Home Boekentips 10 x (spirituele) romans & persoonlijke zoektochten voor in de zomer

10 x (spirituele) romans & persoonlijke zoektochten voor in de zomer

Door Redactie

Ga je met mij mee in wereld van romantiek, spirituele zoektochten en gezelligheid? Hieronder een lijstje met tien (spirituele) romans die je lekker kunt lezen tijdens je vakantie, in de tuin of lekker voor het slapen gaan.

1. Omdat ik je mis 

Omdat ik je mis van Kate Eberlen is een meeslepende en hartverwarmende roman voor liefhebbers van David Nicholls en Griet Op de Beeck. Italië 1997. Tess is in Florence, als afsluiting van een idyllische vakantie voor ze naar de universiteit gaat. Haar leven staat op het punt voor altijd te veranderen – maar niet op de manier die ze verwacht.  Bestel jouw exemplaar nu op Bol.com voor €13,99.


2. De grote waarheid 

Daniëlle Oonk is als dochter van Willeke Alberti en vrouw van voetballer John van ’t Schip al jong een BN’er. Een diepe crisis leidt tot een spirituele ervaring, en een grote verandering in haar leven. Daniëlle verdiept zich in yoga en gooit het roer om, op zoek naar innerlijke vrede. In De Grote Waarheid deelt ze de inzichten die ze opdeed op haar spirituele ontdekkingsreis. Bestel jouw exemplaar in onze webshop Boekenwereld.com voor €17,99.


3. Duizend kleuren blauw

Duizend kleuren blauw van Nina George (De boekenapotheek aan de Seine), over liefde, bijna-doodervaringen en het mysterie van een coma, is een verhaal vol emoties. Wanneer je Jojo Moyes met plezier hebt gelezen, dan is dit iets voor jou. Henri Skinner ligt in coma. Hij was op weg naar de school van Sam, zijn dertienjarige zoon die hij nog nooit ontmoet heeft. Bestelhet boek in onze webshop Boekenwereld.com voor €19,99 met gratis verzending.


4. 100 dagen gelukkig

100 gelukkige dagen van Fausto Brizzi is het ontroerende verhaal van de Italiaanse Lucio. Lucio heeft vrienden en vrouwen bij de vleet. Zijn vrouw heeft er genoeg van en zet hem buiten de deur. Een dag later krijgt Lucio vreselijk nieuws: hij is ziek en heeft nog honderd dagen te leven. Hij stort zich in wilde plannen en geniet breeduit. Algauw beseft hij echter dat hij maar één ding wil: echte liefde… Bestel het boek in onze webshop Boekenwereld.com voor €17,99.


5. Badgasten

In de New York Times bestseller Badgasten van Emma Straub gaat een Amerikaans gezin en aanhang op vakantie naar Mallorca om hun 35-jarige huwelijk te vieren. Dochter, zoon met zijn oudere Cubaanse vriendin, en de gay best friend met zijn man. Zon, zee, mooie stranden, overheerlijke tapas en ontspannen tennispartijtjes beloven een welverdiende ontsnapping aan de spanningen die er thuis in Manhattan net onder de oppervlakte liggen. Bestel het boek in onze webshop Boekenwereld.com voor €10,-.


6. Go East 

Go East! is een autobiografisch verslag van Stine Jensen en haar zoektocht door het spirituele (Wilde) Westen en een filosofisch onderzoek naar het ego, goeroes en andere ongemakken. Na jarenlange studie van de westerse filosofie en een werkzaam leven op de universiteit gooit filosoof en schrijfster Stine Jensen door een persoonlijke crisis het roer om. Bestel jouw exemplaar in onze webshop Boekenwereld.com voor €19,99 met gratis verzending.


7. De bijenkoningin (e-book)

De Italiaanse Angelica reist de wereld rond als imker en houdt van haar vrijheid, ook al moet ze de turquoise zee bij haar huis op Sardinië missen. Dan overlijdt haar peettante Margherita, die haar alles leerde over bijen en honing, en keert Angelica terug naar Sardinië. Daar wordt ze geconfronteerd met alles wat zij heeft achtergelaten. Bestel het e-book direct in onze webshop Boekenwereld.com voor €6,99.


8. De geluksprofessor

Cuno Groen, professor aan Nyenrode, heeft bereikt wat hij wilde. Dacht hij. Maar als zijn promotie niet doorgaat, zijn vriendin hem inruilt voor een ander, en hij als succesvolle marketingexpert op zijn retour blijkt, stort zijn wereld in. Cuno vlucht naar Cambridge. In die eeuwenoude universiteitsstad die zoveel briljante geesten heeft voortgebracht, probeert hij het grote geheim van een gelukkig leven te vinden. Benieuwd? Bestel het boek direct in onze webshop Boekenwereld.com voor €12,50.


9. 30 is een schoon getal (e-book)

Grappig herkenbaar en ontroerend eerlijk tegelijk. Net niet. Net geen relatie, net geen baan, net geen ideale maat, helemaal geen gelukkig leven. Charlie wordt dertig en is er klaar mee. Een boek over balanceren op het randje, jezelf verliezen en terug vinden, vergeven en vergeven worden en over hoe de liefde uiteindelijk altijd de redding is. Bestel jouw exemplaar in onze webshop Boekenwereld.com voor €15,99.


10. Hart van kristal 

Hart van kristal’ van filosoof Frédéric Lenoir is een universeel sprookje voor jong en oud. Het gaat in dit verhaal over het menselijk hart, waarin liefde huist, maar ook verlies, verdriet en intuïtie. Er was eens een prins , die met een hart van kristal geboren werd. Daardoor kon hij geen liefde voelen. Hij reist stad en land af op zoek naar die ene vrouw die in staat zou zijn het kristal te laten smelten. Bestel jouw exemplaar in onze webshop Boekenwereld.com voor €12,50.


 

Laat een bericht achter