Home Boekentips Black Friday: 13 inspirerende boeken met hoge korting!

Black Friday: 13 inspirerende boeken met hoge korting!

Door redacteur
black friday

Het is vandaag Black Friday en dat betekent dat je de komende dagen hoge korting op prachtige boeken krijgt. Ben jij op zoek naar een heerlijk boek voor jezelf tijdens de koude dagen? Of ken je een boekenliefhebber en ben je nog op zoek naar een mooi cadeau? We hebben 13 inspirerende boeken* voor je klaargezet die kunt bestellen met een geweldige korting.

*De actie geldt van vrijdag 28 november t/m 8 december 2019.

Onze titels met korting

1. Eet meer energie

Wie wil zich niet fitter voelen, met meer energie? In Eet meer energie van Marjolein Dubbers lees je hoe je je lichaam aanzet de eigen vetten te gebruiken als bron van energie. Je leert daarbij over te stappen van vooral suikers en granen (glucoseverbranding) naar o.a. roomboter, kokosolie, walnoten en feta (vetverbranding). Deze overstap geeft je meer energie en meer gezondheid, en maakt je slanker.

Nu van € 23,99, voor € 15,-.


2. Voluit leven met hooggevoeligheid

Lezers van het boek Leven met hooggevoeligheid gaven aan dat ze veel hadden aan de praktische tips en oefeningen om zich beter in hun vel te voelen. Daarom heeft Susan Marletta-Hart nu een vervolg geschreven vol handvatten om het leven als hooggevoelige ook echt voluit te kunnen gaan leven.

Nu van € 20,-, voor € 12,50.


3. Weg van de pijn

In Weg van de pijn laat Saskia de Bruin zien dat pijn vaak een verborgen agenda heeft. Ze ontdekte dat ons lichaam pijn en andere klachten kan gebruiken om ons te beschermen tegen emoties die we als bedreigend, onacceptabel of overweldigend ervaren. Bewustwording over hoe dit beschermingspatroon werkt is dan ook dé sleutel om je pijn en klachten te verlichten.

Nu van € 20,-, voor € 12,50.


4. Gewoon ademhalen

In Gewoon ademhalen deelt Dan Brule, pionier op het gebied van ademhaling, voor de eerste keer zijn Breath Mastery-techniek. Deze techniek heeft wereldwijd meer dan 100.000 mensen geholpen. Met deze manier van ademhalen verminder je stress en angst, verhoog je je productiviteit, houd je je gezondheid op peil en vind je de weg naar een mindful leven.

Nu van € 20,-, voor € 12,50.


5. Stop met aardig zijn

stop met aardig zijnEen bekende valkuil: je richt je op de verwachtingen van anderen en bent dus altijd aardig en vriendelijk. Je vergeet wat je zelf wilt; angst en negatieve gevoelens liggen op de loer. Deze negatieve spiraal doorbreek je met de methode van geweldloze communicatie. Je leert te vertrouwen op je eigen gevoelens en behoeften. Zo kun je bepalen wat goed voor je is. Dit geeft duidelijkheid: voor jezelf, je familie en collega s. Zeggen wat je denkt, voelt en nodig hebt maakt je leven gelukkiger.

Nu van € 20,99, voor € 15,-.


6. Afdalen in je ziel

Je kunt jezelf en anderen genezen met behulp van sjamanistische technieken, die tot nu toe voor de meeste mensen niet toegankelijk waren. De oude sjamanen van de Amazone en de Andes noemden dit proces journeying (meditatiereizen). In enkele sessies kun je zo met soul retrieval bereiken, waar je in een psychologische context misschien jaren voor nodig hebt.

Nu van € 20,99, voor € 15,-.


7. Altijd in het Nu

Altijd in het Nu, met teksten van bestsellerauteur Eckhart Tolle en tekeningen van de wereldberoemde striptekenaar Patrick McDonnell, is de ultieme gids om van je huisdier te leren hoe je in het leven zou kunnen staan.  Dieren genieten gewoon van het moment, ze kijken niet terug en ze kijken niet vooruit. Kortom: ze zijn altijd in het Nu, en we kunnen daarin nog veel van hen leren!

Nu van € 15,-, voor € 10,-.


8. Stress en burn-out voorkomen

Stress en burn-out voorkomen Anselm Grün

Anselm Grün begeleidt veel mensen met een burn-out. In zijn nieuwste boek Stress en burn-out voorkomen laat hij zien hoe eenvoudige rituelen en verbeeldingskracht stress verminderen, en het herstel na een burn-out bespoedigen. Grün wijst de weg naar bronnen van innerlijke kracht. daaruit puttend kan een overbelast mens weer in een flow komen. De energie gaat stromen, effectiviteit neemt toe en werkplezier komt weer binnen handbereik.

Nu van € 17,50, voor € 10,-.


9. Leven in helder bewustzijn

In oktober 2013 trok Eckhart Tolle 2.500 mensen naar De Doelen in Rotterdam. Daar hield hij een lezing waarin hij liet zien dat we pas echt leven als we leven in een helder bewustzijn. Hiervoor hoeven we niet ver te zoeken, we dragen de kern ervan in onszelf. Het begin met stil-zijn en de focus op dit ene moment, waar het verleden en de toekomst ons niet afhouden van wie we zijn. Stap voor stap, met zijn kenmerkende humor en zachte stem, neemt Eckhart ons mee naar een staat waar zuiver geluk te vinden is.

Nu van € 20,-, voor € 15,-.


10. Mindful en mindblowing seks

Mindful en mindblowing seks

Mindful & mindblowing seks van Jessica Graham is het boek over seks waar je op hebt zitten wachten. Stijlvol, eerlijk, inhoudelijk en vooral zonder plaatjes, trivialiteiten of platte algemeenheden. Jessica Graham laat je in dit boek zien dat spiritualiteit en seks gaan heel goed samen gaan. Sterker nog: seks is de ultieme spirituele oefening! Het gaat om tijd en échte aandacht voor elkaar.

Nu van € 22,50, voor € 17,50.


11. East by West

In East by West brengt Jasmine Hemsley de ayurvedische kookprincipes de westerse keuken in. De voedselfilosofie van ayurveda voedt, onderhoudt een herstelt het lichaam voor een optimaal evenwicht tussen lichaam en geest. Met 140 heerlijke recepten brengt Jasmine Hemsley oosterse smaken samen met seizoensgebonden producten uit het westen.

Nu van € 29,99, voor € 15,-.


12. Strala Yoga

strala yoga

Met Strala Yoga belooft Tara Stiles je niet alleen een geweldige workout, maar het vermindert ook stress, geeft ruimte en laat de creativiteit stromen! Strala Yoga gaat niet om de juiste poses, maar om ieders specifieke lichaam en mogelijkheden, je gevoel is leidend in de uitvoering van de verschillende yogaoefeningen.

Nu van € 23,99, voor € 15,-.


13. Start vandaag met mediteren

Start vandaag met mediteren is een uitnodiging van Robert Bridgeman om je leven per NU gelukkiger en gezonder te maken! Met dit boekje + cd leer je de basis van mindfulnessmeditatie, waarvan wetenschappelijk is aangetoond dat het bijdraagt aan zelfvertrouwen, veerkracht en geluk. Je leert met Start vandaag met mediteren over het effect van meditatie op je hersenen en krijgt inzicht in het geheim van de ademhaling.

Nu van € 18,50, voor € 15,-.

 

Deze artikelen vind je vast ook leuk

Laat een bericht achter