Home Luisterboeken Luisterboek: Lunadea – De weg van de heks

Luisterboek: Lunadea – De weg van de heks

Door Obe Alkema

Steeds meer boeken zijn ook beschikbaar als luisterboek, zoals De weg van de heks van Lunadea. Luisterboeken zijn ideaal wanneer je je handen niet vrij hebt of wanneer het lezen van een boek minder goed of niet mogelijk is. Of misschien vind je het gewoon prettiger een boek te beluisteren dan dat je er een leest. Je bent in ieder geval niet de enige!

Beluister hier een fragment uit De weg van de heks van Lunadea, nu beschikbaar als luisterboek, ingesproken door Rosa Mee.

Over De weg van de heks

Lunadea is een van de bekendste traditionele heksen van Nederland. Misschien heb je wel eens artikelen van haar op Inspirerend leven gelezen? Ze neemt je in haar boek De weg van de heks mee op het pad van een magisch en intuïtief leven. Voelde jij je altijd al anders dan anderen? Ga je liever de natuur in dan dat je afspreekt met vrienden? En ben je geïnteresseerd in spiritualiteit? Grote kans dat ook jij een heks bent!

Hekserij is leven vanuit je eigen natuurlijke, bezielde kern. Je bent een met de natuur en met jezelf, afgestemd op je innerlijke kracht en intuïtie. Aan de hand van persoonlijke ervaringen vertelt Lunadea hoe zij terecht kwam op het pad van hekserij en hoe zij deze manier van leven invult.

Ze laat je kennismaken met rituelen en de invloed ervan, leert je hoe je magisch kunt denken en hoe je met kleine handelingen je leven bezielder kunt maken. Je ontdekt jouw eigen weg in de wereld van hekserij en kunt geïnspireerd en vol vertrouwen verder!

Een lezerservaring

Een lezer over De weg van de heks:

Lunadea’s persoonlijke, spirituele heksen-pad krijgt veel aandacht in De weg van de heks. Wat ik leuk vind is dat je na het lezen aardig wat heksenkennis hebt opgedaan. Zo kom ik meer te weten over de verschillende stromingen, bijvoorbeeld: eclectische, solitair en traditionele, groene en Wicca hekserij. Over de symbooltaal en de rituelen om zo ons onbewuste te laten spreken. Het brengt me ideeën voor maanfeesten en inspireert me tot verdere verdieping in de magie van kruiden. Er zijn kruiden die helpen inzicht te krijgen, een geliefde aan te trekken of meer zelfvertrouwen te krijgen. Ik wil er meer van weten!

Hoe kom ik aan het luisterboek van Lunadea?

Benieuwd naar het gehele luisterboek? Het is verkrijgbaar via o.a. Storytel, Bol en Luisterrijk. Wij verwijzen je door naar deze webshops, omdat het nog niet mogelijk is om in onze eigen webshop (Boekenwereld) luisterboeken aan te bieden.

Wanneer je een luisterboek koopt bij Luisterrijk, kun je het direct downloaden en beluisteren, wel zo handig! Voor het eerst een luisterboek kopen? Hier wordt stap voor stap uitgelegd hoe èn kun je het eerst uitproberen met een gratis luisterboek!

Deze artikelen vind je vast ook leuk

Laat een bericht achter