Home Astrologie Astrologie vlog: wat kun je de komende week verwachten? (4 t/m 10 oktober)

Astrologie vlog: wat kun je de komende week verwachten? (4 t/m 10 oktober)

Door Irma van der Wijk

Mercurius retrograde maakt een conflictueus aspect de inventieve en grillige planeet Uranus. Je voelt een drang naar nieuwe, originele en verfrissende ideeën, die oorspronkelijk en inventief zijn en die je nieuwe mogelijkheden voor de toekomst geven. Deze manier van denken kan door sommige als “provocatief” worden ervaren. Het is niet de bedoeling om een ander te “shockeren” maar we gaan op zoek naar een nieuwe vorm van onafhankelijkheid en vrijheid. Je geeft jezelf steeds meer de ruimte om te zijn wie je werkelijk bent en ook “happy”te zijn met jezelf.

Je spiritualiteit (verder) ontwikkelen kan je veel brengen in het leven. Met hulp van Mercurius en Uranus ga je je verder ontwikkelen en krijg je meer gevoel voor een nieuwe levensrichting. Wil je weten de maand oktober voor je in petto heeft? Lees hier je maandhoroscoop voor oktober.

Bekijk mijn vlog waarin ik uitleg wat het ons voor positiefs kan brengen

 

Heb je interesse in een persoonlijk astrologisch consult (persoonlijke jaarhoroscoop 2020-2021)?

Onze horoscoop laat ons zien hoe op het moment van geboorte de energie patronen bepaalde vormen weergeven, die zich ontwikkelen gedurende je leven en inzicht geven in de belangrijkste thema’s in jouw leven. Door inzicht en begrip te krijgen in onze horoscopen ontwikkel je in de loop van je leven steeds meer een dieper besef wie we werkelijk zijn, wat onze sterke en zwakke punten zijn, onze talenten en wat de bedoeling is van ons leven en waarom we hier zijn. Astrologie is in staat om die informatie te geven, die je nodig hebt om alle aspecten  van je leven te doorgronden en te leren van onze ziels evolutie en groei. irmavanderwijk@gmail.com

Boekentip: Leven met de sterren

leven met de sterrenIn het moment van je geboorte, in combinatie met de stand van de planeten, ligt verbazingwekkend veel informatie besloten. Yasmin Boland helpt je stap-voor-stap het mysterie van het leven te ontrafelen en de mensen om je heen beter te begrijpen. In dit prachtig vormgegeven boek laat ze zien hoe alles in het universum met elkaar samenhangt en hoe astrologie kan helpen betekenis te geven aan het leven. Je krijgt er een gratis online geboortehoroscoop bij!

Ga aan de slag en bestel jouw exemplaar in onze webshop Boekenwereld.com voor € 20,99

Lees ook deze artikelen:

Laat een bericht achter