaats kunnen vinden tussen twins rond de volle maan, kunnen voor duidelijkheid zorgen. Soms is het nodig dat tweelingzielen nog karma uit te werken hebben met anderen en je kunt intuïtief aanvoelen, dat je je terug wilt trekken uit contact, zodat karma uitgewerkt kan worden. Na deze afronding kunnen zij pas weer verder een transformatie doormaken.

Tweelingzielen kunnen deze periode als magisch ervaren door alle synchroniciteit, tekens, dromen of de onverwachte wendingen en ontmoetingen die er kunnen plaatsvinden.

Wil je meedoen met onze lezing/meditatie/afstandshealing over deze Volle Maan op 26 augustus? Dan kan je je online aanmelden, meer informatie vind je in het event op Inspirerend leven.

Fijne dag,

Karin en Danique Vergeer
www.healingcentrumisis.com.

Boekentip Inspirerend leven: Leven met de maan

Wil jij weten hoe de maancycli werken? Hoe je je kunt verbinden met de maan? En welke rituelen bij welke maanfase horen? Dan is Leven met de maan van Yasmin Boland iets voor jou! In dit uitgebreide en praktische boek lees je wat de invloed van de maan is op je gezondheid, gemoedstoestand en relaties. Wil jij iets veranderen in je leven? En meer met de energie van de maancyclus leven?

Ga aan de slag en bestel jouw exemplaar in onze webshop Boekenwereld.com voor € 20,00 met gratis verzending.

Laat een bericht achter