Home Boekentips 10 nieuwe boeken die je wilt lezen deze herfst

10 nieuwe boeken die je wilt lezen deze herfst

Door Redactie
boekentips

Aan het weer is het nog niet te zien, maar de herfst is toch echt weer begonnen! Een goede reden om je terug te trekken met een goed boek. Pak een heerlijk kopje thee erbij en laat je inspireren door de boekentips van de redactie.

1.  Gebruik je innerlijke kracht van Louise Hay 

Gebruik je innerlijke kracht van Louise Hay is het vervolg op Je kunt je leven helen. In Gebruik je innerlijke kracht verdiept Louise Hay haar filosofie van jezelf liefhebben. Louise neemt je op een liefdevolle manier mee op ontdekkingsreis naar je innerlijke kracht. Miljoenen mensen hebben door Gebruik je innerlijke kracht manieren geleerd waarop je jezelf kunt liefhebben. Dit door naar je innerlijke stem te luisteren. Maar ook door je innerlijke kind lief te hebben, je ware gevoelens te uiten, je creativiteit te uiten en nog veel meer. Een echte must-read voor alle Louise Hay fans.

Bestel jouw exemplaar voor € 20,- bij onze webshop Boekenwereld.com met gratis verzending.


2. De kracht van zelfliefde van Shanti Schiks

Over De kracht van zelfliefde kan Shanti Schiks ons als geen ander leren. In dit praktische boek neemt Shanti de lezer mee op haar weg naar binnen en laat ze zien dat we altijd kunnen kiezen voor (zelf )liefde, onder welke omstandigheden dan ook. Shanti’s levensdoel is anderen helpen en daarvoor ontwikkelde zij de Selfin Way-methode. Met een praktisch stappenplan en aan de hand van kennis ga je in 11 weken op weg naar meer zelfliefde en bewustwording aan de hand van kennis. Met veel herkenbare voorbeelden en oefeningen. Je kunt direct aan de slag!

Bestel jouw exemplaar voor € 17,50 bij onze webshop Boekenwereld.com.


3. Een klein gebaar van Lucy Dillon

Libby en haar man Jason hebben hun huis in Londen vaarwel gezegd om het hotel van zijn ouders uit het slop te halen. Ze hebben grootse ideeën over hoe ze het gaan aanpakken: ruime, luxueuze kamers en badkamers, en zij als het team achter de schermen. Maar de zaken gaan beslist niet zoals gepland, niet met de verbouwing en niet met de samenwerking tussen Libby en Jason zelf.
Dan wordt een onbekende vrouw voor hun deur aangereden. Door het ongeluk weet zij niet meer wie ze is of waarom ze daar was – de enige aanwijzing die het ziekenhuispersoneel kan vinden over haar identiteit is een kaartje in haar broekzak met daarop de naam en het adres van het hotel. Als Libby de vrouw een kamer in het hotel aanbiedt om te herstellen, kan ze niet voorzien wat voor lawine aan gebeurtenissen ze daarmee in gang zet…

Voor fans van Jojo Moyes en Santa Montefiore.

Bestel jouw exemplaar voor € 19,99 bij onze webshop Boekenwereld.com met gratis verzending.


4. Overprikkeld van Liesbeth Kamerling & Lieke Zunderdorp

In Overprikkeld geven Liesbeth Kamerling en Lieke Zunderdorp eerste hulp bij hoogsensitiviteit. Ze laten zien dat je van hoogsensitiviteit een kwaliteit kunt maken. 1 op de 5 mensen is snel overprikkeld! Een hoogsensitief persoon (HSP) is geboren met een gevoelig zenuwstelsel. Licht, geluid maar ook emoties van anderen komen harder binnen. Op luchtige en humoristische wijze laten de Liesbeth Kamerling en Lieke Zunderdorp – beiden ervaringsdeskundige – zien wat hoogsensitiviteit nu eigenlijk inhoudt. Met eenvoudige tips & tricks waarmee je meer uit jezelf haalt en overprikkeling voorkomt. Door de vele uit het leven gegrepen voorbeelden is dit boek herkenbaar voor HSP-ers én mensen uit hun omgeving.

Bestel jouw exemplaar voor € 17,50 bij onze webshop Boekenwereld.com.


5. Drink meer koffie van Dr. Bertil Marklund

In Drink meer koffie beschrijft Dr. Bertil Marklund verrassende inzichten om langer, gezonder en gelukkiger te leven. Drink meer koffie is een praktische gids vol wijsheid uit Scandinavië, dé regio op het gebied van gezond en gelukkig leven. De Zweedse arts Bertil Marklund ontkracht hierin diverse gezondheidsmythes. Zo is het drinken van koffie helemaal niet slecht voor ons – het verbetert juist de gezondheid! En een gebrek aan vitamine D eist jaarlijks meer slachtoffers dan huidkanker. Bertil Marklund legt uit op welke 10 gebieden we meer moeten focussen om ons leven te verlengen en ons geluk te vergroten.

