Home Geen categorie De signalen van God leren herkennen

De signalen van God leren herkennen

Door Sander Viergever

Mijn naam uitspreken verhoogt jouw besef van Mijn aanwezigheid. En zodra je je van Mijn aanwezigheid bewust bent, zal je bedroefdheid je verlaten. Wijs Mij daarom niet af als Ik tot jou kom. ” – Vriendschap met God P251 – “… Elke keer als jij ergens een voorgevoel over hebt en jij negeert het, wijs jij Mij af. Elke keer als jij een aanbod krijgt om een einde te maken aan negatieve gevoelens of een conflict te beëindigen en jij negeert het, wijs jij Mij af. Elke keer als jij niet reageert op de glimlach van een onbekende, of onder de pracht van een ontzagwekkende sterrennacht wandelt en niet omhoog blikt, of langs een bloembed loopt en niet van de schoonheid ervan geniet, wijs jij Mij af. Elke keer als jij Mijn stem hoort of de aanwezigheid van een overleden geliefde voelt en zegt dat het gewoon je inbeelding is, wijs je Mij af. Elke keer als jij liefde voor een ander in je ziel voelt, of een lied in je hart, of als je een verheven visie voor je geestesoog ziet, en daar niets aan doet, wijs je Mij af. Elke keer als je merkt dat je het goede boek leest, de juiste preek hoort, de juiste film bekijkt, de juiste vriend ontmoet en dat aan toeval of serendipiteit of ‘geluk’ toeschrijft, wijs je Mij af. ” – Vriendschap met God P251 – Spiritueel worden is steeds meer de signalen en communicatie van God leren herkennen, heel het leven is een gesprek met God, God helpt ons om steeds schitterendere versies van onszelf uit te drukken en te demonstreren. De signalen van God leren herkennen in je leven kan je helpen veel sneller te gaan groeien, is mijn eigen ervaring.

Leave a Comment