Home Boekentips 12 nieuwe boeken die je wilt lezen deze zomer

12 nieuwe boeken die je wilt lezen deze zomer

Door Chantal van Veen

In juni komt de zomer om de hoek kijken en nemen we afscheid van de lente: daarom staat deze boekenladder in het teken van spirituele- en persoonlijke groei en gezond leven. Een heerlijke periode om lekker van de zon te genieten in je tuin of op je balkon met een goed boek. Weet je niet goed wat je wilt lezen? Misschien dat de volgende 12 boekentips je hierbij kunnen helpen.

1.  Leven met de sterren

In Leven met de sterren helpt Yasmin Boland je te ontdekken wat astrologie voor jou kan betekenen. In het moment van je geboorte, in combinatie met de stand van de planeten, ligt verbazingwekkend veel informatie besloten.  Dit boek leert je hoe alles in het universum met elkaar samenhangt en hoe astrologie kan helpen betekenis te geven aan het leven. Je krijgt er een gratis online geboortehoroscoop bij!

Bestel jouw exemplaar in onze webshop Boekenwereld.com.


2. Rock Your Crystals

In Rock Your Crystals leert Hanneke Peeters zien dat kristallen meer zijn dan juwelen. Je kunt er namelijk meer rust en tevredenheid door ervaren. Kristallen zijn een hulpmiddel om je energie in balans te brengen en/of je levensstijl aan te passen. In haar boek geeft Hanneke self-care tips aan de hand van 50 kristallen.

Bestel jouw exemplaar  in onze webshop Boekenwereld.com.


3. Handboek voor mindere dagen

In Handboek voor mindere dagen vertelt Eveline Helmink wat zij doet op dagen dat alles tegen zit. We zouden tegenwoordig soms bijna vergeten dat er ook dagen zijn die gewoon stom zijn. Dit zijn echter juist de dagen die ons het meeste over onszelf leren. Dit boek biedt relativering, troost en lichtvoetigheid, en vertaalt grote concepten over gelukkig leven naar de realiteit van alledag.

Bestel jouw exemplaar in onze webshop Boekenwereld.com met gratis verzending.


4. Liefdeskunst

Liefdeskunst is het langverwachte werkboek bij de bestseller Liefdesbang van Hannah Cuppen. Hiermee kun je zelf aan de slag met je bindingsangst en/of verlatingsangst. Ontdek stap voor stap wat de oorzaken zijn van je angst en ga aan de slag met de gerichte oefeningen, meditaties, opdrachten, tips en technieken uit het boek.

Bestel jouw exemplaar in onze webshop Boekenwereld.com met gratis verzending.


5. Stop met pleasen

Veel mensen worstelen met het probleem dat ze altijd anderen op de eerste plek zetten in plaats van zichzelf. Vaak komt daar nog bij dat ze nooit tevreden zijn over zichzelf en heel perfectionistisch zijn. Stop met pleasen van Andrea Mathews biedt je heldere inzichten, tips en technieken die er voor zorgen dat je leven weer van jou wordt en je je schaamteloos en zonder schuldgevoel op nummer 1 kunt zetten.

Bestel jouw exemplaar in onze webshop Boekenwereld.com met gratis verzending.


6. Veerkracht

Heb jij behoefte aan meer rust en evenwicht? In Veerkracht helpt Rick Hanson je om dit te bereiken. Als je dit boek gelezen hebt ga je niet alleen beter om met tegenslag, ook heb je een hoger basisgeluksniveau. Veerkracht stelt je in staat om oude wonden te genezen, stress en problemen beter aan te kunnen en je hersenen te programmeren voor veerkracht en geluk. Zo vind je balans en harmonie – op je werk, in relaties met anderen en overal in je leven.

Bestel jouw exemplaar bij onze webshop Boekenwereld.com met gratis verzending.


7. Deliciously Ella Het plantaardige kookboek

In Deliciously Ella Het plantaardige kookboek deelt Ella Mills 100 nieuwe, plantaardige, vegetarische en vegan recepten uit haar Deli in Londen. Het boek bevat onweerstaanbare recepten met simpele, voedende ingrediënten en deze veganistische bijbel is dan ook een must have voor alle fans van Ella en voor alle food lovers. Naast heerlijke recepten deelt Deliciously Ella ook dagboekfragmenten waarin ze voor het eerst openhartig over haar persoonlijke groei en drijfveren schrijft.

Bestel jouw exemplaar in onze webshop Boekenwereld.com met gratis verzending.


8. Waren de goden kosmonauten?

Met Waren de goden kosmonauten? gaat Erich von Däniken in op onopgeloste raadsels uit het verleden. Overal op aarde vinden we merkwaardige overblijfselen en objecten die niet vanuit de conventionele geschiedenis, archeologie of religie te verklaren zijn. Waarom komen de goden bijvoorbeeld altijd op vurige wagens aanvliegen? Of waarom lijken de Nazca-lijnen in Peru toch zo op een moderne lanceerbasis? Waren de goden kosmonauten?

Reserveer jouw exemplaar in onze webshop Boekenwereld.com met gratis verzending.


9. Ontdek de kracht van ademen

In Ontdek de kracht van ademen legt Mr. Breath uit hoe onze ademhaling werkt, wat de voordelen van bewust ademhalen zijn en hoe je er zelf mee aan de slag kunt. Dit boek laat zien wat er allemaal mogelijk is en wat het je oplevert als je je ademhaling optimaliseert. Het is een praktisch boek over ruimte maken, voelen, in contact zijn met je lichaam en kalm zijn in je hoofd.

Bestel jouw exemplaar op onze webshop Boekenwereld.com met gratis verzending.


10. Leven met hooggevoeligheid

In Leven met hooggevoeligheid bespreekt Susan Marletta Hart hoe we kunnen leven met hooggevoeligheid. Volgens haar hoeven hoogsensitieve mensen geen slachtoffer van hun gevoeligheid te zijn, maar kunnen ze die juist tot hun kracht omvormen. In haar klassieke boek over hsp’ers belicht ze onder meer de spirituele kant van hooggevoeligheid, komen ervaringsdeskundigen aan het woord en geeft ze praktische adviezen.

Bestel jouw exemplaar in onze webshop Boekenwereld.com met gratis verzending.


11. De vallei van de onsterfelijke meesters

In De vallei van de onsterfelijke meesters vertelt Aaravindha Himadra over een zware reis over moeilijk begaanbare paden die hij onderneemt naar het hart van de Himalaya, op zoek naar de Meesters van Amartya. Hij gaat op zoek naar het geheim van hun levenskracht en neemt je mee naar een plek waar geen ander boek je ooit bracht.

Bestel jouw exemplaar op onze webshop Boekenwereld.com met gratis verzending.


12. Holistik handboek

In Holistik Handboek geven Karlijn Visser en Evelyn van Hasselt, hoofdredacteuren van het succesvolle platform Holistik, een realistische én praktische visie op het holisme: een levensovertuiging waarbij de essentie is dat alles onlosmakelijk met elkaar verbonden is. Hoe ‘holistify’ je je eigen leven en blijf je wel met beide benen op de grond staan?  Laat je inspireren door de persoonlijke ervaringen van Karlijn en Evelyn en de wijze lessen van de experts die zij om zich heen hebben verzameld.

Bestel jouw exemplaar in onze webshop Boekenwereld.com met gratis verzending.

 

Heb jij nog leuke boekentips?

Deel ze hieronder in een reactie.

Laat een bericht achter