Home Astrologie Astrologie vlog: wat kun je de komende week verwachten? (9 t/m 15 augustus)

Astrologie vlog: wat kun je de komende week verwachten? (9 t/m 15 augustus)

Door Irma van der Wijk
astrologie vlog

Iedere week geef ik een korte astrologische update. Ik bespreek de planeten en de verbindingen die ze met elkaar maken. Deze week staat loopt Mars in Ram weer met ons mee en maakt een verbinding met Pluto, maar Neptunus die in zijn eigen teken Vissen staat heeft ook invloed op ons. Het wordt een week van water en vuur.

In deze vlog vertel ik jou wat je de komende week astrologisch staat te wachten.

Heb je interesse in een persoonlijke jaarhoroscoop 2020-2021?

Wil je meer weten wat alle belangrijke conjuncties, eclipsen en retrograde planeten voor invloed op ons leven hebben?

Maak dan een afspraak voor een persoonlijk astrologisch consult! Een gelukkig leven begint met jezelf accepteren en de realisatie dat je jouw keuzes niet altijd hoeft uit te leggen! Het is jouw keuze en jouw leven. Aan de hand van niet alleen jouw geboorte/verjaardagshoroscoop maar ook jouw persoonlijke jaarhoroscoop gaan we diep in op jouw persoonlijke kracht en talenten en een astrologisch consult geeft ook antwoorden op jouw vragen en persoonlijke inzichten.

Een consult duurt ruim 90 minuten en je bent welkom in mijn praktijk in Laren maar het consult kan ook via Skype.
Ik heb jouw geboortedatum-plaats-en tijd nodig om jouw zowel je geboortehoroscoop als je jaarhoroscoop te maken. Mijn achtergrond is niet alleen psychologische astrologie maar ik ben ook ruim 30 jaar actief geweest als management trainer en loopbaanbegeleider. irmavanderwijk@gmail.com

Boekentip: Leven met de sterren

leven met de sterrenIn het moment van je geboorte, in combinatie met de stand van de planeten, ligt verbazingwekkend veel informatie besloten. Yasmin Boland helpt je stap-voor-stap het mysterie van het leven te ontrafelen en de mensen om je heen beter te begrijpen. In dit prachtig vormgegeven boek laat ze zien hoe alles in het universum met elkaar samenhangt en hoe astrologie kan helpen betekenis te geven aan het leven. Je krijgt er een gratis online geboortehoroscoop bij!

Ga aan de slag en bestel jouw exemplaar in onze webshop Boekenwereld.com

Lees ook deze artikelen:

Laat een bericht achter