Home Boekentips Boekenladder: 7 x lezen over de natuur

Boekenladder: 7 x lezen over de natuur

Door Redactie

We hebben zeven inspirerende boeken over de natuur uitgezocht op de redactie die gaan over de natuur & jou. Over spiritualiteit en lekker met de natuur aan de slag gaan.

1 Wandelen, mindfulness voor elke stap van Thich Nhat Hanh

In Wandelen leert Thich Nhat Hanh je het lopen te combineren met mediteren. Zo geef je aandacht aan je manier van lopen en aan je omgeving. Stop jij Wandelen in je rugzak?

Lees hier drie wandelmeditaties van Thich Nhat Hanh of bestel een exemplaar in onze gecertificeerde webshop Boekenwereld.com.

 


2 Ecologisch wezen van Timothy Morton

In ‘Ecologisch wezen’ laat Timothy Morton zien dat we niks hoeven te veranderen om ecologisch bewust te handelen. We zijn al ecologisch bewust en moeten alleen beseffen dat wij voortdurend in contact staan met de natuur. Morton heeft geen feiten nodig om te overtuigen, eerder humor en zelfspot.

We zeggen ‘natuurlijk’ als iets gewoon is, of niet opvalt. Maar wat als de natuur zich ineens anders gaat gedragen? Lees hier wat Timothy Morton daarover te zeggen heeft. 

Of bestel jouw exemplaar in onze gecertificeerde webshop Boekenwereld.com.

 


3 Een nieuwe aarde van Eckhart Tolle

Waarom doet het heelal al die moeite te bestaan?’ Eckhart Tolle citeert Stephen Hawking als hij onderzoekt hoe ons innerlijke doel en het uiterlijke doel van het universum streven naar verzoening. Hier lieten we Eckhart Tolle zelf aan het woord over deze verzoening op weg naar een nieuwe aarde. 

Benieuwd naar hoe die verzoening van jouw innerlijke en uiterlijke doel in zijn werk gaat? Lees het in Een nieuwe aarde. Bestel jouw exemplaar via onze gecertificeerde webshop Boekenwereld.com.

 

 

Speciale ebook actie: nu voor maar € 3,99 in plaats van € 9,99!

Lees jij graag ebooks? Dan heb je geluk! Tot en met 25 maart 2018 bestel jij Een nieuwe aarde voor maar € 3,99 in plaats van € 9,99. Bestel hier jouw ebook met korting op bol.com. 


4 My Green House, hét hippe handboek om groene vingers te krijgen van Gertrude van der Linden

Ben jij ook zo dol op planten en wil je graag groene vingers? Dan is het prachtige geïllustreerde My Green House iets voor jou. Voor beginners èn gevorderden, vol opdrachten om stap voor stap van jouw huiskamer een plantenparadijs te maken en groene vingers te kweken.

Bekijk hier haar opdracht ‘Bezoek een botanische tuin‘ of bestel direct je exemplaar bij onze gecertificeerde webshop Boekenwereld.com en ga zelf aan de slag!

 


5 Plant Power van Lisette Kreischer

Plant Power van Lisette Kreischer

Wil jij aan de slag met de natuur op je bord? Met Plant Power van Lisette Kreischer ontdek je welk eten goed voor je is per seizoen. Vol recepten, achtergrondinformatie en tips om jouw natuurlijke gewicht te bereiken.

Bekijk hier alvast welke tips Lisette geeft voor eten in de lente of bestel direct jouw exemplaar bij onze webshop Boekenwereld.com.

 


 6 De moestuin van Floor Korte

7 Mijn leven in de wildernis van Miriam Lancewood

Dichter bij de natuur kun je bijna niet komen: in Mijn leven in de wildernis van Miriam Lancewood lezen we hoe het is als je de bewoonde wereld achter je laat en welke gevaren er op je pad komen. Hier lees je hoe ze een rivier wilde oversteken… met slecht weer. 

Benieuwd naar al Miriam Lancewoods spannende verhalen in de wildernis?

 

Speciale ebook actie: nu voor maar € 5,99 in plaats van € 12,99!

Lees jij graag ebooks? Dan heb je geluk! Tot en met 31 maart 2018 bestel jij Mijn leven in de wildernis voor maar € 5,99 in plaats van € 12,99. Bestel hier jouw ebook met korting op Boekenwereld.com.


Wat is jouw lievelingsboek over de natuur?

Laat het ons weten in een reactie hieronder!

Laat een bericht achter