Home Astrologie Boekentips: 7x lezen over de maan

Boekentips: 7x lezen over de maan

Door Anouschka van Wettum
lezen over de maan

Wil jij ook meer lezen over de maan? Ze hangt iedere nacht aan onze hemel en in 1969 zette de eerste mens voet op haar oppervlakte. Toch blijft ze een bron van mysterie. Hier vind je een selectie boeken over de maan en haar krachten om je te inspireren. Wil jij meer leren over het prachtige hemellichaam dat sinds jaar en dag ‘s nachts de wacht houdt over de mensheid en al diens dromen?

1 Leven met de maan – Yasmin BolandankBOlevenmetdemaan-150dpi

Op één Leven met de maan, een praktisch boek over het werken met de energie van de maancyclus. Dit boek laat zien hoe de maancycli werken en hoe je je kunt verbinden met de maan. Ook laat het zien welke rituelen bij welke maanfase horen en hoe de maan ons met de kosmos verbindt. Wil jij iets veranderen in je leven? In dit uitgebreide en leesbare boek lees je wat de invloed van de maan is op onze gezondheid, gemoedstoestand relaties en ons werk. Bestel jouw exemplaar in onze webshop Boekenwereld.com voor €20,- met gratis verzending.


2 In harmonie met de maan

Op twee een ander boek over leven met de maan: In harmonie met de maan van Johanna Paungger en Thomas Poppe. Dit boek bevat van generatie op generatie overgeleverde kennis over de effecten van de maanstand op het leven van alledag. De auteurs geven adviezen en tips op alle belangrijke terreinen van het dagelijkse leven: van geneeskunde tot voeding en huishouding. Bestel het direct in onze webshop Boekenwereld.com voor €15,95.

 


10010040114379203. In het licht van de maan

Op drie een handboek vol inspiratie.  Het boek In het licht van de maan laat zien hoe je dichter bij je gevoel, intuïtie en onderbewuste processen kunt komen. Dit boek bevat een hoofdstuk voor elke vollemaan binnen het kalenderjaar. Denk aan aandacht voor thematiek, historie, astrologie, tarot, mythologie, symboliek, rituelen, jaarfeesten, bomen en de elementen. Bestel jouw exemplaar in onze webshop Boekenwereld.com voor €29,50 met gratis verzending.


6667614684 De astrologische maan

Op vier De astrologische maan waarin Darby Costello de Maan in de horoscoop weergeeft. In haar onderzoek naar de maan kwam Costello steeds diepere betekenislagen tegen. De Maan geeft niet alleen aan hoe we onze moeder hebben ervaren, maar ook wat we van haar wilden. Ongeacht of ze dat in huis had. Bestel jouw exemplaar in onze webshop Boekenwereld.com voor €23,50 met gratis verzending.


5 Het grote boek van de maan
1001004001806882

Op vijf een verzamelboek voor maanliefhebbers. Dit boek bevat zogenaamde ‘spells’, rituelen, mythen over maangoden- en godinnen en interessante wetenswaardigheden en feiten. Maar ook correspondenties, (rituele) recepten, magie, divinatie en maanfeesten. Daarnaast bevat het boek verschillende kalenders en gaat in op de bijzondere band die vooral vrouwen met de maan hebben. Tussen de wetenswaardigheden in komen verschillende personen aan bod die vertellen over hun fascinatie voor de maan. Bestel jouw exemplaar op Bol.com voor €17,80.


92000000563008096 De volle maan als beste vriend: twee jaar in Mongolië

Op zes een boek dat nèt even anders is: het verhaal van Jannie Regnerus die twee jaar in Mongolië doorbracht. Lezen hoe de maan je kan inspireren? In dit boek schrijft Jannie Regnerus over haar wonderlijke belevenissen en ontmoetingen. Ook vertelt ze hoe ze bij iedere nomadenfamilie gastvrij wordt onthaald. Zij trekt met Gerelee door het land die haar alles vertelt wat ze wil weten over zijn wereld. Bestel jouw exemplaar op Bol.com voor €18,-.


92000000218257517 Volle maan inspiraties 

En als afsluiter Vollemaan inspiraties van Geert Crevits. Dit boek bevat twaalf bezinningsteksten en heeft een bijbehorende cd waarop de teksten door de auteur worden uitgesproken. “Als je naar buiten gaat, naar de dingen toe, iedere dag, dan ben je wel bezig, maar het is belangrijk om te proberen in een concentratie te komen met jezelf; niet zozeer met de dingen om je heen. Bestel jouw exemplaar in onze webshop Boekenwereld.com voor €21,- met gratis verzending.


Wat is jouw favoriete maanboek? Welke zou jij het liefste lezen?

Laat hieronder een reactie onder over jouw favoriete maanliteratuur.

1 reactie

Caroline Groeneveld 21 februari 2019 - 00:06

Kennen jullie het boek 13 manen om je dromen waar te maken? Jaarboek. Dagboek. Planner in een. Het boek laat je zien hoe je op het ritme van de maan en de seizoenen je natuurlijke en vrouwelijke evenwicht weer vindt. http://Www.moonflow.eu

Reply

Laat een bericht achter