Home Astrologie Astrologie vlog: wat kun je de komende week verwachten? (19 t/m 25 juli)

Astrologie vlog: wat kun je de komende week verwachten? (19 t/m 25 juli)

Door Irma van der Wijk
astrologie vlog

Iedere week geef ik een korte astrologische update. Ik bespreek de planeten en de verbindingen die ze met elkaar maken. Deze week staat de Nieuwe maan in het teken Kreeft. De planeet Maan wordt niet altijd door ons begrepen. We leven in een zon wereld waar we gericht zijn op ons zijn, zelfbewustzijn, zelfvertrouwen, ego, levenskracht en energie. Jezelf in het zonlicht zetten geeft natuurlijk het meeste licht en het licht van de maan is veel diffuser, maar zeker niet onbelangrijker in onze horoscopen! Zorg dat jouw maan niet in de schaduw komt van jouw zon.

In deze vlog vertel ik jou wat je de komende week astrologisch staat te wachten en hoe belangrijk de Nieuwe Maan in Kreeft voor ons is.

Heb jij interesse om meer te weten over jouw geboortehoroscoop en persoonlijke jaarhoroscoop?

Onze horoscoop laat ons zien hoe op het moment van geboorte de energie patronen bepaalde vormen weergeven, die zich ontwikkelen gedurende je leven en inzicht geven in de belangrijkste thema’s in jouw leven. Door inzicht en begrip te krijgen in onze horoscopen ontwikkel je in de loop van je leven steeds meer een dieper besef wie we werkelijk zijn, wat onze sterke en zwakke punten zijn, onze talenten en wat de bedoeling is van ons leven en waarom we hier zijn. Astrologie is in staat om die informatie te geven, die je nodig hebt om alle aspecten  van je leven te doorgronden en te leren van onze ziels evolutie en groei.

Een astrologisch consult geeft ook antwoorden op jouw vragen en persoonlijke inzichten. Een consult duurt ruim 90 minuten en je bent welkom in mijn praktijk in Laren maar het consult kan ook via Skype. Ik heb jouw geboortedatum-plaats-en tijd nodig om jouw zowel je geboortehoroscoop als je jaarhoroscoop te maken. Mijn achtergrond is niet alleen psychologische astrologie maar ik ben ook ruim 30 jaar actief geweest als management trainer en loopbaanbegeleider.

irmavanderwijk@gmail.com

Boekentip: Leven met de sterren

leven met de sterrenIn het moment van je geboorte, in combinatie met de stand van de planeten, ligt verbazingwekkend veel informatie besloten. Yasmin Boland helpt je stap-voor-stap het mysterie van het leven te ontrafelen en de mensen om je heen beter te begrijpen. In dit prachtig vormgegeven boek laat ze zien hoe alles in het universum met elkaar samenhangt en hoe astrologie kan helpen betekenis te geven aan het leven. Je krijgt er een gratis online geboortehoroscoop bij!

Ga aan de slag en bestel jouw exemplaar in onze webshop Boekenwereld.com voor € 20,99

Lees ook deze artikelen:

Laat een bericht achter