Home Nieuws De wereld leuker maken in 30 dagen – update 2

De wereld leuker maken in 30 dagen – update 2

Door stevengeldof

Het project ‘De wereld leuker maken in 30 dagen’ heeft een vliegende start gemaakt! Op 6 mei begonnen we met een brainstorm bij mij op kantoor. Er waren een heleboel creatieve breinen aanwezig en met z’n allen hebben we nog meer leuke, vrolijke en inspirerende filmideeën bedacht. Ik kan niet wachten om ze allemaal uit te voeren! Na de brainstorm begonnen we met de voorbereiding voor het eerste filmpje. Dat zouden we op vrijdag 8 mei al gaan opnemen! Er was dus wel een beetje haast bij… Vrijdagochtend 8 mei haalde ik eerst nog wat anders op, iets waar ik zo ontzettend blij mee ben! Maar dat ga ik nu nog lekker niet verklappen, dat lezen jullie later. Toen ik terugkwam op kantoor zat daar weer een hele groep mensen. Zij waren druk bezig met de laatste voorbereidingen voor het eerste filmpje. Met een wat kleiner groepje ging ik die middag op stap. Wat we gingen doen? Ook dat ga ik nog niet verklappen…

Leave a Comment