Home Tips voor thuis 5x leuke dingen om te doen op Vaderdag

5x leuke dingen om te doen op Vaderdag

Door redacteur

Vaderdag Zondag 19 juni is het alweer Vaderdag. Dé dag in het jaar om de belangrijkste man in je leven even extra in het zonnetje te zetten. En natuurlijk haal je een bos bloemen of een goede fles wijn, maar de beleving van iets met hem doen is nog veel leuker! Daarom hebben we hier vijf leuke activiteiten die je met je vader kan doen op Vaderdag!

1. Ga lekker naar buiten

Zoals het er nu uitziet, wordt het zondag heerlijk zonnig weer. De ideale gelegenheid om dus er met zijn allen op uit te gaan! Ga bijvoorbeeld een dagje uitwaaien aan het strand of wandelen in de natuur. Zo kun je lekker bijpraten met je vader en is het ook nog genieten van de omgeving!

2. Bezoek een museum

Als het weer toch iets tegen blijkt te vallen, is een binnenactiviteit een goede oplossing. Heel veel musea laten vaders ook gratis binnen op deze feestelijke dag. Wel op vertoon van dochter of zoon, natuurlijk.

3.  Probeer iets nieuws

Zijn jullie alle twee gek op koffie? Zoek dan eens een leuk koffiebarretje op en probeer daar eens een andere, nog onontdekte smaak. Zijn jullie gek op spanning? Bezoek dan eens een escape room en probeer in een uur te ontsnappen. Houden jullie erg van een bepaalde muziekstijl, luister dan eens onbekende artiesten in dit genre. Zolang je het met je vader deelt, wordt het vast heel bijzonder!

4. Ga lekker uit eten

Het klinkt misschien een beetje cliché, maar wat is er nou betere quality time dan gezellig samen uit eten gaan. Veel restaurants hebben speciaal voor vader dag een menu samengesteld. Dat wordt toch smullen?

5. Ontspan een dagje

Stiekem houden heel veel vaders ervan om eens lekker verwend te worden. Bezoek daarom op Vaderdag met je vader een sauna. Boek daar voor hem een heerlijke ontspanningsmassage en je vader kan er weer een jaar tegenaan.  

Laat een bericht achter