Home Boekentips Boekvideo: ‘Mag ik even mijn aandacht’ – een pleidooi om jezelf meer centraal te stellen

Boekvideo: ‘Mag ik even mijn aandacht’ – een pleidooi om jezelf meer centraal te stellen

Door Inger Strietman
mag ik even mijn aandacht

In de wereld van vandaag moeten we veel. We willen voldoen aan de verwachtingen en denken aan alles en iedereen. Behalve aan onszelf. Met vermoeidheid, stress en burn-out klachten tot gevolg. In haar nieuwe boek Mag ik even mijn aandacht vertelt Inger Strietman waarom gezond egoïsme dé oplossing is die leidt tot een leuker, energieker en vrijer leven.

Inger zet je aan het denken, daagt je uit en stimuleert je om op elk niveau van je leven bewust te kiezen voor wat jij werkelijk wilt en nodig hebt. Met haar pragmatische, no-nonsense-schrijfstijl is dit boek onmisbaar voor iedereen die wel wat meer aandacht van zichzelf kan gebruiken.

Dit boek leert je jouw leven waardevol maken. Je leven begint namelijk bij jezelf en bij niemand anders.’- Liesbeth Kamerling, auteur van Overprikkeld

Inger Strietman legt in deze video uit uit waarom gezond egoïsme zo belangrijk is.

Inger strietman

Boekentip: Mag ik even mijn aandacht 

Mag ik even mijn aandacht

Leer jezelf centraal stellen in een prestatiemaatschappij die continu van alles van je vraagt. Gezond egoïsme maakt je leven leuker! In ‘Mag ik even mijn aandacht’ helpt Inger Strietman je op weg.

Bestel nu jouw exemplaar in onze webshop Boekenwereld.com voor € 20,- met gratis verzending.

bestel nu

Deze artikelen vind je vast ook leuk

Laat een bericht achter