Home Astrologie Astrologie vlog: wat kun je de komende week verwachten? (3 – 9 mei)

Astrologie vlog: wat kun je de komende week verwachten? (3 – 9 mei)

Door Irma van der Wijk
astrologie

Iedere week geef ik een korte astrologische update. Ik bespreek de planeten en de verbindingen die ze met elkaar maken. Deze week loopt de Volle Maan in het teken Schorpioen. Mijn blog hierover vind je op de site onder de titel: Volle Maan in Schorpioen op 7 en 8 mei.

In deze vlog vertel ik jou wat je de komende week astrologisch staat te wachten.

 

Heb je interesse in een persoonlijke Jaar Horoscoop 2020-2021?

Een gelukkig leven begint met jezelf te accepteren en dat je jouw keuzes niet altijd hoeft uit te leggen! Het is jouw keuze en jouw leven. Aan de hand van niet alleen jouw geboorte/verjaardagshoroscoop maar ook jouw persoonlijke jaarhoroscoop gaan we diep in op jouw persoonlijke kracht en talenten en een astrologisch consult geeft ook antwoorden op jouw vragen en persoonlijke inzichten.

Ieder mens groeit naar bepaalde fasen in het leven en moet bepaalde zaken verwerken. Met de astrologie kan ik aangeven wat de oorzaak is, in welke periode deze innerlijke ontwikkeling plaats vindt en welk thema er speelt.

Een consult duurt ruim 90 minuten en je bent welkom in mijn praktijk in Laren maar het consult kan ook via Skype.
Ik heb jouw geboortedatum-plaats-en tijd nodig om jouw zowel je geboortehoroscoop als je jaarhoroscoop te maken. Mijn achtergrond is niet alleen psychologische astrologie maar ik ben ook ruim 30 jaar actief geweest als management trainer en loopbaanbegeleider.

irmavanderwijk@gmail.com

Boekentip: Leven met de sterren

leven met de sterrenIn het moment van je geboorte, in combinatie met de stand van de planeten, ligt verbazingwekkend veel informatie besloten. Yasmin Boland helpt je stap-voor-stap het mysterie van het leven te ontrafelen en de mensen om je heen beter te begrijpen. In dit prachtig vormgegeven boek laat ze zien hoe alles in het universum met elkaar samenhangt en hoe astrologie kan helpen betekenis te geven aan het leven. Je krijgt er een gratis online geboortehoroscoop bij!

Ga aan de slag en bestel jouw exemplaar in onze webshop Boekenwereld.com

Lees ook deze artikelen:

  •  *
  • Blijf op de hoogte en schrijf je voor de nieuwsbrief van Inspirerend Leven 
    Ontvang elke zondag gratis de nieuwste en populairste artikelen, je daghoroscoop en nog veel meer. Ruim 50.000+ lezers gingen je voor.
  •  *
  •  *
  •  *

Laat een bericht achter