Home Bewustzijn 5 tekens dat het universum op je wacht

5 tekens dat het universum op je wacht

Door redacteur
universum

Een medium zei ooit tegen Tracey “het universum wacht op je om te vertellen wat je wilt”. Terwijl zij haar hond uit liet, was ze terecht gekomen in een winkel waar ze tarot lezingen geven. Ze had een moeilijke tijd in mijn leven. Haar vader had een terminale ziekte en ze voelde zich verloren. Meegesleurd door haar emoties en de onzekerheid over wat de toekomst brengt, vertelde het medium haar precies wat ze op dat moment nodig had om te horen.

“Het universum is altijd bij je en luistert.”

De eerste stap richting makkelijker en moeiteloos leven, samenhangend met de stroom van het universum, is simpel: vertel het universum wat je wilt! Het universum is altijd bij je en luistert. Het is geduldig aan het wachten om je gebeurtenissen te vergemakkelijken en om samen je best mogelijke leven te creëren.

Hier zijn vijf tekenen dat het universum op je wacht. Het is klaar om te luisteren naar wat jij wilt.

1. Je reageert meer op wat er is dan dat je in het nu leeft

Als je je overweldigend voelt met elk vluchtig moment, in plaats van stevig op de aarde te staan (energiek en figuurlijk), voel je je stuurloos. Je kunt symptomen als dagdromen, versuft voelen, ziek, onhandigheid of vergeetachtigheid ervaren. Misschien mis je focus, ben je prikkelbaar of ben je fysiek, emotioneel of spiritueel uitgeput. Je gaat zorgeloos door je dagelijkse leven alsof externe ervaringen jou overkomen, zonder enige orde of controle.

2. Je kropt negatieve gevoelens op

Het lichaam wordt beïnvloed door krachtige emoties, deze beïnvloeden hoe we reageren op elk moment. Maar de geest of ziel van het lichaam is gemaakt van pure positieve energie, en accepteert en oordeelt niet elk moment.

De geest begrijpt dat er een eb en vloed is in het leven en dat niet elk moment een positieve zal zijn. De waargenomen negatieve aspecten in het leven (eb) zijn een geschenk voor ons om van te leren, zodat we misschien het positieve (vloed) beter op prijs kunnen stellen. De geest ervaart geen negatieve emoties als gevolg van de eb, gezien het alleen in staat is om liefde en acceptatie te uitten.

Als je doorlopend je negatieve emoties opkropt, zullen je gedachten je hart beïnvloeden en de stem van je geest dempen. Dit is een teken dat je klaar bent om te luisteren naar de stem van het universum.

3. Je bent in strijd tegen het nu

Negatieve emoties zoals angst, woede en verbittering zijn symptomen van weerstand tegen het huidige moment. Angst betekent dat we ons richten op de toekomst en bang zijn om mogelijk pijn te ervaren – fysiek, emotioneel of spiritueel. Woede en verbittering betekenen dat je je vasthoudt aan het verleden – woede of verbittering van een ervaring uit het verleden.

Als je focust op de toekomst of het verleden, leef je niet in het heden. Dit is een teken dat je klaar bent om je af te stemmen met je geest in het huidige moment.

4. Je voelt je verloren

Je bent in een constante staat van onzekerheid en verwarring, afvragend welke kant je op moet. Spirituele interventies en veelbetekenende toevalligheden zullen je onontdekt voorbijgaan. Het universum staat aan jouw kant en moedigt je aan om elk moment het verloop te corrigeren, maar het gaat allemaal onopgemerkt voorbij.

Je bent onbewust van je spirituele doel en het pad om je doel te vinden is wazig en onduidelijk. Je zoekt blindelings om je heen op zoek naar antwoorden, ook al zit er antwoord dat je zoekt al in jou. Dit is het teken dat je klaar bent om de waarheid te ontdekken.

5. Je bent besluiteloos

Je wordt constant geconfronteerd met besluiteloosheid, onzeker over welke volgende stap je moet nemen en welke weg je moet volgen. Je vraagt blindelings je vrienden en familie om advies, om je te helpen met het maken van je eigen beslissingen. Er zijn constant hindernissen op je pad en je weet nooit zeker welke richting je moet nemen. Waar je ook bent, het voelt alsof je ergens anders moet zijn, maar je kunt er niet achter komen waar dat precies is.

Je herkent het belang van de reis niet en je focust je alleen op de bestemming. Dit is een teken dat je klaar bent om je spirituele pad te bewandelen.

Als je nog steeds onzeker bent over waar je moet beginnen, zijn affirmaties een geweldige manier om een gesprek met het universum te beginnen. Affirmaties zijn het krachtigst wanneer ze hardop worden gezegd, in plaats van ze als gedachten te beschouwen. Begin nu met het hardop zeggen van: “Ik vertrouw het universum en laat alle weerstand los van wat het is. Ik stem me vreugdevol af op de stroom van het universum.”

Probeer het eens.. geweldige resultaten zullen volgen, dat beloof ik.

Bron: Mindbodygreen

Boekentip: E-kwadraat

Heb je nog een extra steuntje in de rug nodig om het universum aan te spreken? In het boek E-kwadraat laat Pam Grout met 9 eenvoudige experimenten zien dat er een goede, liefdevolle kracht in het universum is die we kunnen beïnvloeden met onze gedachten. Ze zal je helpen met het universum aan te spreken, zo zul jij je beste leven kunnen leiden.

Ga zelf aan de slag en bestel het op in onze webshop Boekenwereld.com voor €18,50.

Lees ook deze artikelen:

Leave a Comment