Home Boekentips Boekenladder: Een momentje voor jezelf

Boekenladder: Een momentje voor jezelf

Door redacteur

We werken hard en ontspanning is belangrijk. Inspirerend Leven heeft speciaal voor jou 10 boeken die helpen bij het ontspannen. Om even dat momentje voor jezelf te nemen.

1. Het sprekende hart van Louise Hay

Ontdek je kwaliteiten om zo een antwoord te vinden op de uitdagingen van het leven. Wat is er nu een mooier gevoel om te beseffen dat je niet iemand nodig hebt om positieve veranderingen te bewerkstelligen? Een heerlijk boek vol met inspirerende teksten voor een moment voor jezelf. Benieuwd  Lees hier het een fragment uit Het sprekende hart.

Of bestel jouw exemplaar in onze webshop Boekenwereld.com.

 

 


2. Boeddha op schoot van Kat Tansey

Boeddha op schoot is een magisch sprookje met 100% waarheidsgehalte. Waarin een vrouw met problemen zichzelf en plezier in het leven hervind door mediteren. En dat een kat daarbij helpt, is niet gek. Katten zijn immers volkomen zen van nature. Benieuwd geworden naar het boek? Lees hier dan een fragment of bestel een exemplaar in onzewebshop Boekenwereld.com.


3. Rust in uitvoering van Alex Soojung Kim Pang

Overwerken is niet normaal. Terwijl meer rust juist goed voor je is. Rust in uitvoering is een pleidooi om meer rust te nemen. Door meer en doelbewust te rusten verhoog je je productiviteit, je krijgt meer energie, een scherpere blik, en vooral een beter leven.  Lees hier wat Alex Pang daarover te zeggen heeft. Of bestel hem direct in onze gecertificeerde webshop Boekenwereld.com.4. Leva van van Mats & Susan Billmark

Minder stress, meer genieten. De sleutel tot een rustiger, vrolijker en harmonieuzer leven: Leva. In Leva laten Mats en Susan Billmark zien hoe je stress en spanning in je dagelijkse leven kunt overwinnen door een bewust leven in het nu te leiden. Lees hier een fragment over hoe Mats & Susan stress aanpakten. Of bestel het boek direct in onze webshop Boekenwereld.com.


5. De stilte spreekt van Eckhart Tolle

Innerlijke stilte vind je door te leven in het Nu. Breng deze stilte dichterbij door de korte wijze teksten in De stilte spreekt. Laat deze teksten tot je doordringen en je zult het wonder van de stilte beleven. In deze stilte kun je mooi een moment voor jezelf pakken. Lees hier het eerste hoofdstuk van De stilte spreekt. Of bestel hem in onze  webshop Boekenwereld.com.


6. Buddhist Boot Camp van Timber Hawkeye

Train je geest met Buddhist Boot Camp. Het gaat over relaties, emoties, carrière en andere thema’s uit het dagelijks leven. De hoofdstukjes kunnen in willekeurige volgorde gelezen worden.Timber geeft je technieken om met meer aandacht te leven.  Lees hier alvast een fragment uit het boek. Of bestel hem in onze webshop Boekenwereld.com.


Adem in, adem uit can Thich Nhat Hanh7. Adem in, Adem uit van Thich Nhat Hanh

Of je nu opstaat, tandenpoetst, koffie haalt op je werk, boodschappen doet of autorijdt: elk moment is een goed moment voor een meditatie. Je kunt meditaties inpassen in je drukke bestaan wanneer maar je wilt. Je hebt telkens slechts een paar minuten of minder nodig. Bekijk hier hoe Thich Nhat Hanh dat aanpakt. Of bestel in onze webshop Boekenwereld.com.


8. Doe en denk als een kat van Stephanie Garnier 

In Doe en denk als een kat laat Stéphane Garnier op een vrolijke manier zien wat wij van katten kunnen leren. Hoe we stress de kop kunnen indrukken, ons charisma kunnen vergroten en belangrijke zaken naar onze hand kunnen zetten. Want katten zijn nu eenmaal vrij, kalm, wijs, elegant, trots en onafhankelijk. Lees hier hoe Stephanie erover denkt. Of koop hem gelijk in onze webshop Boekenwereld.com.9. Nu even stil van Jan Prins

Steeds meer mensen willen even niet meer. Niet meer alleen maar werken.In Nu even stil laat hij aan de hand van zijn eigen, indrukwekkende, verhaal zien hoe hij de shift maakte en leerde om vrij te zijn en angstgevoelens te beperken. Lees hier hoe Jan dit aanpakte. Of bestel het boek in onze webshop Boekenwereld.com.


10. Hooggevoeligheid & Mindfulness van Carolina Bont

Dit werkboek helpt om beter om te gaan met de lastige kanten van hooggevoeligheid én optimaal de sterke kanten ervan te gebruiken.Door te oefenen met mindfulness zet je gerichte stappen op weg naar meer innerlijke rust. Zo ontstaat er ruimte om meer te vertrouwen op intuïtie en te genieten van het leven. Lees hier een fragment uit het werkboek. Of bestel hem vandaag nog in onze webshop Boekenwereld.com


Hoe pak jij een moment voor jezelf?

Wij zijn benieuwd! Laat het ons weten in de reactie hieronder.

Leave a Comment