Home Astrologie Astrologie vlog: wat kun je de komende week verwachten? (28 juni– 4 juli)

Astrologie vlog: wat kun je de komende week verwachten? (28 juni– 4 juli)

Door Irma van der Wijk
astrologische update

Iedere week geef ik een korte astrologische update. Ik bespreek de planeten en de verbindingen die ze met elkaar maken. Op 30 juni vindt er voor de 2e keer de conjunctie van Jupiter en Pluto plaats. Jupiter en Pluto kunnen we zien als een ‘innerlijke gids’ die ons stimuleert om anders te denken, te voelen en een ander welzijn. Je krijgt dit jaar verschillende momenten de kans om beslissingen te nemen en om keuzes te maken die bij jou passen vanuit jouw bewustzijn.

Lees ook het artikel dat ik begin april heb geschreven: Uitwerking Jupiter en Pluto: wat voor invloed heeft dat op jouw geboorteteken

In deze vlog vertel ik jou wat je de komende week astrologisch staat te wachten.

Wil je meer weten wat niet alleen de conjunctie Jupiter Pluto deze maand, maar ook de retrograde planeten voor invloed hebben op jou de rest van het jaar, maak dan een afspraak voor een persoonlijk astrologisch consult!

Een consult duurt ruim 90 minuten en je bent welkom in mijn praktijk in Laren maar het consult kan ook via Skype.
Ik heb jouw geboortedatum-plaats-en tijd nodig om jouw zowel je geboortehoroscoop als je jaarhoroscoop te maken. Mijn achtergrond is niet alleen psychologische astrologie maar ik ben ook ruim 30 jaar actief geweest als management trainer en loopbaanbegeleider.

irmavanderwijk@gmail.com

Boekentip: Leven met de sterren

leven met de sterrenIn het moment van je geboorte, in combinatie met de stand van de planeten, ligt verbazingwekkend veel informatie besloten. Yasmin Boland helpt je stap-voor-stap het mysterie van het leven te ontrafelen en de mensen om je heen beter te begrijpen. In dit prachtig vormgegeven boek laat ze zien hoe alles in het universum met elkaar samenhangt en hoe astrologie kan helpen betekenis te geven aan het leven. Je krijgt er een gratis online geboortehoroscoop bij!

Ga aan de slag en bestel jouw exemplaar in onze webshop Boekenwereld.com voor € 20,99

Lees ook deze artikelen:

1 comment

Avatar
Tanja 28 juni 2020 - 14:59

Bedankt weer voor de update en een fjne vakantie Irma!

Reply

Leave a Comment