Home Boekentips 10 must-reads voor deze nazomer

10 must-reads voor deze nazomer

Door Redactie

Inmiddels is de zomer bijna voorbij en komt de herfst weer in zicht. Dit betekent echter niet dat we al definitief afscheid hebben genomen van de zomerse temperaturen. Vandaag zetten we 10 boekentips voor in de nazomer voor je op een rijtje. Zo kun je de komende periode buiten in het zonnetje, óf lekker binnen op de bank, genieten van een goed boek.

1. Helen met de Akasha kronieken

Juist in de pijnlijke episodes schuilt vaak het antwoord op belangrijke levensvragen. In Helen met de Akasha kronieken laat Linda Howe zien hoe je toegang kunt krijgen tot het energetisch archief van jouw leven, van waaruit je oude wonden kunt helen en beperkende patronen achter je kunt laten. Alle onrust zal in je verstommen en plaatsmaken voor een gevoel van rustige opluchting.

Reserveer jouw exemplaar voor € 22,50 in onze webshop Boekenwereld.com.


2. Inwijding

Inwijding van Elisabeth Haich is een tijdloze spirituele klassieker. Als meisje droomde Elisabeth Haich dat ze de dochter was van een farao en het nichtje van een hogepriester. Als volwassene heeft ze nog veel meer herinneringen aan haar leven aan het Egyptische hof. Hier wordt ze ingewijd in een verborgen mystieke wijsheid.

Bestel jouw exemplaar voor € 25,00 in onze webshop Boekenwereld.com met gratis verzending.


3. Hoogsensitiviteit als kracht

In Hoogsensitiviteit als kracht geeft Carolina Bont de informatie en diepgang over hoogsensitiviteit waar een nieuwe generatie naar op zoek is. Ze presenteert dit onderwerp, dat enorm in de belangstelling staat in een nieuwe vormgeving. Met dit boek brengt Carolina Bont hooggevoeligheid op een nieuwe, positieve manier over het voetlicht. Zij leert je het beste uit je hooggevoeligheid te halen.

Bestel jouw exemplaar voor € 20,00 in onze webshop Boekenwereld.com met gratis verzending.


4. Machtige gedachten

Met het kleine maar fijne boekje Machtige gedachten geeft Louise Hay een schatkist vol kracht, wijsheid en positiviteit weg. Machtige gedachten werken als vitamines voor lichaam en geest: oogst wat je zaait en pluk de vruchten van je positieve gedachten. Deze affirmaties zijn een cadeautje en bedoeld voor iedereen die een lichter leven voor zichzelf of een ander wenst.

Bestel jouw exemplaar voor € 17,50 in onze webshop Boekenwereld.com.


5. Lichtwerker

Je hebt de bijzondere opdracht om licht en liefde te verspreiden. Je weet diep van binnen dat je hier niet zomaar op aarde bent. Is het jouw moment om te ontwaken als lichtwerker?  Lichtwerkers staan als geen ander open voor anderen en hun sprankeling is wat de wereld nu meer dan ooit nodig heeft.

Reserveer jouw exemplaar voor € 22,50 in onze webshop Boekenwereld.com.


6. Een opgeruimd gezin

In Een opgeruimd gezin geeft Eva Jarlsdotter handige tips en trucs voor als je alle rommel in huis zat bent. Om zo thuis met het gezin, zonder rommel en chaos, optimaal te functioneren. Ze helpt je om je huis om te toveren tot een warm en gezellig thuis, vrij van frustraties en vol rust. Iedereen is gelukkiger met meer flow in huis.

Bestel jouw exemplaar bij onze webshop Boekenwereld.com voor € 20,00  met gratis verzending.


7. Self-care en rituelen

Echte self-care begint bij de moed om tijd af te bakenen in je overvolle agenda, stilte toe te laten en ruimte te scheppen voor wat belangrijk is. In dit boek vind je alle inspiratie om van je huis een oplaadplek te maken, met ruimte voor je verlangen naar balans, een gezond lichaam, meer zachtheid en schoonheid.

Bestel jouw exemplaar voor € 17,50 in onze webshop Boekenwereld.com.


8. Ongetemde wijsheid

Ontdek de verborgen wijsheid uit het verleden van de vrouwelijke mystici en godinnen. Waar mannelijke spiritualiteit gericht is op het uitstijgen boven het lichaam en de wereld, zoekt vrouwelijke spiritualiteit naar verbinding, belichaming en zorg voor de aarde. Een must-read, vooral in deze tijd!

Reserveer jouw exemplaar voor € 22,50 in onze webshop Boekenwereld.com.


9. Geluk zonder voorwaarden

Negatieve gedachten, herinneringen en ervaringen staan vaak ons geluk in de weg. Hoe kunnen we ons daarvan bevrijden? Hoe ontsnappen we aan de starre verhalen over onszelf die ons gevangenhouden in patronen van angst en vermijding? Het antwoord in deze internationale bestseller is verbluffend eenvoudig. Singer maakt geluk toegankelijk voor iedereen.

Bestel jouw exemplaar op onze webshop Boekenwereld.com voor € 20,99 met gratis verzending.


10. Inner Spark

In Inner Spark laat Kristin Vikjord zien hoe jonge vrouwen om kunnen gaan met hun drukke en overweldigende bestaan. Ze vertelt hoe je deze levensfase kunt omarmen en je licht en vrij kunt voelen, zodat je ook tijdens die tropenjaren écht gelukkig kunt zijn. Met dit boek hervind je de weg naar geluk.

Reserveer jouw exemplaar voor € 22,50 in onze webshop Boekenwereld.com.

Heb jij nog leuke boekentips?

Deel ze hieronder in een reactie.

Deze artikelen vind je vast ook leuk

3 reacties

Mariet Brans 1 september 2019 - 06:38

Mijn tip als “must read” is Bezield leven van Pamela Kribbe. Groet Mariet

Reply
Thessa Noorman 1 september 2019 - 16:35

Leuke boekentip: “Ik zie jou” van Heleen de Mooij-Lubbers
ISBN 9789065233530

Reply
Nathalie 4 november 2019 - 11:09

Holistik Handboek van Evelyn van Hasselt en Karlijn Visser

Reply

Laat een bericht achter