Home

Voorbij het narcisme

Mjon van Oers

in je relaties, familie en werk

Voorbij het narcisme van Mjon van Oers laat helder zien hoe narcisme invloed kan hebben op alle facetten van het leven én wat je kunt doen om jezelf te beschermen.Reacties op het boek:
"Wat een prachtig werk heb je geleverd!!! Hartelijk dank voor je werk van barmhartigheid. Dit is een boek dat iedere psychiater en psycholoog zou moeten lezen. Een bijbel, een levenswijsheid, een must..."

"Wat een eye-opener, en wat een opluchting om opeens een stuk van jezelf beter te gaan begrijpen in plaats van te be- en veroordelen. Dankjewel hiervoor, beter dan dit had het niet geformuleerd kunnen worden."

Voorbij het narcisme in je relaties, familie en werk van Mjon van Oers laat op een heldere manier zien hoe narcisme invloed kan hebben op alle facetten van het leven én wat je kunt doen om jezelf te beschermen. Van een narcistische ouder tot collega, van een narcistische partner tot de CEO: narcisme komt overal voor.

Voorbij het narcisme is vanuit het hart geschreven voor iedereen die met dit complexe fenomeen te maken heeft. Bij een narcist denken veel mensen aan iemand met teveel eigenliefde. Maar eigenliefde komt in vele gradaties. Een gezonde dosis is goed om te kunnen functioneren in onze complexe maatschappij. Bij een narcist gaat het echter om een diepgaand patroon van grootsheid, behoefte aan bewondering en gebrek aan empathie. De vraag is: hoe kun je een narcist doorgronden als een persoon met een gestoorde persoonlijkheid en jezelf beschermen? Je kunt niet in iemands hoofd kijken om te zien of diegene misschien grootheidswaanzin heeft, of denkt bijzondere rechten te hebben. Daar komt bij dat narcisten soms ook hele leuke, spannende en charmante mensen zijn. Daarom is het belangrijk om signalen van een narcistische stoornis te leren herkennen en leert hoe je je ertegen kunt wapenen.

Ben je verwikkeld in een narcistische relatie, of vermoed je dat je het 'slachtoffer' bent van een narcist, dan zul je na het lezen van dit boek veel meer inzicht hebben in wat je overkomt en heb je handvatten om je leven krachtig in eigen hand te nemen. Aan de hand van vele voorbeelden, ervaringsverhalen, tips en technieken leer je om voorbij je angst te stappen en vanuit liefde naar jezelf te kijken, zodat je met meer zelfvertrouwen de toekomst tegemoet gaat.

€ 18,50 Paperback / softback Niet op voorraad
  • Voorbij het narcisme - Mjon van Oers
  • afbeelding 2
ISBN
9789020212662
Pagina's
176
Afmeting
221 mm x 147 mm x 17 mm
Gepubliceerd
12-04-2016
Taal
Nederlands
Uitgever
VBK Media
Imprint
AnkhHermes, Uitgeverij