Home Geen categorie Blog 2: Ontdek je soul signature

Blog 2: Ontdek je soul signature

Door Aleid

Het is een onderdeel van mijn dag geworden, dat ik iedere dag en ook nog eens drie keer, dit waardevolle boek erbij pak. Toch merk ik wel, dat het niet meer vanzelf gaat. Ik heb nu een paar keer gehad, dat het al middag was en ik me besefte dat ik het ‘ochtendritueel’ was vergeten. Tijdens de eerste acht dagen was ik me heel bewust van het stappenplan, nu raakt het wat op de achtergrond als ik niet oppas! Wie weet heeft dit ook wel te maken met een bepaalde verzadiging. De thema’s die dagelijks naar voren komen, werken diep door op mij. Elke emotie vloeit voort uit de vorige. Dat maakt dat ik er hoe dan ook, iedere dag (bewust en onbewust) mee bezig ben. Ik gaf in mijn vorige blog aan, dat ik verschillende emoties, in extreme mate kon ervaren. Dit is veranderd. Ik heb het gevoel dat ik positieve dingen aantrek. Zo zijn er andere mensen op mijn pad gekomen, ben ik zekerder van mezelf en zie ik niet meer zo op tegen bepaalde situaties die komen gaan (voorheen was dit wel anders!). Ik ben blij dat dit gebeurt. Het voelt alsof ik op een ander energie level zit en dat voelt fijn! Ik word uitgedaagd mezelf te blijven, te voelen wat er met me gebeurt. Het is nu duidelijk te merken dat het niet meer een gewoonte is om gevoelens te onderdrukken en aan de kant te zetten. Ik mag het nu ook van mezelf toelaten en ik krijg hierdoor steeds meer begrip voor mezelf. Ik word milder naar mezelf toe. Bijzonder dat ik dit mag ervaren.

Leave a Comment