Home Boekentips December must-reads: 9 nieuwe boeken + Sinterklaas cadeautips

December must-reads: 9 nieuwe boeken + Sinterklaas cadeautips

Door Redactie

De maand december is aangebroken en dat betekent dat Sinterklaas, Kerst en Oud en Nieuw alweer bijna voor de deur staan. We gaan dus een drukke maand tegemoet die een gezellige sfeer met zich meebrengt. Soms kan december echter nogal overweldigend zijn. Het is dan ook de ideale periode om je zo nu en dan terug te trekken met een goed boek. In dit artikel geven we onze nieuwste boekentips. Deze kun je natuurlijk ook verwerken op je verlanglijstje voor Sinterklaas of cadeau doen!

10 must-reads die niet op je lijstje mogen ontbreken

1. Eet om ziekte te verslaan

In Eet om ziekte te verslaan legt William Li uit hoe je lichaam dankzij je eetgedrag in staat is zichzelf te genezen van allerlei ziekten. Hij behandelt de wetenschap van genezing en preventie en geeft strategieën waarbij eten je gezondheid actief stimuleert. We hebben de kracht van ons lichaam om onze gezondheid te transformeren en te herstellen al te lang onderschat. Eet je een weg naar een betere gezondheid.

Bestel nu jouw exemplaar in onze webshop Boekenwereld.com voor € 24,99 met gratis verzending.


2. Mind Body Spirit

In Mind Body Spirit van Alberto Villoldo combineert hij de levensprincipes van de sjamanen uit de Amazone met moderne wetenschap en past dit toe op gezondheid. Zijn kennis heeft hij gebundeld in dit boek. De recepten en praktische geneeswijzen zijn veelbelovend: ze laten je binnen één week al sterker, vitaler en optimistischer voelen. En dat hoeft helemaal niet ingewikkeld te zijn; door bijvoorbeeld groener te eten, zet je je ‘langer leven genen’ al aan!

Reserveer nu jouw exemplaar in onze webshop Boekenwereld.com voor € 24,99 met gratis verzending. Mind Body Spirit verschijnt 3 december 2019.


3. Van klacht naar kans

In Van klacht naar kans geeft Juriaan Galavazi, een trendsettende huisarts, zijn nieuwe visie op klachten. Ervaar je een vorm van weerstand in je leven? Heb je last van hoofdpijn, vermoeidheid, slaapproblemen of buikpijn? Dan werken medicijnen waarschijnlijk slechts tijdelijk en zijn deze klachten symptomen van iets anders. Voor een betere behandeling heb je een andere visie nodig. Een visie waarbij je oude denkpatronen loslaat, je lijf leert voelen, contact maakt met je innerlijke drijfveren, en waarbij je ongemak en pijn leert dragen.

Bestel nu jouw exemplaar in onze webshop Boekenwereld.com voor € 22,50 met gratis verzending.


4. Huidhonger

Huidhonger van Bruno Müller-Oerlinghausen en Gabriele Mariell Kiebgis is een absolute aanrader voor iedereen die meer wil weten over het belang van aanraking. Dat belang is namelijk groot: als we te weinig huidcontact hebben, kunnen we letterlijk ziek worden, aanraking is een eerste levensbehoefte. Een aai, een kus, een knuffel, de kleinste aanraking kan al heel veel effect hebben, zowel voor de gever als de ontvanger.

Bestel nu jouw exemplaar in onze webshop Boekenwereld.com voor € 22,50 met gratis verzending.


5. Self Love Talk

Self Love Talk van Merel Teunis is hét handboek over liefdevolle aandacht voor jezelf. Wil je gelukkiger en krachtiger in het leven staan? Met self love kan dat. En zelfliefde is niet stoffig of zweverig, zorgen voor jezelf is juist leuk en waardevol. Gun jezelf dus nu de liefdevolle levensstijl die bij jou past. Self Love Talk zal je inspireren om elke dag liefdevol voor jezelf te kiezen.

Bestel nu jouw exemplaar in onze webshop Boekenwereld.com voor € 22,50 met gratis verzending.


6. Afscheid van je huisdier

Gary Kowalski geeft in Afscheid van je huisdier hartverwarmende en helende tips om om te gaan met rouw om je beste maatje. Het moment van afscheid nemen van een huisdier is zwaar, zeker in deze tijd waarin onze dieren een volwaardig lid van het gezin zijn geworden. Door bijvoorbeeld het inzetten van rituelen, goed voor jezelf te zorgen en je kinderen goed te begeleiden maak je het niet makkelijker, maar wel draaglijker.

Bestel jouw exemplaar in onze webshop Boekenwereld.com voor € 17,50.


7. Inspirerend leven Winterboek

Het Inspirerend Leven Winterboek is een heerlijk lees-kijk-doe-en-inspiratieboek voor de lange donkere wintermaanden. Het perfecte cadeau voor jezelf of een dierbare vriendin, je zus of je moeder! Je vindt in het Inspirerend Leven Winterboek lekker lange leesverhalen, winterse recepten, tips om het extra gezellig te maken in huis, spelletjes, leuke dingen om te doen, inspirerende quotes en korte verhalen om je te inspireren de winter goed en gezond door te komen.

Bestel jouw exemplaar in onze webshop Boekenwereld.com voor € 15,-.


8. Selfcare & Rituelen

Self-care en rituelen

Tijd voor jezelf nemen is niet makkelijk in een wereld die altijd ‘aan’ staat. Echte self-care begint bij de moed om tijd af te bakenen in je overvolle agenda, stilte toe te laten en ruimte te scheppen voor wat belangrijk is. Rituelen helpen je om dit in jouw leven bewust te markeren. In Selfcare & Rituelen vind je alle inspiratie om van je huis een oplaadplek te maken, met ruimte voor je verlangen naar balans, een gezond lichaam, meer zachtheid en schoonheid.

Bestel jouw exemplaar in onze webshop Boekenwereld.com voor € 17,50.


9. Inspirerend Leven Agenda 2020

Hij is er weer, de Inspirerend Leven Agenda met daarin de Maankalender van 2020! De Inspirerend Leven Agenda is voorzien van prachtige beelden, inspirerende quotes, astrologie tips, zachte kleuren en een praktische weekindeling. Iedere maand begint met een intentie om met de energie van de seizoenen mee te bewegen. Tel daar voldoende schrijfruimte, een jaarkalender, weeknummers en een handig elastiek bij op, en jij weet welke agenda je moet hebben …

Bestel jouw exemplaar op onze webshop Boekenwereld.com voor € 21,99 met gratis verzending.


Heb jij nog leuke boekentips?

Deel ze hieronder in een reactie.

Deze artikelen vind je vast ook leuk

Laat een bericht achter