Bestel jouw exemplaar voor € 15,00 bij onze webshop Boekenwereld.com.


6. Insomnia van Jilliane Hoffman

Na de vondst van het mobieltje en de bebloede jas van de vermiste 17-jarige Mallory, is de politie in de hoogste staat van paraatheid. Mallory voldoet aan het profiel van de slachtoffers van de seriemoordenaar die zich in tweets aan de FBI ‘Handyman’ noemt. Als Mallory twee dagen later verward en bebloed wordt aangetroffen en zegt ontsnapt te zijn aan de Handyman is er geen reden om aan haar verhaal te twijfelen. Of toch wel? Heeft zij nu juist zijn aandacht op haar gevestigd en is zijn jacht nu echt begonnen?

Voor de fans van Karin Slaughter, Gillian Flynn en Patricia Cornwel.

Bestel jouw exemplaar voor € 19,99 bij onze webshop Boekenwereld.com met gratis verzending.


7. Stilte vinden van Amber Hatch

In Stilte vinden laat Amber Hatch zien hoe je je leven kunt ontdoen van lawaai. Zoals Marie Kondo ons leerde hoe we gelukkiger kunnen leven met minder spullen. Stilte vinden is een praktisch en toepasbaar boek over stilte vinden in je hectische leven. Stilte is binnen handbereik! Met (meditatie)oefeningen en handige tips om stilte in jezelf te creëren. Niet door op retraite te gaan, maar door je leefstijl te versimpelen en de herrie in en buiten jezelf tot een minimum te beperken.

Bestel jouw exemplaar voor € 15,- bij onze webshop Boekenwereld.com.

 


8. Een zee van glas van Geerteke van Lierop

In de zomer van 2016 kwam de geliefde van Geerteke van Lierop niet thuis. Hij bleek verdronken. Wat als het lot zo onverhoeds toeslaat Van Lierop beschrijft in zoekende woorden haar onzegbare verdriet, maar meer nog hoe ze het leven terug verovert op de dood. Een zee van glas opent de blik op een andere schoonheid van het leven met een soms verrassende lichtheid.

Bestel jouw exemplaar voor € 15,00 bij onze webshop Boekenwereld.com.

 


9. Kintsugi van Céline Santini

In Kintsugi biedt Céline Santini een prachtige kennismaking met Japanse zelfhulp. Kintsugi is een bekende therapeutische metafoor om emotionele wonden te helen. Je wordt hersteld en verrijkt door waardevolle levenslessen. Céline Santini laat zo zien dat imperfectie een cadeau is. Kintsugi is de Japanse kunst om scherven van aardewerk met goud te lijmen. Dag na dag, week na week is de restaurateur bezig het object te reinigen, verzorgen, behandelen en uiteindelijk verbeteren zodat het gaat schitteren. Kintsugi is schitterend vormgegeven, praktisch en biedt hulp. Het laat de schoonheid van emotionele scherven zien en maakt ons imperfecte leven mooier dan het ooit was.

Bestel jouw exemplaar voor € 15,00 bij onze webshop Boekenwereld.com.


10. Van dit boek ga je beter slapen van Catelijne Elzes & Deborah Freriks

Een op de drie volwassen slaapt slecht. Goed nieuws: een betere nachtrust is echt mogelijk! In Van dit boek ga je beter slapen reiken Catelijne Elzes en Deborah Freriks handvatten aan om beter te slapen. Tips voor slechte inslapers, mensen die niet doorslapen, maar ook dat een goede nacht al begint overdag. Catelijne Elzes en Deborah Freriks geven een humoristisch en hartverwarmend kijkje in hun eigen leven als slechte slapers. Er is genoeg dat je kunt doen (en laten) om je nachtrust te verbeteren. Plus: je staat er niet alleen voor! Van dit boek ga je beter slapen zorgt voor erkenning en herkenning. Een toegankelijk boek met journalistische verhalen, humor, compassie, wetenschap en fijne illustraties.

Bestel jouw exemplaar voor € 15,00 bij onze webshop Boekenwereld.com.


Heb jij nog leuke boekentips?

Deel ze hieronder in een reactie.

Deze artikelen vind je vast ook leuk

1 reactie

Monique van Dam 23 september 2018 - 10:18

Ontdekkingsreis Hoogsensitiviteit van dr, Anke Weber Smit.
Engelenwerkjes van Lia Koek

Reply

Laat een bericht achter