Home Astrologie Astrologie vlog: wat kun je de komende week verwachten? (13 t/m 19 september)

Astrologie vlog: wat kun je de komende week verwachten? (13 t/m 19 september)

Door Irma van der Wijk
astrologie

Gelukkig gaat Jupiter deze week weer direct lopen. Jupiter heeft al 2 conjuncties gemaakt met de intense planeet Pluto en gaan we ons steeds meer bevrijdt voelen van alle astrologische gebeurtenissen. Ik leg uit wat dit voor ons deze week betekent.

17 september staat de Nieuwe Maan in Maagd

Het is een perfecte tijd om nieuwe-maanenergie te gebruiken om doelen te stellen en plannen te maken. Het is tijd om na te denken over wat je wilt. Om te mediteren op je dromen en jezelf af te stemmen op je hogere zelf, zodat je alle begeleiding hebt die nodig is om naar de verwerkelijking van je dromen toe te leven. Gevoelens wil je graag analyseren.

Lees alles hierover in de Maandhoroscoop van September. 

 

“Your book of life” Heb je interesse in een persoonlijk astrologisch consult (persoonlijke jaarhoroscoop 2020-2021)?

Onze horoscoop laat ons zien hoe op het moment van geboorte de energie patronen bepaalde vormen weergeven, die zich ontwikkelen gedurende je leven en inzicht geven in de belangrijkste thema’s in jouw leven. Door inzicht en begrip te krijgen in onze horoscopen ontwikkel je in de loop van je leven steeds meer een dieper besef wie we werkelijk zijn, wat onze sterke en zwakke punten zijn, onze talenten en wat de bedoeling is van ons leven en waarom we hier zijn. Astrologie is in staat om die informatie te geven, die je nodig hebt om alle aspecten  van je leven te doorgronden en te leren van onze ziels evolutie en groei. irmavanderwijk@gmail.com

Boekentip: Leven met de sterren

leven met de sterrenIn het moment van je geboorte, in combinatie met de stand van de planeten, ligt verbazingwekkend veel informatie besloten. Yasmin Boland helpt je stap-voor-stap het mysterie van het leven te ontrafelen en de mensen om je heen beter te begrijpen. In dit prachtig vormgegeven boek laat ze zien hoe alles in het universum met elkaar samenhangt en hoe astrologie kan helpen betekenis te geven aan het leven. Je krijgt er een gratis online geboortehoroscoop bij!

Ga aan de slag en bestel jouw exemplaar in onze webshop Boekenwereld.com voor € 22,50

Lees ook deze artikelen:

Laat een bericht achter