Home Geen categorie 31 december: afscheid

31 december: afscheid

Door redacteur

De laatste dag van 2013 betekent voor mij: afscheid nemen van InspirerendLeven. Eind 2008 nodigde de uitgever mij uit om deel te nemen aan de opzet en ontwikkeling van een site die een platform zou moeten worden voor mensen die zich willen verdiepen in zingevingsvragen. Vijf jaar lang was het niet alleen een onderdeel van mijn werk, maar ook van mijn leven, omdat ik elke dag begon met de mailbox te controleren en een nieuw artikeltje te plaatsen. Werk dat ik met veel plezier deed, dat mij dagelijks nieuwe inspiratie opleverde en waardoor ik van lieverlee met veel leuke mensen in contact kwam. 5 x 365 dagen waarin ik kennis nam van alles wat zich zoal op het brede terrein van spiritualiteit ontwikkelde… of weer verdween.

Moving on

Hoewel ik er aanvankelijk mijn bedenkingen bij had (‘niets voor mij’) en er maar kort aan mee wilde werken (‘niet langer dan een paar maanden’) heb ik vijf jaar de eindredactie verzorgd. Nooit heb ik ergens zo lang (aan) gewerkt en voor je het goed en wel beseft, ben je onderdeel van een geheel. Met alle reacties en nieuwe gedachtes van de bezoekers van Inspirerend Leven kwam ik ongemerkt een heel stuk verder in een turbulente periode in mijn leven. Het werkte precies zoals de site bedoeld is: inspiratie bieden en je door elkaar laten inspireren in het leven van alledag. Iedereen die daaraan heeft bijgedragen heel hartelijk bedankt. Afscheid van 2013 is voor mij niet alleen afscheid van deze site, maar ook afscheid van een druk jaar, met veel nieuwe ervaringen en de kennismaking met bijzondere, heel inspirerende mensen. Ik zie uit naar de nieuwe belevenissen die op mijn pad komen en wens alle betrokkenen bij en bezoekers van Inspirerend Leven alle mogelijke geluk en inspiratie in 2014!

4 comments

Avatar
Petra 1 januari 2014 - 13:02

Madeleine,
Mijn kennismaking met de site van inspirerend leven is nog niet zo lang geleden geweest maar in deze korte tijd ben je mij wel opgevallen. Jouw inzet en betrokkenheid is bijna voelbaar bij deze site. Elke dag was er wel een artikel of anderszins van jouw hand. En dan zal er ongetwijfeld nog veel werk achter de schermen te doen geweest zijn. Jij gaat weer een nieuwe aandaging aan en ik wens je alle goeds, warmte en liefde op jouw pad!

Reply
Avatar
Madeleine Gimpel 2 januari 2014 - 12:04

Dag Petra,
Wat een lieve reactie. Dank daarvoor!
Madeleine

Reply
Avatar
MarjanV 2 januari 2014 - 17:55

Bedankt voor al je inspiratie Madeleine.
Af en toe een mailtje over en weer voor de recensieboeken gaf mij altijd het gevoel dat ik met een heel lief persoon aan het schrijven was. Dat besef kwam vooral vandaag na mijn beste wensen aan jou, waarop helaas geen reactie meer van jou persoonlijk kwam. Ik wens je al het goeds en kan alleen maar zeggen, volg je pad. Hoe jammer ik het ook vind dat dat niet meer bij inspirerend leven is.
En zoals Petra al schrijft, jouw enthousiasme was gewoon voelbaar op de site en in het mail contact. Ik zal het missen.
Marjan.

Reply
Avatar
markdewinter@gmail.com 7 januari 2014 - 11:54

Bedankt Madeleine! 5 jaar is best lang, en er staat mede dankzij jou een gezonde basis voor verdere doorontwikkeling van dit platform. Ik wens je het allerbeste voor de komende tijd en hoop dat je nog regelmatig terug te zien bent als bezoeker op Inspirerend Leven. Groeten! Mark

Reply

Leave a Comment